Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 476,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano
W dniu 22.04.2025 o 22:24, creatinfreak napisał(a):

Ddu, nowe sterowniki z hot fixem i co?

IMG20250422212131.jpg

U mnie pomogła reinstalacja windy. Żadne ddu czy wcześniejasne stery nic nie dały.

Zerknij w event viewer jaki masz blad.

Opublikowano
W dniu 10.05.2025 o 13:23, creatinfreak napisał(a):

4080s ekspedycję też wypierdala. Tak więc po prostu ostatnio nv sobie nie radzi ze sterownikami.

Tymczasem na 9070 XT zero crashy przez całą grę :). Ogólnie od momentu zakupu tej karty miałem tylko crashe w Oblivionie, ale tam wypierdala każdemu, nawet konsolorzom.

Opublikowano
51 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Wiesz, że oni tam wielkie gówno zrobili ogólnie? W ogóle typ wrzucił customow bios na 1000W i nie dali rady wbić do czołówki wyników 🤦🏻 Taki typowo clickbajtowy tytuł i filmik :)

Ja byłem w pierwszej 50 na świecie w Nomad zanim zaczęły latać customy i zanim nvidia postanowiła zboostować wyniki i rywalizacja straciła sens.

Opublikowano

Chłop ma najebane w 3D Marku 366 godzin a ty go o jakieś gierki dla dzieci pytasz

image.png

Opublikowano
10 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Pipolino, a tak z czystej ciekawości - jakie 3 gry faktycznie skończyłeś w ciągu ostatniego kwartału?

Wiedźmin 3.

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pipolino, a tak z czystej ciekawości - jakie 3 gry faktycznie skończyłeś w ciągu ostatniego kwartału?

W ostatnich 2 miesiącach Wieśka po raz 3 wraz z 2 dlc, ale pierwszy raz każda misja i każdy podpunkt misji na zielono, wszystkie znaki zapytania i wykrzykniki oraz TLoU 2 :)

W zeszłym roku skończyłem prawie najwięcej gier na forum, więc nie musicie się martwić o moje granie.

Nie wiem też czemu ciągle jakiś idiota wyskakuje z czasem w 3d Mark. Dla Waszych mało sprytnych umysłów :

3D Mark ma błąd i bardzo często, jak go włączysz i wyłączysz w sposób normalny, to mając kompa włączonego 10h, naliczy Ci 10h działania bo nie przestaje działać w tle i widać to tylko przez menadżera procesów. Stąd tam jest tyle godzin, a niektórzy tu jak takie zjeby wiecznie wyskakują z moim czasem w nim spędzonym :)

A włączam go bardzo często do weryfikacji UV, więc często zostaje sobie i zlicza godziny :)

Opublikowano

Ok wszystko jasne. Zostałem wyjaśniony. Myślałem po prostu, że patrzysz na wykresy tak długo i kuśka drga jak 5090 Suprim (który dopiero czeka na zwrot) ma wynik o 20 pkt lepszy od Aourusa, którego zwróciłeś (

Opublikowano
Teraz, Rooofie napisał(a):

5090 Suprim (który dopiero czeka na zwrot)

Czeka? Nic nie czeka. Mordo. Jedzie do mnie 5 suprim, aktualnie siedzi Aorus Master.

Opublikowano

A to przepraszam, musisz stopkę zaktualizować bo nam kolegom z forum już się myli

Edytowane przez Rooofie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z braku laku wrzucam tutaj:

https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/why-are-xbox-series-x-s-xbox-360-and-windows-phone-games-showing-up-on-the-xbox-pc-app

Niby ktoś z MS potwierdził, że to "bug", ale w świetle ogłoszeń dotyczących zatrudnienia osób, które pomogłyby przy emulacji systemów, to nie zdziwiłbym się, jakbyśmy jeszcze w tym roku dostali oficjalną emulację Xboxów na PC.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może jakoś na jesień skoro już był leak, najciekawiej wyglądał rtx 5070 super bo ma więcej cuda cores i 18gb. 5070tis 5080s tyle samo cores i większy pobór mocy o 50w

Opublikowano

Niby spoko ale co z tego jak to tylko syntetyk i 99% gier będzie działać jak gówno. To samo co z intelem, wszystko muszą robić od nowa i wstecz zwiększać zgodność z gierkami. A wyniki w syntetykach bardzo dobre.

Tutaj zieloni i amd mają przewagę którą będą jeszcze niestety latami wykorzystywać. Czyli gierki robione pod ich karty.

• 2 tygodnie później...