Opublikowano 14 czerwca 20168 l ogladalem jak zahipnotyzowany bedzie mesjasz, juz sie nie moge doczekac az zaczne zwiedzac ten swiat w poszukiwaniu serc i innych sekretów
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ten "mały" fragment po którym się poruszają wydaje się gigantyczny. Do tego Zelda SSX Oddalali mapę całosciowo choc na chwile? Jestem ciekaw jak z wielkoscia swiata bo chyba zmienił się wygląd od pierwszego materiału.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Szczerze to ja jednak jestem trochę sceptycznie nastawiony. Nic niewiarygodnego nie pokazali, wygląda jak podróba skyrima czy wiedźmina, brak muzyki w overworldzie, graficznie też nie ma cudów. Gdzie te innowacje w gameplayu? edit: o, fajne cycki Edytowane 14 czerwca 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przez moment pokazali cala mape. Ten "kwadrat" co zwiedzali wygladal tak na oko na 1/30 terenu jak nie mniej. Zelda na 100h? Nie moge sie doczekac.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ja już w samo zwiedzanie świata i szukaniu skrzynek grałbym jak opetany, a to dopiero skrawek gry, bo przecież jeszcze NPC i sidequesty, crafting, dungeony, watek fabularny
Opublikowano 14 czerwca 20168 l W końcu dungeon! Już się bałem że ich nie będzie. ok, cofam to co napisałem wcześniej, jest za(pipi)iście Edytowane 14 czerwca 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Dźwiękowo też jest pięknie. To pianinko... Wszystko pięknie się klei w tej grze. Mają rozmach skur.wysyny. Must have 2017. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie no, dopier.dolili zdrowo. Wszystko gra w tej grze, no jak mi ktoś powie że jest źle to puszcze bąka w twarz.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Czułem że będzie petarda i masakracja! Zapowiada się rewelacyjnie. Dajcie znać co z kolekcjonerką (nie mam czasu szukać). Patrzcie: Zelda na Nintendo, The Last Guardian na PS4, Forza Horizon 3 na Windowsa XOne. Modern gejming miecie!
Opublikowano 14 czerwca 20168 l I cycolinka dodała, że swiatynie swoją drogą, a dungeony do których przywykli fani swoją drogą też się pojawią.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ta co to ogrywala powinna byc zywa w kolekcjonerce, wtedy bym chyba sie zlamal do konsoli nintendo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l I cycolinka dodała, że swiatynie swoją drogą, a dungeony do których przywykli fani swoją drogą też się pojawią. Oby ich było więcej niż w Wind Wakerze. Eksploracja swoją drogą, ale dobre dungeony to podstawa.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Raczej Zelda's Dogma. Trailer (nowy) mnie nie specjalnie urzekł, ale oglądam ten stream i oglądam i coraz bardziej mi się podoba. Czuje moc tylko ta wersja na NXa poplątała wszystko...
Opublikowano 14 czerwca 20168 l 3h gameplayu już, ale w większości ciągle kręcą się po tych samych miejscówkach. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Hum
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ładne, ale która zelda 3d nie była ładna? No dobra, TP. Trochę pustawo na tej mapie, tego żem się obawiał. Taki Shadow of Mordor tylko ładniejszy, jeżeli mówimy o overworldzie
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Taka tam ciekawostka "Someone at E3 is trying to dump the Zelda Wii U demo on an SD Card" http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1233560
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Taka tam ciekawostka "Someone at E3 is trying to dump the Zelda Wii U demo on an SD Card" http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1233560 Chyba już mnie nic nie zaskoczy