Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Need for Speed: Most Wanted 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 402
  • Wyświetleń 49,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Most Wanted to świetna gra :o Kurcze, duuuużo godzin przy niej spędziłem, dużo samochodów, otwarte miasto, nawet model jazdy bardzo fajny, nie powiem, że dobry, ale fajny. Czekam na kontynuację.  

• Ale chvjoza...   Most Wanted = The Run = Hot Pursuit = Burnout = chvjoza   Na hui ten tytuł MOST WANTED nawiązujący do starego dobrego racera robione przez innych ludzi? Myślą, że jak dadzą swojej

• Popieprzone jest to, że na poprzednią generację wyszło tyle Burnoutów. A na Ps3/X360 tylko JEDEN, no ok dwa licząc Revenge na Xboxa... Jakoś nie chce mi się wierzyć, że skoro w tym roku NFS to jeszcz

Opublikowano

To chyba nic złego, o ile gra będzie się zauważalnie od paradise różnić, na razie patrząc na tego live streama to jakby miasto w Burnoucie rozbudować i dodać prawdziwe auta - reszta wydaje sie bardzo blizona, rozbijanie banerow, rampy wygladaja identycznie, model jazdy tez podobny ;) No i wszechobecne iskry przy uderzeniu w cokolwiek, bedzie w koncu demo czy jednak niekoniecznie ?

Opublikowano

Dla mnie to również nic złego. Burnoutem bawiłem się znakomicie, multi to po prostu mistrzostwo a tutaj dochodzą jeszcze prawidzwe 4 kółka. Liczę na naprawdę wiele godzin zabawy że znajomymi z headsetami i browarkami :)

Opublikowano

Pragnę wyprostować mój post że w moim odczuciu to również nic złego,cieszy mnie to ze to burnout na licencji!

Opublikowano

Orientuje się ktoś z was ile ma być dostępnych samochodów?

Opublikowano

Hmm pierwsze dwie recenzje powyżej 90%, a opinie na necie bardzo przeciętne - rubberband AI masakryczny, model jazdy gorszy niż w HP, dwie dostępne kamery słabe.

Opublikowano

Powiedzcie mi jedno: Amerykanie już grają, a u nas premiera 2. listopada?

Opublikowano

Powiedzcie mi jedno: Amerykanie już grają, a u nas premiera 2. listopada?

Amerykanie premiere maja 30 pazdziernika, w ten wtorek.

Opublikowano

Dorwałem dziś w krakowskim MM! Grałem godzinę, pierwsze wrażenie? WWHHOOOOOOOAAAAAAA!!! :)

Co za piękna grafika! Od razu stwierdzę, że GTA tak będzie wyglądać, ale najwcześniej na następnej generacji :) . Model jazdy identyczny jak w HP ale to akurat dobrze (genialne poślizgi). Freeroam rewelacyjny, nawet niekoniecznie chciałem się ścigać co pojezdzić sobie prędkością dozwoloną. Gliny zdążyły już mnie aresztować.

Podoba mi się, że w grze nie ma menu, tylko od razu wskakujesz w furę. Stąd można dojechać na spokojnie na wyścig za pomocą GPS'a albo wybrać go z mapy (szybka podróż :) ).

Online chyba jeszcze nie działa (nie sprawdzałem) ale kod z limitki przyjęty. Zdobyłem nawet jakieś pięć banalnych trofeów i nie mogę ich jeszcze zsynchronizować z serwerem.

Oczywiście własny soundtrack wrzucony. AWESOME! Kto nie będzie w to grał ten melepeta :)

Opublikowano

A za ile wyrwałeś? W Tesco mają mieć na premierę za 179 zł, ale chyba tylko zwykła edycja.

Opublikowano

Model jazdy jest dokładnie taki jak w HP 2010, czy trochę zmieniony? Na filmikach wygląda, jakby samochody się nieco mniej ślizgały.

Opublikowano

Nie wiem czy taki sam, grę prawdopodobnie wyrwę jutro, ale po filmikach widzę że model jest inny. W HP żeby być naprawdę szybkim trzeba było porządnie ogarniać drifty (kto grał na hyper ten wie) bo sam samochód wydaję się "ciężki" do kierowania.

Na filmikach widziałem że samochody są o wiele lżejsze (w zakręty można wchodzić bez driftów), ale dokładny raport napisze jutro lub za 2 dni gdy zagram w to osobiście.

Opublikowano

Wstrzymałbym się z kupnem, na forach ludzie mocno narzekają na grę.

Z tego co ostatnio obserwuję to ludzie zamiast grać i czerpać radość to tylko narzekają na każdą nowo wydaną grę szukając "wpadek".

Opublikowano

A ile było narzekań na NFS HP? Ponad połowa tutaj ludzi na początku śmiała się z tej gry że samochodami steruje się jak tramwajami, a okazała się jedną z najlepszych arcadowych racerów tej generacji.

Edytowane przez Tidek

Opublikowano

No.. ale właśnie ten model jazdy był dla mnie njawiększym minusem HP. Grało się w niego bardzo fajnie... ale gdyby model jazdy był lepszy to nie byłoby fajnie.. tylko za(pipi)iście.

I niestety skoro w MW jest on znowu taki sam (lub bardzo podobny) to.. znowu kupię go dopiero jak mocno stanieje :confused:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

No.. ale właśnie ten model jazdy był dla mnie njawiększym minusem HP. Grało się w niego bardzo fajnie... ale gdyby model jazdy był lepszy to nie byłoby fajnie.. tylko za(pipi)iście.

I niestety skoro w MW jest on znowu taki sam (lub bardzo podobny) to.. znowu kupię go dopiero jak mocno stanieje :confused:

Mi osobiście bardzo przypadł do gustu ten model jazdy, jak widać to kwestia gustu - niestety nie ma gry idealnej i nigdy nie będzie, trzeba wybierać pomiędzy tymi grami co są dostępne :)

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie lepszego/miodniejszego modelu jazdy pod arcade. Ludzie- to jest ARCADE, A-R-C-A-D-E, ARKEJD!!! Capujecie czy jeszcze raz mam napisać?

Nawet wręcz uważam, że taki NFS nie jest dla fanów motoryzacji, którzy potrzebują realizmu, a dla ludzi, którzy chcą czerpać przyjemność z masterowania swojego skilla i radochy z jazdy.

Idę grać, miłego narzekania hue hue :)