Opublikowano 6 listopada 201410 l No mi też, od początku stawiam na wrzesień, na sam początek sezonu sprzedażowego albo Halloween. Tym bardziej, że jeszcze The Tomorrow Children wcześnie wychodzi.
Opublikowano 6 listopada 201410 l Z tego co widziałem na gry-online data premiery jest podana na luty, ale ile w tym prawdy to juz nie mi oceniac
Opublikowano 6 grudnia 201410 l spodziewalem sie czegos innego a tutaj otrzymamy po prostu heavy rain w klimatach horroru
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Jako fan 80's slasher teenage horror movies biore w ciemno. Przy Heavy Rain bawilem sie wysmienicie. Akurat pod QTE ten gatunek wpisuje sie doskonale.
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Jakby gra kosztowała tyle co sezony Telltale Games, to nawet bym wziął na premierę (lubię od czasu do czasu pooglądać takie interaktywne seriale/filmy ). A, że pewnie będzie dwa (albo i nawet trzy) razy drożej, to poczekam aż stanieje do odpowiedniego poziomu.
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Fajnie sie gra zapowiada, choc nie jestem fanem horrorow gdzie masakre przezywa grupka nastolatkow. Szkoda tez, ze gra graficznie stoi gdzies na poziomie pomiedzy Heavy Rain a Beyond. A tutaj mamy juz nextgeny. W tego rodzaju grach to dopieca dolozy Quantic Dream na PS4. Nie mniej gre napewno sprawdze, ale nie jest to dla mnie premierowy zakup, glownie ze wzgledu na podjety temat.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Nawet jeśli gra będzie kosztować 230 to biorę. Gra tego pokroju jest dla wszystkich graczy małą odskocznią od ciągłego nawalania w gry wyścigowe, fps-y i rpg. Edytowane 5 stycznia 201510 l przez Frredy
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Rajdówka = gra wyścigowa, nie miałem na myśli konkretnie "gry wyścigowej rajdowej"
Opublikowano 13 lutego 201510 l czekam strasznie, zapowiada sie coraz fajniej Edytowane 13 lutego 201510 l przez Fanek
Opublikowano 5 marca 201510 l Wyszedł dubbingowany zwiastun... módlmy się, żeby była opcja samych napisów... Edytowane 5 marca 201510 l przez Lati
Opublikowano 6 marca 201510 l Czy to oficjalny film odnośnie dubbingu ?? Bo nie wydaje mi się że można to aż tak zpi****lić
Opublikowano 6 marca 201510 l Polski dubbing w czymkolwiek powiązanym z tematyką horroru to zły pomysł, nie dość, że gatunek ten w naszej filmografii prawie nie istnieje, to dodatkowo w tym przypadku mamy do czynienia z grą. Podwójnie zły pomysł.
Opublikowano 6 marca 201510 l Ciekaw jestem jak w takiej grze inspirowanej tanimi horrorami klasy C emitowanych na polsacie w piątkowe wieczory sprawdziłby się znany z telewizji lektor. Czytający swoje kwestie bez żadnej teatralnej maniery. Wydaję mi się, że efekt mógłby być interesujący
Opublikowano 6 marca 201510 l Na pewno to lepszy pomysł niż pełny dubb, chociaż miks wtedy musiałby być super dopracowany.
Opublikowano 6 marca 201510 l Ciekaw jestem jak w takiej grze inspirowanej tanimi horrorami klasy C emitowanych na polsacie w piątkowe wieczory sprawdziłby się znany z telewizji lektor. Czytający swoje kwestie bez żadnej teatralnej maniery. Wydaję mi się, że efekt mógłby być interesujący to ja już wolę napisy
Opublikowano 6 marca 201510 l Możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej to podstawa o której wydawało mi się nie było sensu wspominać
Opublikowano 6 marca 201510 l Możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej to podstawa o której wydawało mi się nie było sensu wspominać Patrząc na The Order i Dying Light to kwestia wyboru napisów wcale nie jest taka oczywista.
Opublikowano 6 marca 201510 l wiadomo już coś odnośnie premiery? Według włoskiego gamestopu to w czerwcu :
Opublikowano 6 marca 201510 l Wszytko na to wskazuje jak na razie , ale jak będzie trzeba czekać do oficjalnego info jak zresztą z datą premiery.