Opublikowano 22 sierpnia 20168 l ktos pomoze przyboostowac trofeum za 10 rajdow i 10 wspolnych zadan we freeroamie?
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l A jest jakiś fun z tego freeroamu? Ja tych aczików też nie mam ale granie dla samego zebrania aczika mi nie robi, bo gram w pierwszej kolejności dla funu. Ps. Jeśli jest ok to może jakiś weekend lub wieczór. Edytowane 22 sierpnia 20168 l przez marbel007
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l jest fun, ale mniejszy IMO niz w normalnych wyscigach. A Rally masz?
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Mam. Choć IMO nie ogarniam. Wyślij mi zapro do znajomych jak Cię jeszcze nie mam i pogramy jak będziemy. U mnie wieczory raczej po 20, i tak sesje do godzinki raczej i to tak raz/dwa w tygodniu (rodzina, dziecko... Życie ). Jak Ci odpowiada to coś zaproponuj, może ktoś dołączy.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l odpowiada, moze byc nawet jutro kolo 22 Zarówno Rally jak i freeroam + mogą być również zwykłe wyścigi for fun
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Ray to może dziś ok 21 lub nawet 20:30 na godzinkę? 22 to zdecydowanie za późno dla mnie, szczególnie w tygodniu. Chętni mile widziani.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l ja tak wcześnie nie dam rady bo na mieszkaniu będę po 21 dopiero W takim razie może jutro o tej 21 czy tam 20.30?
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Ray gramy dzisiaj? Trochę jestem padnięty po robocie ale myślę że ta 20.30 się uda. Ew 21.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l niedawno wrocilem do mieszkania, moge o 22 cos mi na miescie wypadlo
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l A ja czekałem Na razie ciężko mi coś zaplanować. Jak dobrze pójdzie będę miał wieczór w niedzielę.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Wiem, przepraszam Ale teraz przynajmniej jak forza wleci do golda to serwery odzyją i bedzie mozna grac w normalnych duzych ekipach Trzymam kciuki za niedziele i jeszcze raz przepraszam
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l marbel i Luqat podziwiam Was za Waszą aktywność i uczynność w tym temacie, tyle czasu po premierze i wciąż chętni do partyjki jak tylko ktoś się znajdzie. Szacunek
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Ja gram teraz, bo 360 dorobiłem się stosunkowo niedawno. No i czasu nie ma też tyle, żeby siedzieć kilka godzin dziennie, a gierka jest świetna. Muzyka, grafika, gameplay. Po prostu wszystko zagrało. No i ten klimat. Poza tym ja gram dla przyjemności i nie ganiam za trofikami, co by zrobić calaka i odstawić grę na półkę. Np. szukanie tablic. W takim burnout paradise, nie chciało mi się za nimi ganiać(pomijając fakt, że było ich chyba 400)dla samego znalezienia ich. Tutaj jest motywacja związana z rabatami na fury, no i jest ich tylko 100 Jeszcze dużo przede mną, no i dodatek rally też czeka. Edytowane 25 sierpnia 20168 l przez Luqat
Opublikowano 1 września 20168 l dzis gra wchodzi do golda, licze na to ze serwery beda zapelnione, chcemy pojezdzic razem?
Opublikowano 1 września 20168 l Muszę ściągnąć i zobaczyć czy taki sam miód jak 2. Jeżeli będzie git to można coś dziś pojeździć między meczami w bf1.
Opublikowano 1 września 20168 l No ja też dalej nie mam tych wspolnych multi achievów więc może może...