Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

Opublikowano

Jak byłem młodszy i miałem PSXa to marzyłem o takiej grze :D Wygląda super

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 476,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

UberAdi, a grałeś na PSXie w ArmyMena?

Grałem w jakieś dwa, w jednym była kamera zza pleców a w drugim latało się helikopterem, nazw sobie nie przypomne bo gnojkiem wtedy byłem i grałem w to co brat do domu przyniósł. Ten pierwszy był jedną z moich ulubionych gier wtedy bo też zbierałem takie plastikowe żołnierzyki które sprzedawali gdzieś po kioskach :D 

Opublikowano

O ku,rwens zaje.biste. Fajnie jakby dodali też jakieś pojazdy. 

Opublikowano

O ja jebe :obama::fsg: 

Opublikowano

gość który robił m.in. ten mod realistyczny do battlefronta dostał w prezencie od nvidii komputer:

całkiem przyjemny

Opublikowano

A dwójka taka trudna? W jedynce tylko sterowaliśmy lewo-prawo, co tam takiego w tej dwójce jest? :)

Opublikowano

Hehe to samo, ale ciagle co gram online to kolesie maja po 100k wiecej pkt.

Anyway obczailem kilka filmikow i w koncu zatrybilem ocb ;<

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

A o jakim trybie chcesz się dowiedzieć? Mono jest prosty, większość to gra. Im więcej nazbierasz klocków w gridzie tym lepiej, zbierając czarny tracisz jeden zebrany klocek ale resetuje ci się timer do resetu, często się przydaje żeby dolecieć do następnego klocka. W trybach puzzle zbierasz klocki kolorami, są różne warianty tych trybów, szczegóły są opisane przed rozpoczęciem kawałka.

Niedawno jeszcze wbijałem się do tego top 10 w song of the day ale naszło się nowych ludzi którzy nieźle katują i ciężko jest teraz. 

Opublikowano

I znowu Star Citizen. Gra, która według niektórych ma być największym failem w historii gamingu (pozdrowienia dla Dereka Smarta)

Opublikowano

Czytam te komentarze na PPE i ehh...mam wrazenie ze kazdy rolnik w polsce i jego sasiad kupili sobie konsole i dostep do internetu.

Opublikowano

O boże, wrzucacie linki do gównianych portali internetowych skierowanych do równie gówniarskiej grupy docelowej, nabijacie im licznik wejść i jeszcze przeżywacie te ich gówniane hasełka mające na celu tylko przyciągnąć durnych komentatorów.

No nie zaniżajmy poziomu tego działu forum. ;)