Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Jest juz chyba preload w apce origin.

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 41,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 22 luty, postanowiłem pograć w BF4, odpalam origin, ścągam kolejny update 400mb, drugi mecz dominacji - gra się zawiesza. Szybko dołączam do tego samego servera, mija minuta znowu zwiecha.   Kur.wa

• Ten filmik z "gameplay'em" to jedno wielkie ZIEW. No i zgadzam się, że jest to bardziej ewolucja niż rewolucja. A z tą ceną to mam nadzieję, że żart, rozumiem, że na kąsolach sobie mogą takie śmieszn

• Commanderem chciał być każdy bo dostawał najwięcej punktów. Gościu dobrze wykonujący robotę często kończył w pierwszej trójce na serverze. Na początku meczu mogłeś zgłosić się do roli Commandera, syst

Opublikowano

Check out the full list of maps coming on October 29:

- Siege of Shanghai

- Paracel Storm

- Zavod 311

- Lancang Dam

- Flood Zone

- Rogue Transmission

- Hainan Resort

- Dawnbreaker

- Operation Locker

- Golmud Railway

Opublikowano

Jest juz chyba preload w apce origin.

od 29.09 od 19.00

To od dziś można po nap.ierdalać? Ustawiamy się jakoś na TSie? Cholera, szkoda, że jutro poniedziałek.

@Suteq -  Wiem, właśnie zerknąłem w Originie, że tylko pobrać można, pograć dopiero 1.10.2013. FAAK

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Można ściągać od dzisiaj. 

Opublikowano

Ja będę grał we wtorek około godziny 20-21

Podajcie TS'a jakiegoś bo ja tego nie ogarniam.

Edytowane przez Kruhol

Opublikowano

Ja będę grał w pon około godziny 20-21

przeciez beta jest od 1 czyli od wtorku

Opublikowano

Ja będę grał w pon około godziny 20-21

przeciez beta jest od 1 czyli od wtorku

fixd

Opublikowano

Też już zassałem, jutro przypomnę sobie BF3 by sobie porównać framerate, grafikę i gunplay do nowej odsłony.

Jakbys tylko dal jakis link do robienia screenshotów/filmików bo fraps zjada mi 90% fps XD

MSI afterburner

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ok ale to dopiero wieczorem. 

Jakbys tylko dal jakis link do robienia screenshotów/filmików bo fraps zjada mi 90% fps XD

Dobrze ustawione Dxtory twoim przyjacielem.

Opublikowano

Pobieranie dochodzi do 45% i kur.wa błąd wywala. Co za gówniane EA. :/

Opublikowano

Mam nadzieję, że kolega wie, że sporo daje fakt iż gra powinna być zainstalowana na osobnym HDDku niż jest używany przez FRAPsa do przechowywania plików.

Opublikowano

Mam nadzieję, że kolega wie, że sporo daje fakt iż gra powinna być zainstalowana na osobnym HDDku niż jest używany przez FRAPsa do przechowywania plików.

mam 1 dysk.

W grze wszystko jest ok. Ale jak sie chce odpalic nagranie z frapsa to jest 1-2 fps

Opublikowano

Eeeeee.... moment, bo się gubię. Gra podczas nagrywania ma 1-2 FPS czy jak odpalisz samo nagranie by je potem obejrzeć tak tnie? O.o

Opublikowano

Eeeeee.... moment, bo się gubię. Gra podczas nagrywania ma 1-2 FPS czy jak odpalisz samo nagranie by je potem obejrzeć tak tnie? O.o

tak w grze mam normalnie caly czas wszystko plynnie. 

Nagrany material mega przycinal i byl ogolnie (pipi)owy. 

Sprawdzilem msi afterburner i ten fraps mozna wy(pipi)ac takie to (pipi)

Opublikowano

Oni rozmawiają na temat nagrywania filmiku z BF3 programem Fraps, oficjalnie w BF4 beta można zagrać dopiero 1.10.2013.

Opublikowano

Oni rozmawiają na temat nagrywania filmiku z BF3 programem Fraps, oficjalnie w BF4 beta można zagrać dopiero 04.10.2013.

fix'd

Opublikowano

premium moze grac od jutra

Opublikowano

Premium-sremium.

Wystarczy kupno wersji Specjalnej. Nie trza wcale Premiuma za 179 zł kupować dla bety, bo nic takiego on nie daje.

Opublikowano

Kupowanie Premiuma dla 3 dniowego wczesniejszego dostepu do bety to bylby skonczony idiotyzm. To korzysc tylko dla osob ktore w BF3 z niego korzystaly, po prostu.

Skad Kazuun pomysl ze ktos mialby go dla bety kupowac?

A swoja droga to EA mogloby wydac Premiuma do BF4 np o 25% taniej dla osob, ktore Premium mialy w BF3...

Opublikowano

Kupowanie Premiuma dla 3 dniowego wczesniejszego dostepu do bety to bylby skonczony idiotyzm. To korzysc tylko dla osob ktore w BF3 z niego korzystaly, po prostu.

Skad Kazuun pomysl ze ktos mialby go dla bety kupowac?

A swoja droga to EA mogloby wydac Premiuma do BF4 np o 25% taniej dla osob, ktore Premium mialy w BF3...

na innym forum jest taka jedna osoba, co kupiła premium aby mieć bete 3 dni wcześniej ;)

Opublikowano

@Voytec

To nie mój pomysł. Szewcu napisał, że Premium daje betę 3 dni wcześniej co jest nieprawdą. Wcześniejszą Betę daje tylko i wyłącznie zakup wersji Specjalnej. Premium daje inne duperele związane z DLC etc.