Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 19.03.2026 o 22:24, Rtooj napisał(a):Kreskówki w tamtych latach potrafiły być dosyć mroczne momentami, do dzisiaj pamiętam animację batmana i odcinek z dziewczynką która okazała się częścią Clayface'a.Rozmarzyłem się i dostanę co chciałem zapowiada się bosko Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Rtooj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wszyscy to wiedzą, będzie flop jak KravenAle pomysł ciekawy, niezły horror z R by z tego wyszedł
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No sam film ma szansę być dobrym.Zresztą ja i tak idę na Supergirl oraz Supermana 2.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Będzie za bardzo komiksowy żeby trafić do szerszego grona. Już bardziej randomowego "bohatera" nie mogli wybrać. A koncept i wykonanie póki co nie wyglądają źle, przynajmniej ktoś ma pojęcie.