Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 407,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

:fsg:

8nLDoMs.jpg

Opublikowano

Skąd ty masz takie łuki? Ja przy skończeniu gierki po ok 50h jeżeli chodzi o jednostrzałowce to miałem maks 26:/ a ten strój to też skąd? :o

Opublikowano

po ok 50h

No właśnie, tutaj jest pies pogrzebany. Będziesz musiał wrócić kiedyś balonie, bo w sumie to mało widziałeś xD. Jakoś tak 20-30h za mało.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Amiibo. Z amiibo każdego linka z każdej gry możesz dostać strój linka z tej gry.

W samym botw też Możesz dostać klasyczny strój linka, specjalny dla botw

skończ wszystkie shriny i pójdź do fogotten temple

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

aaaamiiboooo Panie.

Dzisiaj weszły wszystkie wspomnienia :banderas: , została ostatnia bestia do ubicia. I od cholerny pobocznych zadań xD Zabawy na oko jeszcze 30 może 40h. No i w końcu od 2 dni nie jestem biedakiem.

U mnie ponad 70h wybite.

Opublikowano

Skąd ty masz takie łuki? Ja przy skończeniu gierki po ok 50h jeżeli chodzi o jednostrzałowce to miałem maks 26:/ a ten strój to też skąd? :o

To jest nic, ja mam łuk na bodajże 90, tarczę na 125 chyba, a większość broni pomiędzy 50, a 100.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Faktycznie zdrowy wariat z Ciebie:) ale to jakiś crafting czy takie gdzieś się znajduje/dostaje? Mam całą mapę odsłoniętą i nie wiem gdzie takie dobra luksusow mógłbym dostać?

@ragus jeszcze sobie pykam ale już dużo mniej (jak co roku wjechało NBA i myślami jestem już przy Mario :****). Dziś zrobiłem tę wyspę z 3kulami na waleta. Fajny to był shrine.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ja najlepszy miecz jaki miałem (rozpadł się) to był Savage Lynel Sword. Coś około 80 (?). Na obecną chwilę 50 ze zwykłych i 60 Ancient Battle Axe ++

Opublikowano

Upgradowany Master Sword ma 60 i chyba nie ma lepszego. No i się nie psuje. Są jeszcze fajne jednoręczne miecze w zamku Hyrule, 58 bodajże, ale mało wytrzymałe. No i jest Hylian Shield, 90. Savage Lynel Sword ma 58.

Opublikowano

A gdzie bronię się podkręca? Muszę znaleźć taka wróżkę jak do strojów?

Opublikowano

nie podkręca się. w pierwszym DLC można przejść kilkanaście wyzwań w tzw "Trial of The Sword", które upgraduje master sworda 

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak pisze Rayos,

gdy zdobędziesz master sworda odezwie się do ciebie, nazwijmy to "takie cuś" i tam gdzie wyciągłeś owy miecz musisz go wsadzić z powrotem i dostaniesz się do pierwszej fazy początkowej ( są jeszcze dwie coraz trudniejsze) z 12 albo 13 wyzwaniami i gdy je zaliczysz pomyślnie to master sword zwiększy obrażenia z 30 na 40 potem w następnej fazie z 40 na 50 aż w końcowej na 60 i będzie niezniszczalny a dokładniej to nie będzie trzeba czekać aż się odnowi.

Fajna broń co nie ? ;)

Edytowane przez Kavka

Opublikowano

Trochę przesadziłem, bo to z pamięci było (z łukiem znaczy się), ale:

bronie w ekwipunku: 89, 72, kilka 60ek, 50ek i 40ek (mniej więcej), a najsłabsza to 32.

łuki: 53, w sumie większość 50ek i kilka 32 (5cio strzałowych od Lyonela).

tarcze: 115, większość 70ek i 60ek, a najsłabsza 35.

Szkoda mi było ich używać :).

Opublikowano

Ciężka jest ta gra do ogarnięcia dla kogoś kto nie miał nigdy styczności z Zeldą?

Opublikowano

Ta gra ma bardzo mało wspólnego z "normalnymi" zeldami ;)

Opublikowano

Kawka, będzie się nadal "niszczył"

Skończył ktoś te triale? Ja jestem po pierwszym i aż sie zastanawiam co dalej, bo łatwo nie było

Opublikowano

Straszny niedosyt mam po tej grze, wręcz tęsknie za nią, warto kupować 3ds-a jak nie ograło się innych Zeld? Ocarina, Majora, LBW.

Opublikowano

To są inne Zeldy, niekoniecznie Ci podejdą, ale warto spróbować, sam bym chętnie ograł ALBW, heh.

Opublikowano

Szkoda, że nadal nie ujawnili co będzie w DLC 2. Pewnie nie chcą odciągąć uwagi od Odyssey, ale fajnie by było już wiedzieć i znać dokładną datę premiery

Opublikowano

Też mi trochę żal ludzi, którzy ograli Breath of the Wild jako pierwszą z serii, i zachęceni będą sięgać po poprzednie Zeldy. Bo to chyba najłatwiejsza Zelda z dotychczasowych.

Opublikowano

Chyba jestem w mniejszości ale wszystkie Zeldy dla mnie to była kaszka z mleczkiem.

Opublikowano

zadna zelda nie byla jakos specjalnie wymagajaca ;) BOTW tylko z poczatku mogl sprawic problemy.