Opublikowano 27 września 201311 l Check out the full list of maps coming on October 29: - Siege of Shanghai - Paracel Storm - Zavod 311 - Lancang Dam - Flood Zone - Rogue Transmission - Hainan Resort - Dawnbreaker - Operation Locker - Golmud Railway Tryby gry: Conquest ( w becie) Domination ( w becie) obliteration Defuse TDM Rush SDM opis tutaj: http://blogs.battlefield.com/2013/09/road-to-bf4-game-modes/?utm_campaign=bf-social-us-socom-tw-tw-road-to-bf4-game-modes-092613&utm_source=tw&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-tw-tw-road-to-bf4-game-modes-092613
Opublikowano 29 września 201311 l Jest juz chyba preload w apce origin. od 29.09 od 19.00 To od dziś można po nap.ierdalać? Ustawiamy się jakoś na TSie? Cholera, szkoda, że jutro poniedziałek. @Suteq - Wiem, właśnie zerknąłem w Originie, że tylko pobrać można, pograć dopiero 1.10.2013. FAAK Edytowane 29 września 201311 l przez Kornolio
Opublikowano 29 września 201311 l Ja będę grał we wtorek około godziny 20-21 Podajcie TS'a jakiegoś bo ja tego nie ogarniam. Edytowane 29 września 201311 l przez Kruhol
Opublikowano 29 września 201311 l Ja będę grał w pon około godziny 20-21 Podajcie TS'a jakiegoś bo ja tego nie ogarniam. przeciez beta jest od 1 czyli od wtorku
Opublikowano 29 września 201311 l Ja będę grał w pon około godziny 20-21 Podajcie TS'a jakiegoś bo ja tego nie ogarniam. przeciez beta jest od 1 czyli od wtorku fixd
Opublikowano 29 września 201311 l Ok ale to dopiero wieczorem. Jakbys tylko dal jakis link do robienia screenshotów/filmików bo fraps zjada mi 90% fps XD
Opublikowano 29 września 201311 l Też już zassałem, jutro przypomnę sobie BF3 by sobie porównać framerate, grafikę i gunplay do nowej odsłony. Jakbys tylko dal jakis link do robienia screenshotów/filmików bo fraps zjada mi 90% fps XD MSI afterburner Edytowane 29 września 201311 l przez MaZZeo
Opublikowano 29 września 201311 l Ok ale to dopiero wieczorem. Jakbys tylko dal jakis link do robienia screenshotów/filmików bo fraps zjada mi 90% fps XD Dobrze ustawione Dxtory twoim przyjacielem.
Opublikowano 29 września 201311 l Pobieranie dochodzi do 45% i kur.wa błąd wywala. Co za gówniane EA.
Opublikowano 29 września 201311 l Mam nadzieję, że kolega wie, że sporo daje fakt iż gra powinna być zainstalowana na osobnym HDDku niż jest używany przez FRAPsa do przechowywania plików.
Opublikowano 30 września 201311 l Mam nadzieję, że kolega wie, że sporo daje fakt iż gra powinna być zainstalowana na osobnym HDDku niż jest używany przez FRAPsa do przechowywania plików. mam 1 dysk. W grze wszystko jest ok. Ale jak sie chce odpalic nagranie z frapsa to jest 1-2 fps
Opublikowano 30 września 201311 l Eeeeee.... moment, bo się gubię. Gra podczas nagrywania ma 1-2 FPS czy jak odpalisz samo nagranie by je potem obejrzeć tak tnie? O.o
Opublikowano 30 września 201311 l Eeeeee.... moment, bo się gubię. Gra podczas nagrywania ma 1-2 FPS czy jak odpalisz samo nagranie by je potem obejrzeć tak tnie? O.o tak w grze mam normalnie caly czas wszystko plynnie. Nagrany material mega przycinal i byl ogolnie (pipi)owy. Sprawdzilem msi afterburner i ten fraps mozna wy(pipi)ac takie to (pipi)
Opublikowano 30 września 201311 l Oni rozmawiają na temat nagrywania filmiku z BF3 programem Fraps, oficjalnie w BF4 beta można zagrać dopiero 1.10.2013.
Opublikowano 30 września 201311 l Oni rozmawiają na temat nagrywania filmiku z BF3 programem Fraps, oficjalnie w BF4 beta można zagrać dopiero 04.10.2013. fix'd
Opublikowano 30 września 201311 l Premium-sremium. Wystarczy kupno wersji Specjalnej. Nie trza wcale Premiuma za 179 zł kupować dla bety, bo nic takiego on nie daje.
Opublikowano 30 września 201311 l Kupowanie Premiuma dla 3 dniowego wczesniejszego dostepu do bety to bylby skonczony idiotyzm. To korzysc tylko dla osob ktore w BF3 z niego korzystaly, po prostu. Skad Kazuun pomysl ze ktos mialby go dla bety kupowac? A swoja droga to EA mogloby wydac Premiuma do BF4 np o 25% taniej dla osob, ktore Premium mialy w BF3...
Opublikowano 30 września 201311 l Kupowanie Premiuma dla 3 dniowego wczesniejszego dostepu do bety to bylby skonczony idiotyzm. To korzysc tylko dla osob ktore w BF3 z niego korzystaly, po prostu. Skad Kazuun pomysl ze ktos mialby go dla bety kupowac? A swoja droga to EA mogloby wydac Premiuma do BF4 np o 25% taniej dla osob, ktore Premium mialy w BF3... na innym forum jest taka jedna osoba, co kupiła premium aby mieć bete 3 dni wcześniej
Opublikowano 30 września 201311 l @Voytec To nie mój pomysł. Szewcu napisał, że Premium daje betę 3 dni wcześniej co jest nieprawdą. Wcześniejszą Betę daje tylko i wyłącznie zakup wersji Specjalnej. Premium daje inne duperele związane z DLC etc.