Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon

Featured Replies

Opublikowano

ktos pomoze przyboostowac trofeum za 10 rajdow i 10 wspolnych zadan we freeroamie? :dog: 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 83,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A jest jakiś fun z tego freeroamu? Ja tych aczików też nie mam ale granie dla samego zebrania aczika mi nie robi, bo gram w pierwszej kolejności dla funu.

Ps. Jeśli jest ok to może jakiś weekend lub wieczór.

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

jest fun, ale mniejszy IMO niz w normalnych wyscigach.

A Rally masz? :) 

Opublikowano

Mam. Choć IMO nie ogarniam. Wyślij mi zapro do znajomych jak Cię jeszcze nie mam i pogramy jak będziemy. U mnie wieczory raczej po 20, i tak sesje do godzinki raczej i to tak raz/dwa w tygodniu :/ (rodzina, dziecko... Życie ;) ). Jak Ci odpowiada to coś zaproponuj, może ktoś dołączy.

Opublikowano

odpowiada, moze byc nawet jutro kolo 22 :) 

Zarówno Rally jak i freeroam + mogą być również zwykłe wyścigi for fun :lapka:

Opublikowano

Nie działa w ogóle

Opublikowano

Ray to może dziś ok 21 lub nawet 20:30 na godzinkę? 22 to zdecydowanie za późno dla mnie, szczególnie w tygodniu. Chętni mile widziani.

Opublikowano

ja tak wcześnie nie dam rady bo na mieszkaniu będę po 21 dopiero ;) W takim razie może jutro o tej 21 czy tam 20.30? :) 

Opublikowano

niedawno wrocilem do mieszkania, moge o 22 :frog: cos mi na miescie wypadlo 

Opublikowano

Wiem, przepraszam :( Ale teraz przynajmniej jak forza wleci do golda to serwery odzyją i bedzie mozna grac w normalnych duzych ekipach :) Trzymam kciuki za niedziele i jeszcze raz przepraszam 

Opublikowano

marbel i Luqat podziwiam Was za Waszą aktywność i uczynność w tym temacie, tyle czasu po premierze i wciąż chętni do partyjki jak tylko ktoś się znajdzie. Szacunek :hi:

Opublikowano

Ja gram teraz, bo 360 dorobiłem się stosunkowo niedawno. No i czasu nie ma też tyle, żeby siedzieć kilka godzin dziennie, a gierka jest świetna. Muzyka, grafika, gameplay. Po prostu wszystko zagrało. No i ten klimat. Poza tym ja gram dla przyjemności i nie ganiam za trofikami, co by zrobić calaka i odstawić grę na półkę. Np. szukanie tablic. W takim burnout paradise, nie chciało mi się za nimi ganiać(pomijając fakt, że było ich chyba 400)dla samego znalezienia ich. Tutaj jest motywacja związana z rabatami na fury, no i jest ich tylko 100 ;) Jeszcze dużo przede mną, no i dodatek rally też czeka.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

dzis gra wchodzi do golda, licze na to ze serwery beda zapelnione, chcemy pojezdzic razem? :)