Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

Opublikowano

Kurde tak sobie siedzę przy pc i instaluję gierki sprawdzam jak wyglądają i odinstalowuję i cieszę się jak małe dziecko. Przez 12 lat miałem i3 2100, a przez 8 lat 750Ti. Całe życie chciałem mieć peceta i stanowisko (nawet nie stanowisko, ale chociaż normalne biurko) jak koledzy, a jak wyszedł W3 i musiałem w niego cisnąć przy 28 fpsach na low to aż mnie dupa piekła. Potem poszedłem na swoje, ale mieszkanie, remont itp. na peceta i inne bajery nie było kasy. W 2022 dochrapałem się 3060Ti, ale dalej był niedosyt, że trzeba rezygnować z niektórych ustawień. A teraz w końcu człowiek kupił to o czym marzył przez kilkanaście lat i aż mi się łezka w oku kręci. Wiadomo, że w grach chodzi głównie o zabawę i dobrze spędzony czas, ale nie ukrywam, że lubię detale i często spędzam czas w grze na podziwianiu "widoczków". Tak przy wieczorku chciałem się podzielić przemyśleniem :P

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 524,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

Aż mi się przypomniał mój 750 xd Na studiach kupiłem sobie lapka właśnie z 750M w SLI, i7 6700 oraz 16TGB ramu. To były czasy gdy karty mobilne jeszcze nie odbiegały jakoś znacznie od stacjonarek. I wiesiek na tym chodził 40-50 klatek na medium. Ratowało mnie tylko to, że wspierał technologię SLI. Z Doom 2016 już tak kolorowo nie było i gra działała tylko na jednej karcie graficznej Dark Souls 3 też. Powoli ta technologia umierała w giereczkowie. Było brać z jedną kartą graficzną a 760.

Opublikowano

Kurde nawet nie wiedziałem, że były laptopy z sli xd jak oni to tam wpakowali

Opublikowano
10 godzin temu, rafanus2 napisał(a):

Kurde nawet nie wiedziałem, że były laptopy z sli xd jak oni to tam wpakowali

Tak to wyglądało u Lenovo

image.png

Wkładałeś drugą kartę w port na napęd. Były różne rozwiązania i niestety różne standardy złącz. Najpopularniejszym był ten od Nivida.