Opublikowano 2 czerwca2 cze naEKRANIE.plZnamy budżet Supermana! Taki wynik musi osiągnąć, by zost...Ujawniono wysokość budżetu nowego Supermana z Davidem Corenswetem w roli głównej. Pojawiły się także prognozy odnośnie box office, a także jedna zaskakująca informacja - pierwotnie produkcja...275mln budżet, 700 baniek, żeby wyjść na zero.W obecnych czasach może być ciężko, ale z drugiej strony to chyba najbardziej popularny heros na świecie, obok Batmana i Spider-mana.
Opublikowano 2 czerwca2 cze 1 godzinę temu, Masorz napisał(a):naEKRANIE.plZnamy budżet Supermana! Taki wynik musi osiągnąć, by zost...Ujawniono wysokość budżetu nowego Supermana z Davidem Corenswetem w roli głównej. Pojawiły się także prognozy odnośnie box office, a także jedna zaskakująca informacja - pierwotnie produkcja...275mln budżet, 700 baniek, żeby wyjść na zero.W obecnych czasach może być ciężko, ale z drugiej strony to chyba najbardziej popularny heros na świecie, obok Batmana i Spider-mana.Czytanie ze zrozumieniem się kłania, przy 500mln już będzie zysk. Reklama raczej nigdy nie jest wyższa niż budżet filmu.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Przychody z kas to zaledwie 40%. Tutaj masz 275 baniek samego budżetu a na promocję filmu pójdzie jeszcze 100-150 baniek. Teraz przelicz sobie sam.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Serial ,,Potwór z Bagien" z 2019 roku (a tak właściwie miniserial), to jakoś figuruje w DCEU? Czy istnieje w tym Multiświecie Gunna, czy raczej zapomniano o tym ,,cosiku" i traktuje się go teraz bardziej jak np. w ,,starwarsach" traktuje się wiele postaci/pozycji jako coś, co jest z Legend a nie z Kanonu. ,,Potwór z Bagien" kusi... Tak, żeby zacząć to oglądać! Bo wygląda co najmniej klimatycznie: na pograniczu fantasy, sci-fi i horroru. I co sądzicie? 1 godzinę temu, Masorz napisał(a):naEKRANIE.plZnamy budżet Supermana! Taki wynik musi osiągnąć, by zost...Ujawniono wysokość budżetu nowego Supermana z Davidem Corenswetem w roli głównej. Pojawiły się także prognozy odnośnie box office, a także jedna zaskakująca informacja - pierwotnie produkcja...275mln budżet, 700 baniek, żeby wyjść na zero.W obecnych czasach może być ciężko, ale z drugiej strony to chyba najbardziej popularny heros na świecie, obok Batmana i Spider-mana.Superman o mordzie niewinnego i ,,czystego", bez skazy, wręcz ,,idealnego!" tego kogoś z supermocami... rzekomo w filmowej wersji J. Gunna ma zarobić ze 300mln na otwarcie. A całościowo Supek w takim wydaniu ma dać dochód w BoxOffice ponad 1mld dol. amer. Co do zwiastuna ,,Supermana" - jest on tak samo zwykły, jak i w pewnych elementach świeży i zaskakujący: fabuła może mieć ten gunnowski vibe i lekki, komediowy miejscami polot, z zaskakującymi na pewno zwrotami akcji, gdzie ,,opadów szczęki do podłogi" (rzekomo) nie zabraknie... No, będzie ciekawie. Tylko seans w IMAX!
Opublikowano 11 czerwca11 cze Pierwszy raz od czasu Gotg3 pójdę na piżamowców do kina. Przynajmniej nikt nie bedzie mi prawdopodobnie wciskał że zwykły człowiek nagle opanowuje rzucanie tarczą kapitana i niszczy F-15 skrzydłami.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Gumowate cgi, marvelowski humor, super kundel, masa randomow, ku.rwa smok xD Wypozyczalnia jak nic, i to przy zalozeniu ze nie bedzie nic innego juz do ogladania.
Opublikowano środa o 12:032 dni Ale to będzie pogrom w kinach czuję, pójdą fani, pójdą marvelowcy, i pójdą rodziny.
Opublikowano środa o 12:532 dni Wygląda jak produkcja z Arrowverse, i to z tego końcowego pokracznego stadium.
Opublikowano środa o 12:572 dni 54 minuty temu, Rtooj napisał(a):Ale to będzie pogrom w kinach czuję, pójdą fani, nie pójdą marvelowcy, i nie pójdą rodziny.
Opublikowano środa o 13:122 dni U mnie to słabo wygląda, premiera, piątek wieczór i na seanse po kilka miejsc zajete
Opublikowano środa o 15:312 dni To samo u mnie. Kupiłem pierwszy i jak dotąd jedyny bilet na premierę Czyżby facet w majtkach na rajtuzach nie mógł się przebić do polskiego mainstreamu?
Opublikowano środa o 16:132 dni Ludziom już się przejadły filmy o komiksowych bohaterach. Wiem, że mnie już mało interesują.
Opublikowano środa o 16:312 dni Na takiego Deadpoola bylo ciężko z biletami na premiere, a to nie było tak dawno.
Opublikowano środa o 21:112 dni Tam są Reynolds i Jackman, tu w głównej obsadzie nie ma żadnego dużego nazwiska. Mimo wszystko film powinien na siebie zarobić, dobre opinie zrobią swoje.
Opublikowano wczoraj o 03:26 1 dzień Zdania sa mocno podzielone. Psychofan supermena Angry Joe dal 6/10 na przyklad, Jeremy jahns: better if u are dronk czy Dan Murrell: NOT A FAN czyli takie 2/5 u niego.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobrze wyważony ten Supek, humor nie jest nachalny, a pies nie przeszkadza. Walki są efekciarskie na dobrym poziomie. Dla mnie jedynie zastrzeżenie to, że może przytłoczyć nadmierna ilość postaci jak ktoś nie siedzi w temacie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Właśnie wróciłem z kina. Dla mnie najlepszy film Gunna od czasów pierwszych Strażników Galaktyki. Tak, podobał mi się bardziej trójka. Jeśli filmy DC będą na tym poziomie to MCU ma przerąbane.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No ja jestem lekko wkurwiony, bo bardzo chciałem żeby to było jakieś nowe otwarcie dla S, ale się przeliczyłem. Dostałem dziwne połączenie Quantumani ze Strażnikami Galaktyki, a w to wszystko wplecione elementy telenoweli, żeby chyba tylko odfajkować Lois i Clarka (który ma łącznie może ze dwie sceny w filmie). Film nie unika dłużyzn, które są niezbyt potrzebne, bo po nich następuje sieczka narracyjna, w której sceny lecą jedna za drugą zmieniając co chwila miejsce akcji. Nie ma czasu na jakikolwiek rozwój bohaterów, dostajemy ich na tacy takimi jacy są bez większej głębi (no chyba, że głębia to bycie punkówą przez Lois). Postaci tu jest od groma i jak ktoś nie jest komiksowy to będzie się drapał po głowie. A film sam nie wie czym chce być, czy pastiszem, czy slapstickiem czy też tanim s-f klasy C. Ja wiem, że to komiksy, ale wielki potworek CGI w centrum miasta to przeszedł w Strażnikach ale tu kłuje w oczy. A z Krypto zrobili potworka CGI i na dodatek głupiego. Najlepiej wypada Mr Terrific (i aktorsko i jako postać) i Gardner. Hawkgirl jest tak nijaka jak tylko można. Lex a swoje momenty, ale więcej tu karykatury niż kogoś kto ma wzbudzać grozę. Lois o dziwo duży plus, choć mniej tu zadziornej reporterki a więcej cieplej kluchy. Muzyka się broni, ale to już było wiadomo od trailera. No nie mogę powiedzieć żebym był zadowolony bo na niektórych scenach wręcz czułem ciarki żenady. Po tym filmie jeszcze mocniej widać, że Snyder o wiele lepiej odrobił zadanie domowe i zrobił po prostu lepszego Supka. A po Superman&Lois ta filmowa telenowela między Lois i Clarkiem wydaje się bardzo płytka. 6/10.
Opublikowano 41 minut temu41 min 39 minut temu, Rudiok napisał(a):A z Krypto zrobili potworka CGI i na dodatek głupiego.Czyli jak Hulk do którego widać zresztą nawiązanie w końcówce