Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 453,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano
W dniu 22.04.2025 o 22:24, creatinfreak napisał(a):

Ddu, nowe sterowniki z hot fixem i co?

IMG20250422212131.jpg

U mnie pomogła reinstalacja windy. Żadne ddu czy wcześniejasne stery nic nie dały.

Zerknij w event viewer jaki masz blad.

Opublikowano
W dniu 10.05.2025 o 13:23, creatinfreak napisał(a):

4080s ekspedycję też wypierdala. Tak więc po prostu ostatnio nv sobie nie radzi ze sterownikami.

Tymczasem na 9070 XT zero crashy przez całą grę :). Ogólnie od momentu zakupu tej karty miałem tylko crashe w Oblivionie, ale tam wypierdala każdemu, nawet konsolorzom.

Opublikowano
51 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Wiesz, że oni tam wielkie gówno zrobili ogólnie? W ogóle typ wrzucił customow bios na 1000W i nie dali rady wbić do czołówki wyników 🤦🏻 Taki typowo clickbajtowy tytuł i filmik :)

Ja byłem w pierwszej 50 na świecie w Nomad zanim zaczęły latać customy i zanim nvidia postanowiła zboostować wyniki i rywalizacja straciła sens.

Opublikowano

Chłop ma najebane w 3D Marku 366 godzin a ty go o jakieś gierki dla dzieci pytasz

image.png

Opublikowano
10 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Pipolino, a tak z czystej ciekawości - jakie 3 gry faktycznie skończyłeś w ciągu ostatniego kwartału?

Wiedźmin 3.

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pipolino, a tak z czystej ciekawości - jakie 3 gry faktycznie skończyłeś w ciągu ostatniego kwartału?

W ostatnich 2 miesiącach Wieśka po raz 3 wraz z 2 dlc, ale pierwszy raz każda misja i każdy podpunkt misji na zielono, wszystkie znaki zapytania i wykrzykniki oraz TLoU 2 :)

W zeszłym roku skończyłem prawie najwięcej gier na forum, więc nie musicie się martwić o moje granie.

Nie wiem też czemu ciągle jakiś idiota wyskakuje z czasem w 3d Mark. Dla Waszych mało sprytnych umysłów :

3D Mark ma błąd i bardzo często, jak go włączysz i wyłączysz w sposób normalny, to mając kompa włączonego 10h, naliczy Ci 10h działania bo nie przestaje działać w tle i widać to tylko przez menadżera procesów. Stąd tam jest tyle godzin, a niektórzy tu jak takie zjeby wiecznie wyskakują z moim czasem w nim spędzonym :)

A włączam go bardzo często do weryfikacji UV, więc często zostaje sobie i zlicza godziny :)

Opublikowano

Ok wszystko jasne. Zostałem wyjaśniony. Myślałem po prostu, że patrzysz na wykresy tak długo i kuśka drga jak 5090 Suprim (który dopiero czeka na zwrot) ma wynik o 20 pkt lepszy od Aourusa, którego zwróciłeś (

Opublikowano
Teraz, Rooofie napisał(a):

5090 Suprim (który dopiero czeka na zwrot)

Czeka? Nic nie czeka. Mordo. Jedzie do mnie 5 suprim, aktualnie siedzi Aorus Master.

Opublikowano

A to przepraszam, musisz stopkę zaktualizować bo nam kolegom z forum już się myli

Edytowane przez Rooofie