Opublikowano 20 września 20177 l Skąd ty masz takie łuki? Ja przy skończeniu gierki po ok 50h jeżeli chodzi o jednostrzałowce to miałem maks 26:/ a ten strój to też skąd? :o
Opublikowano 20 września 20177 l po ok 50h No właśnie, tutaj jest pies pogrzebany. Będziesz musiał wrócić kiedyś balonie, bo w sumie to mało widziałeś xD. Jakoś tak 20-30h za mało. Edytowane 20 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 20 września 20177 l Amiibo. Z amiibo każdego linka z każdej gry możesz dostać strój linka z tej gry. W samym botw też Możesz dostać klasyczny strój linka, specjalny dla botw skończ wszystkie shriny i pójdź do fogotten temple Edytowane 20 września 20177 l przez Rayos
Opublikowano 20 września 20177 l aaaamiiboooo Panie. Dzisiaj weszły wszystkie wspomnienia , została ostatnia bestia do ubicia. I od cholerny pobocznych zadań xD Zabawy na oko jeszcze 30 może 40h. No i w końcu od 2 dni nie jestem biedakiem. U mnie ponad 70h wybite.
Opublikowano 20 września 20177 l Skąd ty masz takie łuki? Ja przy skończeniu gierki po ok 50h jeżeli chodzi o jednostrzałowce to miałem maks 26:/ a ten strój to też skąd? :o To jest nic, ja mam łuk na bodajże 90, tarczę na 125 chyba, a większość broni pomiędzy 50, a 100. Edytowane 20 września 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 20 września 20177 l Faktycznie zdrowy wariat z Ciebie:) ale to jakiś crafting czy takie gdzieś się znajduje/dostaje? Mam całą mapę odsłoniętą i nie wiem gdzie takie dobra luksusow mógłbym dostać? @ragus jeszcze sobie pykam ale już dużo mniej (jak co roku wjechało NBA i myślami jestem już przy Mario :****). Dziś zrobiłem tę wyspę z 3kulami na waleta. Fajny to był shrine. Edytowane 20 września 20177 l przez balon
Opublikowano 20 września 20177 l Ja najlepszy miecz jaki miałem (rozpadł się) to był Savage Lynel Sword. Coś około 80 (?). Na obecną chwilę 50 ze zwykłych i 60 Ancient Battle Axe ++
Opublikowano 21 września 20177 l Upgradowany Master Sword ma 60 i chyba nie ma lepszego. No i się nie psuje. Są jeszcze fajne jednoręczne miecze w zamku Hyrule, 58 bodajże, ale mało wytrzymałe. No i jest Hylian Shield, 90. Savage Lynel Sword ma 58.
Opublikowano 21 września 20177 l A gdzie bronię się podkręca? Muszę znaleźć taka wróżkę jak do strojów?
Opublikowano 21 września 20177 l nie podkręca się. w pierwszym DLC można przejść kilkanaście wyzwań w tzw "Trial of The Sword", które upgraduje master sworda
Opublikowano 21 września 20177 l Jest dokładnie tak jak pisze Rayos, gdy zdobędziesz master sworda odezwie się do ciebie, nazwijmy to "takie cuś" i tam gdzie wyciągłeś owy miecz musisz go wsadzić z powrotem i dostaniesz się do pierwszej fazy początkowej ( są jeszcze dwie coraz trudniejsze) z 12 albo 13 wyzwaniami i gdy je zaliczysz pomyślnie to master sword zwiększy obrażenia z 30 na 40 potem w następnej fazie z 40 na 50 aż w końcowej na 60 i będzie niezniszczalny a dokładniej to nie będzie trzeba czekać aż się odnowi. Fajna broń co nie ? ;) Edytowane 21 września 20177 l przez Kavka
Opublikowano 21 września 20177 l Trochę przesadziłem, bo to z pamięci było (z łukiem znaczy się), ale: bronie w ekwipunku: 89, 72, kilka 60ek, 50ek i 40ek (mniej więcej), a najsłabsza to 32. łuki: 53, w sumie większość 50ek i kilka 32 (5cio strzałowych od Lyonela). tarcze: 115, większość 70ek i 60ek, a najsłabsza 35. Szkoda mi było ich używać :).
Opublikowano 22 września 20177 l Ciężka jest ta gra do ogarnięcia dla kogoś kto nie miał nigdy styczności z Zeldą?
Opublikowano 23 września 20177 l Kawka, będzie się nadal "niszczył" Skończył ktoś te triale? Ja jestem po pierwszym i aż sie zastanawiam co dalej, bo łatwo nie było
Opublikowano 24 września 20177 l Straszny niedosyt mam po tej grze, wręcz tęsknie za nią, warto kupować 3ds-a jak nie ograło się innych Zeld? Ocarina, Majora, LBW.
Opublikowano 24 września 20177 l To są inne Zeldy, niekoniecznie Ci podejdą, ale warto spróbować, sam bym chętnie ograł ALBW, heh.
Opublikowano 24 września 20177 l Szkoda, że nadal nie ujawnili co będzie w DLC 2. Pewnie nie chcą odciągąć uwagi od Odyssey, ale fajnie by było już wiedzieć i znać dokładną datę premiery
Opublikowano 24 września 20177 l Też mi trochę żal ludzi, którzy ograli Breath of the Wild jako pierwszą z serii, i zachęceni będą sięgać po poprzednie Zeldy. Bo to chyba najłatwiejsza Zelda z dotychczasowych.
Opublikowano 27 września 20177 l Chyba jestem w mniejszości ale wszystkie Zeldy dla mnie to była kaszka z mleczkiem.
Opublikowano 27 września 20177 l zadna zelda nie byla jakos specjalnie wymagajaca ;) BOTW tylko z poczatku mogl sprawic problemy.