Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Platinum Club

Featured Replies

Opublikowano

Gratulacje, wzięło mnie ostatnio na Wipka, chyba zamówię na allegro, bo tanio chodzi :D Ale nie wiem co się tak męczycie z kampanią, serio w moim przypadku nie było tak ciężko. Hmm, pewnie po prostu miałem szczęście :D Ale to już chyba 1.5 roku temu wbiłem platynę, wspomnienia się zacierają ;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 91,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Platyna #72  Fallout 3 (tak, dobrze czytacie ^_^ ) - wreszcie... Nie zliczę podejść do tej gry, ale posiadam ją od zamierzchłych czasów, kiedy jeszcze nie miała pucharków. Całe szczęście mam wersję

• GTA IV - trudność platyny 10/10, gra 10/10   Czyli moja historia z tą grą...   Pierwsze trofeum zdobyłem w 2009 roku, miałem już wtedy chrapke na platyne w tej grze, po zrobieniu wszystkich on

• Wipeout HD -   Odnosnie trudnosci - ciezko o tym mowic teraz, jak sie wszystko zebralo ale uwazam, ze o ile Zone Zeus i Zico sa uczciwie trudnymi trofeami (zona troche mniej, przez kolory) tak kamp

Opublikowano

Infamous: First Light - 4/10

Fabularny tryb znacznie prostszy od SS ale dodatkowe wyzwania wydluzaja zabawe. Troszke bardziej skillowo niz w poprzedniku, wiekszosc wyzwan wchodzi samo ale przy niektorych musimy sie skupic zeby wpadly ;) 

Opublikowano

Prototype 2 - 2

Aż za prosta

Opublikowano

The Order 1886

2/10

Bez problemowa, podczas lizania ścian można zrobić podczas jednego przejścia.

Opublikowano

Jubileuszowa # 50  :platinum: własnie wpadła. Nie była specjalnie trudna, ale za to najładniejsza, jaka było mi zobaczyć, dzięki czemu na pewno nie zostanie zapomniana. Mowa o The Order 1886 - 2/10   :obama: 

Opublikowano

3 platyny w tym roku:

Killzone: Shadow Fall 8/10

na trudność platyny składa się przede bardzo czasochłonne multi

Infamous: First Light 4/10

podobnie jak w przypadku podstawki przyjemna i bezproblemowa platynka, areny dają w kość tylko na początku po ogarnięciu wszystkich mocy robi się na prawdę bardzo łatwo

Plants vs Zobies: Garden Warfare 5/10

dobicie do 50 lvl i 10 lvl postaci zajmuje sporo czasu, sprawę ułatwiają skip challange stars, których użyłem grubo ponad 100 (w tym 50 naraz aby wbić od razu z 45 na 50 lvl :P , Garden Ops na poziomie Crazy po kilku próbach z randomami też spokojnie da się zaliczyć

Opublikowano

Driveclub no dam te 2/10. Łatwa platyna, ale dość czasochłonna. Skilla nie potrzeba mieć, po prostu trzeba grać i grać. Jedno głupie trofeum jest przez które musiałem zagrać kilkaset driftów i przez kilkaset kilometrów robić drafting xD Żmudne to było, ale w końcu wpadło.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

830px-DMCLogocopyag30fm4dn3ss.png

Gra mojego życia, bawiła mnie tak samo jak 13 lat temu kiedy pierwszy raz w nią grałem. Czysty geniusz 6/6, nic się nie zestarzała, polecam każdemu. Nie będę oceniał trudności platyny, bo to sprawa indywidualna. Samo DMD nie jest jakoś specjalnie trudne, chociaż u mnie kilka kurew poleciało bo robiłem wszystkie misje na S. Ten ost :banderas:

[yt]

[/yt]

Edit: Skoro wymaga się dania oceny trudności platyny to jak dla mnie 3/6, jeżeli ktoś nie ma do czynienia ze slasherami to pewnie 5/6.  Gra jest krótka, czyli trofea za 3 stopnie trudności nie zajmą dużo czasu. W DMD trudność mogą sprawić jedynie bossowie (4.5x hp robi swoje). "I read you like a book" będzie prawdopodobnie ostatni trofeum (jak u mnie) bo niektóre ruchy są prawie w ogóle nie używane przez wrogów.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

To jest PC także wpisy bez oceny mijaja się z celem.

Edytowane przez darkknight

Opublikowano

God of War Ascension: niech będzie 5/10, bo zanim porządnie ogarnąłem walkę w tej części, to trochę zeszło 

Opublikowano

i jeszcze jedno:

Hotline Miami: 7/10, bo niektóre levele na A+ były dość trudne do zrobienia.

Opublikowano

Dead or Alive 5 The Last Round

Trudnosc platyny - Sam nie wiem, chyba dalbym 3/10.

Swietna gra, masa zabawy, zwlaszcza ze online żywe (gralem na PS3), machajace sie cycki. Ogolnie moja ulubiona bijatyka i polecam, jak stanieje to sprobuje wersje PS4 zeby zobaczyc czy sa jakies wieksze zmiany graficzne i jak sie zachwouja tam piersi :reggie:

Opublikowano

Huh nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło zdobyć 3 platyn w jednym tyg., a tu proszę:

Fifa 15- 5/10. Generalnie platyna nie jest trudna, tylko problematyczna. Z początku miałem jej nie wbijać (ustawki!) ale dzięki przyjaznemu zbiegowi okoliczności (thx Aem) udało się złapać dwa trofea potrzebujących ustawki 4 Graczy. Reszta to granie z kumplami i głupie zadania jak co roku typu extra effort.

Sleeping Dogs: Definitive Edition- 3/10. Łatwa i przyjemna platynka znana z PS3 tylko tym razem trzeba wykonać wszystkie zawarte misje jako DLC z poprzedniej edycji (w tym turniej Zodiac), więc czas wbicia zwiększa się o ok 15h.

The Order 1886- 1/10 :facepalmz:

Edytowane przez _daras_

Opublikowano

Deus Ex HR: 3/6 Można zrobić platynę za jednym podejsciem jeżeli pacifist i foxiest sie nie zglitch'ują. Mnie niestety pacifist nie wpadł za pierwszym razem.

God of War HD: 2/6 Jezeli ktos zna gre na pamiec to zrobi platynę przechodząc grę raz. Nie ma niczego wymagającego ani czasochłonnego

Dynasty Warriors 7: 4/6 Gra sama w sobie nie jest trudna, ale trzeba cholernie dlugo grindowac skill pointsy. Nie dotknę zadnego innego musou przez lata.

Opublikowano

Deus Ex HR: 3/6 Można zrobić platynę za jednym podejsciem jeżeli pacifist i foxiest sie nie zglitch'ują. Mnie niestety pacifist nie wpadł za pierwszym razem.

God of War HD: 2/6 Jezeli ktos zna gre na pamiec to zrobi platynę przechodząc grę raz. Nie ma niczego wymagającego ani czasochłonnego

Dynasty Warriors 7: 4/6 Gra sama w sobie nie jest trudna, ale trzeba cholernie dlugo grindowac skill pointsy. Nie dotknę zadnego innego musou przez lata.

Skala ocen w temacie to 1-10

Opublikowano

Resogun - 6/10

Nie jest tak trudna jak sie moze na poczatku wydawac, rzekomo najtrudniejsze trofki wpadly mi w ciagu jednego wieczora, trzeba opanowac gre i stad moze sie wywodzic trudnosc, potem juz leci z gorki, platynka wchodzi z duza satysfakcja ;)

Opublikowano

Dead Space 3 - 5 , ocena wynika z używania rogow diabla, sama gra no coz , taki sredniak, Dla mnie jeśli chociaż przez chwile nie czuje leku , nie jest to już DS.

Opublikowano

Transformers: War for Cybertron - 5/10 Single player przyjemny, poziomy trudności stackują się. Nie ma szansy na ominięcie żadnego trofeum, bo można cofnąć się do każdego checkpointa w grze. Multiplayer zajął mi około 18h bez boostowania. W godzinach szczytu jest ponad 200 graczy online więc nie będzie problemu ze znalezieniem gry. Przyjemna platyna bez głupiego boostowania i grindu.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Resistance 3 - to było dobre! Platyna łatwo weszła, łatwiej niż w Killzone 3, więc daję 3/10. W sumie żadna trofka nie sprawiła mega trudności, a przejście na Superhuman nie było takie złe, zwłaszcza, że zacząłem grać od Hard i całe szczęście, bo normal by był śmiesznie łatwy. Graficznie jest momentami mega zaje.biście innym razem jest "tylko" fajnie. Bardzo dobra gra, jeden z najlepszych FPSów na PS3. Szkoda, że multi zdechło przez serwery.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Diablo III UEE [PS4] - 4/10

Platyna jest prosta aczkolwiek czasochlonna i monotonna. Wbijajac ostatnie zadania (bounties) rzygalem juz na ekran. 

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Wpadła platynka w inFamous: SS - ocena 3, bo przy okazji przekroczyłem barierę 3000 trofików :)

Opublikowano

Guacamelee !

5/10 - hard nie był aż tak bardzo hard, problem mogły sprawić dwa trofiki (full combo specjalnych ataków i 400 combo). No ale może hard nie był trudny bo przechodziłem grę po raz 3 :reggie:

Opublikowano

mówisz chyba o wersji na PS4? bo na Vite, czy PS3 nie pamiętam takiego :) moge sie mylić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.