Skocz do zawartości

Until Dawn

Featured Replies

Opublikowano

No mi też, od początku stawiam na wrzesień, na sam początek sezonu sprzedażowego albo Halloween.  Tym bardziej, że jeszcze The Tomorrow  Children wcześnie wychodzi.

• Odpowiedzi 500
  • Wyświetleń 107,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 24min gameplay, piękna animacja, to będzie dobry tytuł  

• ja pyerdolę

• czarek250885
    czarek250885

Gdyby nie Sony pewnie nie powstałyby takie tytuły jak little big planet, HR, Ico, puppeteer, lub będący w projekcie dreams, ponieważ to Sony daje zielone światło i wie doskonale, że te pozycje celują

• 5 tygodni później...
Opublikowano

spodziewalem sie czegos innego a tutaj otrzymamy po prostu heavy rain w klimatach horroru

Opublikowano

Jako fan 80's slasher teenage horror movies biore w ciemno. Przy Heavy Rain bawilem sie wysmienicie. Akurat pod QTE ten gatunek wpisuje sie doskonale.

Opublikowano

Jakby gra kosztowała tyle co sezony Telltale Games, to nawet bym wziął na premierę (lubię od czasu do czasu pooglądać takie interaktywne seriale/filmy ;) ). A, że pewnie będzie dwa (albo i nawet trzy) razy drożej, to poczekam aż stanieje do odpowiedniego poziomu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie sie gra zapowiada, choc nie jestem fanem horrorow gdzie masakre przezywa grupka nastolatkow. Szkoda tez, ze gra graficznie stoi gdzies na poziomie pomiedzy Heavy Rain a Beyond. A tutaj mamy juz nextgeny. W tego rodzaju grach to dopieca dolozy Quantic Dream na PS4.

Nie mniej gre napewno sprawdze, ale nie jest to dla mnie premierowy zakup, glownie ze wzgledu na podjety temat.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet jeśli gra będzie kosztować 230 to biorę. Gra tego pokroju jest dla wszystkich graczy małą odskocznią od ciągłego nawalania w gry wyścigowe, fps-y i rpg.

Edytowane przez Frredy

Opublikowano

W jaka rajdowke ostatnio grales na ps4?

Opublikowano

Rajdówka = gra wyścigowa, nie miałem na myśli konkretnie "gry wyścigowej rajdowej"

Opublikowano

całkiem logiczne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czekam strasznie, zapowiada sie coraz fajniej :)

Edytowane przez Fanek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyszedł dubbingowany zwiastun...  módlmy się, żeby była opcja samych napisów...  :/

Edytowane przez Lati

Opublikowano

Czy to oficjalny film odnośnie dubbingu ?? Bo nie wydaje mi się że można to aż tak zpi****lić

Opublikowano

Polski dubbing w czymkolwiek powiązanym z tematyką horroru to zły pomysł, nie dość, że gatunek ten w naszej filmografii prawie nie istnieje, to dodatkowo w tym przypadku mamy do czynienia z grą. Podwójnie zły pomysł.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak w takiej grze inspirowanej tanimi horrorami klasy C emitowanych na polsacie w piątkowe wieczory  sprawdziłby się znany z telewizji lektor. Czytający swoje kwestie bez żadnej teatralnej maniery.

Wydaję mi się, że efekt mógłby być interesujący  

Opublikowano

Na pewno to lepszy pomysł niż pełny dubb, chociaż miks wtedy musiałby być super dopracowany.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak w takiej grze inspirowanej tanimi horrorami klasy C emitowanych na polsacie w piątkowe wieczory  sprawdziłby się znany z telewizji lektor. Czytający swoje kwestie bez żadnej teatralnej maniery.

Wydaję mi się, że efekt mógłby być interesujący  

to ja już wolę napisy

Opublikowano

Możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej to podstawa o której wydawało mi się nie było sensu wspominać 

Opublikowano

wiadomo już coś odnośnie premiery?

Opublikowano

Możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej to podstawa o której wydawało mi się nie było sensu wspominać

Patrząc na The Order i Dying Light to kwestia wyboru napisów wcale nie jest taka oczywista.
Opublikowano

wiadomo już coś odnośnie premiery?

Według włoskiego gamestopu to w czerwcu :

B-w64b7VEAAXJ4-.png

Opublikowano

Wszytko na to wskazuje jak na razie , ale jak będzie trzeba czekać do oficjalnego info jak zresztą z datą premiery.