Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W Auchan mają 200 gram owoców morza za 11 zeta,też są dobre.Same "robale",nie mrożone,bez przypraw,także małe starty masy po obróbce.

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 140 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• od czwartku będzie filet po 11zeta w biedrze

• Na suple.us kontrowersyjne suplementy promocja kupujesz 1 sztukę a druga gratis. Ostatnio też było takie promo i rzeczywiście kupujesz thermala za 179 zł i drugi za friko.

• Jo bakalie mamy w mega rabatach razem z kawami. Bakalie są do niedzieli bodajże.   Od czwartku jest filet z kuraka po 11zeta i mandarynki po 2,99

Opublikowano

W sensie sraki? Pol godziny po krewetkach zapilem WPC z mlekiem i spalem dobrze :D

Gorzej :/

Może tez to, że znajomy nie mial nic normalnego i trzeba bylo jeść pierogi :D

Opublikowano

Slyszalem kiedys ze przy krewetkach trzeba czytac czy na opakowaniu jest napisane czy byly dwa razy mrozone czy lekko juz opiekane, nie pamietam. Chodzi o to zeby nie byly wstepnie gotowane/opiekane chyba.

Opublikowano

Polecam makaron pełnoziarnisty z pastą z suszonych pomidorów i do tego krewety.

To ja robię chińszczyznę, krewetki, makaron chiński, warzywa (marchew, groszek), bambus (i co to tam kto lubi) i obowiązkowo sos sojowy. Pychotka. ;]

A od wczoraj w biedrze serki białe w promocyjiiii !

Opublikowano

Jak macie gdzieś Żabkę to obczajcie promocję czasami. Już drugi raz kupiłem łososia wędzonego.SuperFish za 4,50 zł, porcja 125g. W składzie żadnej chemii, ani konserwantów. Bardzo dobry

Opublikowano

w Tesco łosoś wędzony 200g za 7,49zł

:banderas:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Sam łosoś norweski może już mieć w sobie chemię ;) Zależy co mu tam sypią do jedzenia.

Opublikowano

Kiedyś był fajny program gdzie gość udowadniał, że łosoś to mega syf, nawet w wykresie szkodliwości w zakresie niezdrowego żarcia przekraczał wartości BigMaca.

Oczywiście często kupuje i jem, ale zwróćcie uwage, że bardzo często na opakowaniu nie ma wartości odżywczych produktu.

Opublikowano

i do tego imo chujowo smakuje, przehajpowany bardzo jest

Opublikowano

Kiedyś był fajny program gdzie gość udowadniał, że łosoś to mega syf, nawet w wykresie szkodliwości w zakresie niezdrowego żarcia przekraczał wartości BigMaca.

Oczywiście często kupuje i jem, ale zwróćcie uwage, że bardzo często na opakowaniu nie ma wartości odżywczych produktu.

Najbardziej syfiasty jest ten z usa( u nas na szczęście nie dostępny),Norwegowie trochę dbają o środowisko,to tzreba mieć nadzieję że nie ładują ich zbyt mocno.

Opublikowano

jak kiedyś czytałem te wszystkie rewelacje to dostawałem w głowę i wychodziło mi że najlepiej by było gdybym jadł kurde kamienie

wieprzowina - nie, bo tłuste i cholesterol

drób - nie, bo na antybiotykach i sterydach

ryby - nie, bo dokarmiane chemią i złowione z mułu

wołowina - no chyba niby można ale 40zł/kg za dobrej jakości to bym musiał byc co najmniej balonem, a jak sie do(pipi) to zawsze zostaje choroba wściekłych krów i tasiemce :reggie:

od pewnego czasu mam wyje.bane na te wszystkie rewelacyjne badania i jak mam ochotę to se zjem 2 big macki w ogóle bez wyrzutów sumienia

Opublikowano

Losos wali mocno ryba ale mieso w konsystencji swojej jest swietne, no i ladny kolor ma. Mimo to wole inne ryby, ostatnio lososiem zazeralem sie w Swieta i mam dosyc na caly rok.

Opublikowano

grillowane filety z łososia to najlepsze żarcie pod słońcem

jakbym miał na to hajs, to codziennie mógłbym jesc

Opublikowano

Łosoś to najsmaczniejsza ryba jaka jest <3

A co do syfu zależy gdzie poławiany. Jesli w skandynawii to nie ma sie czego obawiać. 

Ale tak czy siak jego syfiastośc nie rózni sie od kurczaka czy innych mięs zwierząt hodowlanych które sa karmione najtanszymi paszami z chemią gdzie liczy sie biznes czyli najtanszy koszt

Opublikowano

Jak kogoś stać to niech kupi sobie filet tunaka,wygląda jak wołowina,mięso genialne,"sekcyjne" jesz i odchodzą równe płaty.Jak go leciutko podsmażam na soli różowej,pieprzu,kurkumie i natce pietruszki.Trzymam na jednej stronie aż mięcho do połowy się podsmaży i na drugą.

Opublikowano

Jeszcze zostając przy łososiu - właśnie w programie o którym mówiłem było, że apogeum syfu, toksyn, no wszelkiego gówna, chemii, najgorszej karmy, tłuszczu i łoju jest w tym z Norwegii:).

Opublikowano

Ja tam zawsze preferowałem dorsza. Nie wiem, jak z chemią itp ale smak najlepszy poza tym jako ryba po grecku to niebo w gębie mmmm