Patricko 1 382 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Zainstalowałem sobie tego Mighty Doom kilka dni temu, bo uwielbiam uniwersum. Póki co gra się przyjemnie, jednak da się odczuć dławienie gracza i zmuszanie, żeby kupił walutę na paczki ze sprzętem. Bez wydawania hajsu czeka nas mozolny grind, ale i tak się fajnie siecze demonki. Trzeba zdobywać coraz lepszy sprzęt, a tego jest jak na lekarstwo. Wg mnie aż za bardzo przykręcili kurek, sporo ludzi może się odbić. Od 1 kwietnia ma wjechać Battle Pass, także jestem ciekaw ile będzie kosztować. Z drugiej strony nie wiem czy jest jakikolwiek sens inwestowania w tę grę.Zobaczymy jak to się będzie rozwijać. Póki co robię sobie kilka runów dziennie i nic poza tym. Dobre na kibel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 godziny temu, Patricko napisał: Wg mnie aż za bardzo przykręcili kurek, sporo ludzi może się odbić. Cieszy mnie, że masz takie samo zdanie jak ja a jednocześnie przeraża mnie, że tylu ludzi w to gra i płaci gruby hajs a ci, którzy się odbijają zupełnie developera nie obchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 8 godzin temu, Adam GlapJńskJ napisał: Cieszy mnie, że masz takie samo zdanie jak ja a jednocześnie przeraża mnie, że tylu ludzi w to gra i płaci gruby hajs a ci, którzy się odbijają zupełnie developera nie obchodzą. Brzmi i jak zasada prowadzenia biznesu - dbaj o tych co Ci płacą za to co robisz Fakt dojonko w grach dziś jest widoczne i developerzy się z tym nie kryją,ale jaki jest sens z ich punktu widzenia wydawania zaawansowanej gry za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Dodali Battle Passa za 32 zł, który rzecz jasna w ogóle nie jest opłacalny. Ale nie to jest hitem... Wjechała skórka Slayera w cenie... 78 zł. Ja wiem, że mobilki to rak i tutaj nic się nie zmienia, ale ciężko się na to patrzy. Leci uninstall z mojej strony, a szkoda, potencjał był w końcu na coś sensownego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Zainstalowałem Mighty Doom. Myślę popierdółka... półtorej godziny później, chyba trzeba dziecko nakarmić XD Na pewno wciąga, tyle mogę powiedzieć. Edyta: Już 6h od wczoraj XD Szczerze mówiąc to nie widzę powodu do wydawania jakiejkolwiek kasy w tej grze jeśli ktoś nie gra w to nałogowo po +5h dziennie. Dropi wszystkiego sporo, można ulepszać od samego początku podstawowy ekwipunek. Nawet zwykły karabinek ulepszany regularnie sieje spustoszenie po paru bonusach w trakcie rozgrywki. Sama gra bardzo fajnie zbalansowana, prosta mechanika i daje sporo funu, do tego mocno przybija do ekranu przy czym nie natrafiamy na ścianę, że bez wydawania kasy nie da rady pchnąć dalej. Alpha Dog wstrzelili się nieźle i Bethesda może na tym sporo kasy nabić. Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez SnoD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Skończyło się tak, że kupiłem tego miesięcznego Battle Passa za 32 zł i nabiłem już prawie 20h Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Ale to Mighty Doom serio dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Też trochę pograłem, ale Czuję że 3 etap w 5 poziomie to jakaś ściana się robi. Zadania codzienne przyjemne, upgrade'y fajne, mam 18 poziom, fajny mieczyk, ale chyba powoli będę kończył. Oczywiście nie wydam na to ani złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Ja mam ponad 50h, przestałem już nałogowo grać codziennie, ale muszę powiedzieć, że po 4 etapie zaczynają się wirtualne ściany - 5 i 7 etap. Ja dzisiaj tym koksem poniżej ledwo dałem radę ukończyć 7 etap i to z różnymi boostami i na 2 życiach. Moim zdaniem gra będzie miała krótkie nogi, bo jak kolejny sezon ma być to samo, to już nie ma co grać bo formuła się wyczerpie no i za dużo gringu później. Ale nie żałuję tych 32 zł na battle Passa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Ładnie się wkreicles, śledzę Twoje wpisy od pierwszej instalacji gry Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Ta pętla potrafi wkręcić, tym bardziej, że bardzo dużo stuffu można wyciągnąć samą grą bez wydawania kasy. Ale w zeszłym tygodniu grałem łącznie "całą" godzinę. BP w sumie nie daje żadnej realnej przewagi w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Mighty Doom jednak szybko mnie znudził. Jak ktoś chce pograć w fajnego golfa to polecam Golf Clash ze swojej strony. Gram w nią od miesięcy, nie wydałem ani złotówki i polecam każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Z uporem maniaka staram się ukończyć grę XD Utknąłem w połowie ostatniego poziomu. Udało mi się odblokować zroję Zombie i jestem na półmetku kolejnej, elementalnej - co ciekawe, to perki wszystkich zbroi się sumują. Nie mam jeszcze żadnego epickiego sprzętu, ale jestem bardzo blisko działka plującego kwasem - trzymajcie kciuki :p Ból niestety jest taki, że do tej pory gra nie dostała żadnych nowych poziomów. Za 3-4 dni kończy się obecny sezon, jak nie wejdzie mocarny update, to gra ostatecznie zdechnie jak Halo Infinite. Nie jestem w stanie tego ogarnąć, że nie przygotowano sensownego wsparcia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Łączymy się w bólu i 3mamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Jakiś dobry adblock na andka? Coś wyczytałem o adblock plus, ale przypał miał z google i nie ma go w sklepiku.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Za tydzień premiera, wyglada jak mobilne rise of new champions Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia "Found it! Hidden Object Game" - gra typu znajdź wszystkie elementy zaznaczone w legendzie, na dużej planszy odpowiednio dokolorowanej, zawierającej elementy ruchome, mnóstwo małych i dużych przedmiotów, reprezentujących obszar zlewających się ze sobą składowych: na jednej przestrzeni ściśniętych sporo struktur z urozmaiconym doborem koloru i konturów. To jedna z najlepszych gier na Androida w jakie grałem przez ostatni rok. Urocza, ciekawa, prosta, po prostu bajkowa, sielska, antystresowa! Jakże by inaczej, teoretycznie obowiązują ją mikropłatności - jak chcesz sobie jakieś powerupy lub dogodności pozwalające odnaleźć ukryty przedmiot kupić, i to szybko, musisz zabulić troszku grosza. Żyćko. Tytuł zapisuje postępy w grze: w chmurze Google Play. Nie ma tu wyznacznika tego, kiedy kończy się gra. Zapewne można tak grać do... końca naszych dni. Ogrywam jeden, dwa poziomy na danych mapach na dzień - oczywiście, jeśli nie zapomnę. Więcej nie trzeba - robi się to tym nudniejsze im dłużej się w to za jednym podejściem gra. Tymczasowa ocena (zostały 3 plansze do odkrycia plus przejście ,,wydarzeń dodatkowych") gry w ocenie gwiazdkowej na Google Play: 5/5 gwiazdek! Kawai w sztos! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Grając w Asphalt 9, nie dziwię się, że pirackie wersje*, gdzie tryb kariery można przejść na luzie, są tak popularne. Tutaj (grając na darmowej wersji ze store) utknąłem przy 14%, bo nie mam auta o odpowiedniej "mocy". Do ulepszenia takwego, którym bym coś ruszyć dalej, brakuje mi 40, losowo wpadających kart. Co tutaj zostaje? Eventy i multi. Ale to drugie też jest spartaczone, jak mając auto o mocy 1400, masz rywali 2000-2500 i dojeżdżasz na metę ostatni, tracąc z pół minuty do zwycięzcy. Więc po półtora miesiącu grania, wywaliłem to z telefonu. *wersje są zmienione, wszystko się kupuje za walutę w grze, a stawki za wygrane są 3-4 wyższe- w legalnej wersji tylko po obejrzeniu reklam Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Ja ogrywam gierki z netflixa: Tutaj może gra dla gejow lgbt … ale ogólnie polecam. Bo gry są w pełni „pełne”, np taki Bloons ma wszystko do odblokowania za punkty w grze, zero płatności wewnątrz apek. I większość gier po polsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 37 minut temu, grzybiarz napisał: Ja ogrywam gierki z netflixa: Tutaj może gra dla gejow lgbt … ale ogólnie polecam. Bo gry są w pełni „pełne”, np taki Bloons ma wszystko do odblokowania za punkty w grze, zero płatności wewnątrz apek. I większość gier po polsku. Z netflixa polecam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Podoba mi się to, ze te gry, mają usunięte mikropłatności. Nawet nieraz kupuje się gry za kasę a i tak diamenciki kupisz za prawdziwe złotówki, tu wszystko jest za free. Ja wsiąkłem. Kupiłem abonament dla ogrania trylogii gta (to lepsza wersja niż to co wyszło na duże sprzęty), a przy okazji poznalem kilka perełek. Wkręciłem się w Lego legacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: Wkręciłem się w Lego legacy. W to grałem chwile, ale ze sklepu google i bez kasy ciężko szło. into the breach jeszcze możesz sprawdzic jak lubisz takie bardziej strategiczne Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego "Peace, Death!" - gierdajło na różne platformy z ,,andro", tiaaa, godne polecenia i wydania około 8zł. To taki prosty w mechanice odpowiednik ,,idle clickera", nastawionego na jako-tako rozrywkę z odrobioną czarnego-wisielczego humoru, który gracz musi poczuć... chyba że nie wie, co to specyficzny żart lub nie zna angielskiego!, albo i ,,16-bitowa pixeloza" w szacie graficznej być może mu przeszkadza. Tytuł bez fabuły, wymuszający na graczu jako tako operacje logicznego myślenia. Po prostu, jest się tu śmiercią i decyduje się kto ma iść wyżej - do nieba, bądź niżej - do piekła. Sama przyjemność! I tyle trofków do wbicia na konto Google Games! Tymczasowa ocena tej gry, z mojej strony to: 7/10! Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja SOUTH PARK - PHONE DESTROYER - jedna z tych gier na ,,andro", o której nic nie wiesz, i nawet nie oczekujesz, że jak już w to chwilę pograsz, to okaże się to masakrycznie dobrym tytułem. Ogrywam to gierdajło na 11c. tablecie Lenovo; mechanika ,,niszczyciela telefonów" xD, cóż, prosta jak budowa cepa, idealnie wyważona, dość czytelna, czemu wtóruje i bardzo pomaga słynna szata graficzna i styl southparkowej ,,kreski" i intensywności kolorów. Fabuła jest bardzo prosta i przyjemna: ziombele z dzielni rozgrywają bitewki w jakąś RPG na smartfonie, a gracz, który nimi steruje ma do dyspozycji karty, które wykłada do pojedynku... Zresztą, kto grał w karcianki rozmaitego gatunku (te na Andro, PC, Ps4/Ps5 etc.), ten wie jak specyficzna jest to rozrywka. No i beka maksymalna z humoru gry, a i jeszcze jedno: mega istotne dla ,,łowców" - trofka są w miarę do ogarnięcia na koncie gier Google! Aktualna ocena tytułu, to z mojej strony: 8,5/10! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Mobilny Metal Slug wyszedl kilka dni temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi