Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War: Judgment

Featured Replies

Opublikowano

Konkretny nowy trailer, takie filmiki sprzedają gry.

• Odpowiedzi 816
  • Wyświetleń 112,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie pytajcie ile wirtualnych kutachów musiałem obrobić by to zdobyć.   http://s1230.photobu...s/ee498/mazzeo/   czysty tekst z artykułu (niecały)         W skrócie   - co-op na 4 osoby -

• jest sporo ciekawych rzeczy na press.xbox360.com             http://www.youtube.com/watch?v=XwW7IsS-bN8  

• Jest coraz lepiej     Aha, zapewne dlatego miesiącami najpopularniejszymi tematami na forum Gearsów 3 było wrzucenie postaci Skorge'a i Cyclopsa do multi.   Do ch.uja jak można grać w multi jak

Opublikowano

Cały artykuł kopiujesz

No teraz trzeba całe newsy/artykuły wstawiac bo inaczej warn

Opublikowano

Cliffy ch'uju a na zabranie locustów to się zgodziłeś też ;/ ch'uj ci na grób. 

Opublikowano

To nie wina Cliffy'ego - fani tego chcieli!!! :confused:

OP lolkowy, nie ma co :mocking: .

Opublikowano

Ten wariat już gra.

Nie wiem co Drew ma w sobie, ale mam ochotę mu przy.yebać. Może to jego wychudły ryj, może prostacki sposób bycia i to, że wygląda jakby zmierzał donikąd, ale tak czy owak kolo jest mega dzieciuchem.

Opublikowano

Ten wariat już gra.

Nie wiem co Drew ma w sobie, ale mam ochotę mu przy.yebać. Może to jego wychudły ryj, może prostacki sposób bycia i to, że wygląda jakby zmierzał donikąd, ale tak czy owak kolo jest mega dzieciuchem.

Świetnie to wygląda :) Ten gameplay rozłożył mnie na łopaty :P

Będzie jakieś demo czy cuś?

EDYTA: Zwróciliście uwagę jak gościu powiedział "They open e-hole for the e-penis" :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Znasz go, że tak o nim napisałes? Gdybys go spotkał irl miałbys odwagę powiedzieć mu to w twarz?

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Wiadomo już czy drugą mapą, z tej darmowej paczki z kwietnia, będzie mapa do Overrun i Survival?

EDYTA: No to zamówione - widzimy się 22-24 marca (jeśli Muve nie da ciała :P).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Znasz go, że tak o nim napisałes? Gdybys go spotkał irl miałbys odwagę powiedzieć mu to w twarz?

Gdybanie zostawmy słabym jednostkom. Spójrz na jego tryb życia. JEDYNE co wnosi swoja osobą to gadulstwo okołogrowe i skill. Koszulki na ramiączkach chyba nigdy nie zmienia, SIEDZI W DOMU W CZAPCE jak jakiś frajer, zaprasza kumpli, którzy wyglądają identycznie i robią konkursy picia przy pomocy GoW3.

Ludziska mają już prestiże więc levelowanie przy double exp.ie będzie igraszką.

Opublikowano

Yap zapominasz, że to amerykański 20 latek oni tak mają :)

Opublikowano

Prawda. Już kończę mój rant. Oglądam jego vids'y tylko kiedy nie ma go w małym buraczanym okienku, albo nie ma go w ogóle w kadrze. Wolę starszych recenzentów, którzy po trzech miesiącach wpadają na YT z jakimś filmikiem i mówią: "Sorry I haven't posted anything for the past three months but I've been really busy with other stuff." Przynajmniej nie muszę oglądać głupka siedzącego w domu w czapce.

Oto kolo, który nie dość, że nie pokazuje swojej fizjonomii to jeszcze gada do rzeczy. Akurat to jest bardziej lolkowe, ale i tak lepsze niż niejeden gryps MiłośnikaMasła.

Opublikowano

Wcale nie dużo - Gamestop trzyma ok. 90% rynku gier w USA.

Opublikowano

Mam nadzieję, że jest tak fajnie jak ludzie piszą/mówią. "Lekkie" przesterowanie z klasycznych Gearsów może dobrze graczom zrobić.

Opublikowano

Własnie czy czasem premiera nie miała być 19? Bo na ultimie mowią mi, że premiera około 22.03 dejum.

Opublikowano

W Europie chyba 22.03

Opublikowano

Na 99% wszystkie sklepy będą wysyłać wcześniej - Baron Xbox'a ma już retailową wersję, a to znaczy, że gry już są albo w poniedziałek/wtorek będą w sklepach.

Opublikowano

Czyli co Yap, za kilka dni znów zabijamy :)

Do utraty przytomności. A jakże!

Opublikowano

premiera europejska 22.03<br />premiera hamburgerowa 19.03