Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a, nie chce mi się znowu czytać wypocin Mendrka, nie uruchamiajcie go już...

Kumpel z pracy kupił sobie pierwszego Xboxa i dwie pierwsze części Halo, chyba spróbuję to zaliczyć. Te gry są wciąż zjadliwe?

Lepiej kup na PC, może na allegro się trafi, rozdzielczość będzie większa to przyjemniej pograsz. No i ludzie wciąż grają online w pierwszym Halo, ot magia PC :]

Edytowane przez Moldar

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Tymczasem capcom zanotował najlepsze 6 miesięcy w historii. Ostatnio tak dobrze było w 2001 roku. Do sklepów Capcom dostarczył 4.5 miliona kopi Resident evil 6.

http://www.vgchartz....hips-45m-units/

straszliwie to się czyta..po cichu liczyłem na słabą sprzedaż RE6 co zmusiłoby Capcom do przemyśleń i zmian na stanowiskach odpowiedzialnych za tą serię i w konsekwencji powrót do tego czym musi być ta seria czyli HORROREM.

Opublikowano

Jak można reedycję HD nazywać remakiem...

Przy CE: 10th Aniversary gracze mieli jednak do czynienia z taką nową jakością w stosunku do oryginału, c'nie?

Ficuś: ja tam nie rozumiem tego ogólnego hejtu na RE6, bawiłem się jak nigdy, gra starcza na wiele godzin i jest bardzo różnorodna, do tego ani razu nie zaliczyła mi spadku framerate'u. Ludzie chyba nie mogą się przyzwyczaić do tego nowego nurtu w serii, jak się okazuje RE6 stało się bardziej kontrowersyjne niż swego czasu RE4, które podzieliło fanów na dwie grupy: zwolennicy starej i nowej serii.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

strangers wrath na ps3 też jest remakiem. tony hawk jest remakiem

Opublikowano

Tymczasem capcom zanotował najlepsze 6 miesięcy w historii. Ostatnio tak dobrze było w 2001 roku. Do sklepów Capcom dostarczył 4.5 miliona kopi Resident evil 6.

http://www.vgchartz....hips-45m-units/

straszliwie to się czyta..po cichu liczyłem na słabą sprzedaż RE6 co zmusiłoby Capcom do przemyśleń i zmian na stanowiskach odpowiedzialnych za tą serię i w konsekwencji powrót do tego czym musi być ta seria czyli HORROREM.

Crapcon dostało zielone światło do stworzenia jeszcze bardziej tandetnej strzelanki...

Opublikowano

ogladam stream z multi halo4.

gdyby nie napis, ze to halo moglbym byc pewien ze ogladam hd remake quake 3 lub jakis UT ;D

ale to akurat dobre wzorce dla multi :)

Opublikowano

Wracajac do Mass Effecta:

"We have since passed the game on to manufacturing. I’m happy to announce that on December 4, 2012 PlayStation 3 owners will be able to play the original Mass Effect for the first time, either by getting the Mass Effect Trilogy in stores or downloading Mass Effect as a standalone title through the PlayStation Network."

http://blog.bioware.com/2012/11/01/ryan-warden-an-update-on-the-mass-effect-trilogy/

Opublikowano

(pipi)a, nie chce mi się znowu czytać wypocin Mendrka, nie uruchamiajcie go już...

Kumpel z pracy kupił sobie pierwszego Xboxa i dwie pierwsze części Halo, chyba spróbuję to zaliczyć. Te gry są wciąż zjadliwe?

Jeśli chodzi o Combat Evolved, to za dużo backtrackingu jak na dzisiejsze czasy.

Opublikowano

Ficuś: ja tam nie rozumiem tego ogólnego hejtu na RE6, bawiłem się jak nigdy, gra starcza na wiele godzin i jest bardzo różnorodna, do tego ani razu nie zaliczyła mi spadku framerate'u. Ludzie chyba nie mogą się przyzwyczaić do tego nowego nurtu w serii, jak się okazuje RE6 stało się bardziej kontrowersyjne niż swego czasu RE4, które podzieliło fanów na dwie grupy: zwolennicy starej i nowej serii.

ja nie hejtuje RE6 bo w niego nie grałem, na pewno go jednak kupię i wtedy się wypowiem czy jest to dobra czy zła gra. Niech Capcom robi gry które starsczają na wiele godzin, są płynne i oferują jak to nazwałeś "zróżnicowany gameplay". Tylko na miłość boską niech te gry nazywają inaczej, a nie Resident Evil...RE to definicja horroru i dla wielu pierwszy tytuł który przychodzi na myśl jak ktoś mówi "gra horror" i z tym gatunkiem seria jest utożsamiana( tak jak ktoś mówi playstation, a myśli o konsoli). Ja chcę Resident Evil HORROR, jak chce skryptowaną i rozbudowaną strzelankę to kupuje inny tytuł. Nie podoba mi się to, że Capcom stworzyło taką grę i specjalnie nazwało ją RE by podbić słupki sprzedaży i jednocześnie zabili korzenie serii.

Opublikowano

Zachodni sposób prowadzenia akcji w RE to naturalna kolej rzeczy. Jestem fanem marki od dawna, więc moje podejście do RE6 jest mocno subiektywne. Wierzę jednak, że wraz z kolejną częścią RE spokojnie będzie mogło stanąć pod względem gunplayu z takimi tuzami jak Gearsy czy Uncharted.

@Don: jeśli ten backtracking będzie tak przyjemny jak w Metroid Prime to nie miałbym nic przeciwko. Mam po prostu potrzebę sprawdzenia tak renomowanej marki jak Halo. Nawet na pierwszym X'sie.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Jeśli chodzi o Combat Evolved, to za dużo backtrackingu jak na dzisiejsze czasy.

Prawda, jak to zaliczałem jakiś czas temu, to trochę nudnawo było momentami. Dwójka jest już sporo ciekawsza.

Opublikowano

Jakoś to przeżyję. Metroid Prime praktycznie w 90% polegał na backtrackingu a to jedna z najlepszych gier z jakimi się zetknąłem.

Opublikowano

widziałem u kumpla sąsiada na konsoli halo4... design dalej nie zawsze mi się podoba ale to już moje subiektywne odczucie gdyż po prostu od zawsze w grach/filmach nie trawię takich tematów ale cała reszta.....Killzone3 oficjalnie dla mnie spada na drugie miejsce - najładniejszy i najbardziej epicki fps w single player tej generacji to Halo4

:hi:

nie wiem jak full ale jeśli cały singiel robi tak jak pierwszy i drugi chapter to jest to najładniejsza i najbardziej zaawansowana technicznie gra na konsolach, takie są fakty. No i jedno z najlepszych A.I. w grach.

Opublikowano

Twoich faktów lepiej nie słuchać jeżeli twierdzisz, że H4 to ostatni duży ex konsolowy.

Opublikowano

robią w chinach bo taniej

Opublikowano

Na konsolach, tylko mi tu chłopcy bez tych śmiesznych samograjów z plejsztejszona, do pyknięcia w 5godzin i sprzedania bo nic więcej nie mają do zaoferowania a razem wzięte i tak sprzedadzą się w mniejszej ilości niż H4.

Przyszły rok to next geny, na oba GoWy leje, ostatnie dobre gry tej generacji: nowy Bio, TR, Hitman i Castelvania.

Opublikowano

Zabawne jest jarać się Tomb Raiderem, przy okazji tocząc bekę z The Last of Us, że niby samograj. :)

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Przyszly rok to dla mnie Castlevania i Rising, w dalszej kolejnosci Last of Us i Gearsy. No i chyba to byloby wszystko.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

I co z tego że w przyszłym roku NextBox jak tytuły warte uwagi zaczną się pojawic z 1-1.5 roku po premierze.

A tak to większość gier na Nextboxa wyjdzie też na PS360 tyle że w gorszej oprawie,etc

Opublikowano

Jeszcze zapomniałeś o Ostatnich z Nas.

Nie zapominał :

Na konsolach, tylko mi tu chłopcy bez tych śmiesznych samograjów z plejsztejszona, do pyknięcia w 5godzin i sprzedania bo nic więcej nie mają do zaoferowania a razem wzięte i tak sprzedadzą się w mniejszej ilości niż H4.

:empathy3:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Najpierw trzeba w to zagrać, żeby wysuwać takie wnioski. I jakoś nie przypominam sobie na PS3 gry od Naughty Dog trwającej krócej niż 5h...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.