Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Spotkał się ktoś kiedyś z masłem orzechowym bez utwardzonego oleju palmowego?

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 139,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

No właśnie, ale mam chvjowy blender i to sporo roboty jest, bo trzeba miksować małymi porcjami i długo.

Opublikowano

Mieszanina tluszczu z cukrem prostym dowalona ponad bilans dzienny raczej nie wplynie pozytywnie na odchudzanie;)

A to maslo z lidla i tak ma dobry sklad (znakomita wiekszosc masy to czysty orzech). Widzialem masla felix chyba tylko 60%, reszta olej i cukier.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

A u mnie w Lidlu właśnie tych maseł nie było. Chipsów i innych smieci doyebali po kilka kartonów, a tego nie...

Opublikowano

Ja u siebie łaziłem kilka minut i już pod nosem (pipi)łem wszystkie Lidle, że (pipi)e reklamują, a później nie ma produktu w sklepie. Ale jak wychodziłem zauważyłem, że są pod ścianą przy ostatniej kasie:).

Opublikowano

No ja niby obszedłem całego, ale może też  mi umknęło.

Opublikowano

A u mnie w Lidlu właśnie tych maseł nie było. Chipsów i innych smieci doyebali po kilka kartonów, a tego nie...

wczoraj mialem to samo :[

Opublikowano

Mieszanina tluszczu z cukrem prostym dowalona ponad bilans dzienny raczej nie wplynie pozytywnie na odchudzanie;)

Jak 2 razy w tygodniu posmaruje placka z płatkami górskimi 10 g Nutelli albo 10 g dżemu Tymbarka to będzie aż takim zagrożeniem?

Opublikowano

Nby nie, ale zasada, aby nie łączyć cukrów prostych z tluszczem, to dobra rada.

Opublikowano

kupilem dzisiaj to maslo orzechowe z lidla z 95% zawartoscia orzechow i jest mega w smaku. kiedys wzialem sobie jakies polskie i byla to zapychajaca papka, a to dzieki kawalkom orzechow gladko przechodzi przez gardlo.

jutro jade po wiecej sloikow

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Biedrze bakalie od Bakallandu za 4,99 za 180g. Różne mixy, ja wziąłem nerkowce, migdały i żurawinę. Polecam.

Opublikowano

Kufa akurat byłem i nie widziałem,muszę się szarpnąć na nerkowca i migdały.

Opublikowano

Nerkowiec, migdały i żurawina są w jednej paczce, to takie mixy różnych bakalii, coś jak mieszanka studencka ;)

Opublikowano

Nerkowiec, migdały i żurawina są w jednej paczce, to takie mixy różnych bakalii, coś jak mieszanka studencka ;)

Powinno stać na palecie chep przy kasach zaraz. Jak towar się skończy to nie będzie nowego, więc lepiej kupić kilka jak ktoś chce.

Opublikowano

A w Białymstoku KFD sklep otworzyło, na Sienkiewicza 1.

Ale się chłopaki rozwijają,od zwykłego forum do firmy sprzedającej odzywki.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W Biedronce tańsze piersi z kury (12 coś) i łosoś (40), a w Lidlu ryże, kasze i owies min. 20% mniej (w końcu w Lidlu można kupić także jaglaną)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko. :D

Opublikowano

Szarku bierz next generation wersję, podobno dopierdala nieziemsko. Litwin spróbuj tego quatro load i zdaj relację, tym bardziej, że ty kawał chłopa jesteś to 2 paczki zjesz. Dietę i ćwiczenia masz dopięte w cholerę więc ostatecznie potwierdzimy, czy te suple to wałek a to jeszcze za taką promocję. Koleś po dumpingowych cenach sprzedaje czy jak?