Opublikowano środa o 19:241 dzień W dniu 19.03.2026 o 22:24, Rtooj napisał(a):Kreskówki w tamtych latach potrafiły być dosyć mroczne momentami, do dzisiaj pamiętam animację batmana i odcinek z dziewczynką która okazała się częścią Clayface'a.Rozmarzyłem się i dostanę co chciałem zapowiada się bosko Edytowane środa o 19:241 dzień przez Rtooj
Opublikowano środa o 20:001 dzień Wszyscy to wiedzą, będzie flop jak KravenAle pomysł ciekawy, niezły horror z R by z tego wyszedł
Opublikowano środa o 20:021 dzień No sam film ma szansę być dobrym.Zresztą ja i tak idę na Supergirl oraz Supermana 2.
Opublikowano środa o 20:071 dzień Będzie za bardzo komiksowy żeby trafić do szerszego grona. Już bardziej randomowego "bohatera" nie mogli wybrać. A koncept i wykonanie póki co nie wyglądają źle, przynajmniej ktoś ma pojęcie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Podoba mi się ten zwiastun. Narazie nie widzę podstaw zeby to miało byc jak Kraven czy Morbius.To ma być horror z kategorią R
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Piszącym wyżej raczej chodziło o to, że zbyt nierozpoznawalna postać, żeby zrobić z tego kasowy hit i to na początku budowania nowego uniwersum.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Zamiast tego mogliby wypuscic drugiego batmana z patinsonem i jokerem. No ale.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Premiera na listopad 2027 a zdjęcia ruszają w maju w Londynie.Ponoć Joker ma powrócić, ale nie jako główny antagonista Batka.Winter Soldier będzie Harveyem Dentem, Black Widow jego żoną a Tywin Lannister zagra starego Dwie Twarze.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Joker będzie w trójce, gdzieś w 2032 A na serio, to pecha ma ten Gacek, 5 lat czekania na drugi film, o ile nie będzie opóźnień.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A to jest nie jest uniwersum Pattisona tylko Gunna? Jestem w szoku.