Opublikowano 28 marca 20178 l Czy to ten slynny syndrom nintendofaga ze nie mozna przyjac do wiadomosci, ze gierka gubi klatki w trybie stacjonarnym? Jeszcze te minusy, miod na moje serce Słuchaj każdy kto gra w nową zeldę wie, że gra gubi klatki i ma to ogólnie głęboko w (pipi)e, dobrze, że jest taka firma jak nintendo, ona jedyna nie wpadła w szał rozdzielczości i klatek na sekundę, wiedzą, że w grach chodzi o dobrą zabawę na najwyższym poziomie, reszta niech patrzy i się qrva grzecznie uczy i przestanie się jarać 4K, HDRem i całym tym technicznym bzdetem. Big N, dzięki za przypomnienie mi co jest ważne, co tak naprawdę się liczy.
Opublikowano 28 marca 20178 l Niestety branża obecnie jest mocno nakierowana na właściwości techniczne gier, gameplay i przygodę odsuwając na dalszy plan. Nie zrozumie tego raczej nikt, póki nie spędzi z konsolami i grami N nieco czasu. I wcale nie trzeba być nintendofagiem, sam na N gram jedynie w Zeldy i kilka innych gier z doskoku.
Opublikowano 28 marca 20178 l Nie, to syndrom choroby psychicznej osoby, która tak bardzo przeżywa grę, w którą nigdy nie zagra, na konsoli, której nigdy nie kupi xD xD xD Dokładnie
Opublikowano 28 marca 20178 l To gubienie klatek jest tak uciążliwe, że tylko ficusiowi przeszkadza. Ciekawe czy już ukończył grę i choć chwilę mógł się nią cieszyć bez dropów. Jeszcze nie skonczylem ale jak skoncze spodziewaj sie obiektywnej recenzji
Opublikowano 28 marca 20178 l Czy ktoś z Was pokusił się o ubicie hinoxa na najbardziej na południowy wschód wysuniętej wyspie, przed odblokowaniem na niej shrine? ;) Te uczucie, gdy dopływamy tam uzbrojeni po zęby, a za moment musimy się ratować jakimś patykiem, by nie zginąć No i ta animacja bosego linka otwierającego skrzynkę. Miałem 5 serduszek jak przeszedłem tą wyspę. Na początku myślałem że Hinoxa ubije z jednego wzgórza rzucając na niego podrasowane bomby. Nie spodziewałem się, że przylezie za mną na górę. Wykorzystałem jednak jego nieogar umysłowy i ratując się nieskończoną ilością bomb, załatwiłem dziada Kurde, ja zrzuciłem z 10 bomb i jak zobaczyłem ile mu zabierają życia poszedłem na solo. Ile minut go tak ubijałeś? Najlepszy na nie jest łuk, strzelamy w oko (przewraca się na ziemie i można podbiec i ze dwa razy przyładować mu z szabelki w krocze), tyle, że jak parę razy w nie oberwie to zaczyna zasłaniać je ręką. Też fajny motyw. Tak samo jak to, że akurat ten na wyspie ma nagolenniki, które go chronią przed uderzeniami miecza w obie nogi, więc bieganie w kółko jest średnio skuteczne. A Ficusia na pal! Jeżeli nie masz upgrade'a bomb to idzie to w nieskończoność ale po podrasowaniu to z jakieś 10/15 minut go tak rzucałem raz okrągłą raz kwadratową (nie trzeba czekać na respa) biegając w okół tego ogniska na górze (przy okazji rzuciłem tam kilka gałązek to dziad podpalił sobie giry). Potrzeba matką wynalazków
Opublikowano 28 marca 20178 l ja chcialem z nim walczyć i zjechałem mu hp tak mniej wiecej do 1/3 legitnie waląc strzałami po oczach i mieczykiem znalezionym po nogach, ale jak tylko zauważyłem, że mu kulka spadła, to wziąłem i spjerdalałem xdd
Opublikowano 28 marca 20178 l Gdzie można znaleźć ancient core? Bo pełno mam srubek i innego główna a rdzeń tylko jeden.
Opublikowano 28 marca 20178 l O kórva - ten motyw z wysychającym "jeziorkiem" i co raz większym przy obfitym opadzie :OOOOOO
Opublikowano 28 marca 20178 l Gdzie można znaleźć ancient core? Bo pełno mam srubek i innego główna a rdzeń tylko jeden. shriney, chyba wypada tez z guardianow po zniszczeniu Edytowane 28 marca 20178 l przez Rayos
Opublikowano 28 marca 20178 l Gdzie można znaleźć ancient core? Bo pełno mam srubek i innego główna a rdzeń tylko jeden. shriney, chyba wypada tez z guardianow po zniszczeniu Raz na ruski rok też można znaleźć w truchłach guardianów, ale najlepiej rozwalić kilku i na pewno wypadnie. Guardian wcale nie jest ciężkim przeciwnikiem.
Opublikowano 28 marca 20178 l Mialem tu nie wchodzic dopoki nie skoncze gry, ale musze sie uzewnetrznic - 100h spedzonych w grze (a jeszcze sporo przede mna, dopiero 2 divine beasty zrobilem) i uczucie dziecinnej radosci, ktora wciaz odczuwam za kazdym razem, kiedy odpalam to cudo jest niesamowite. Czuje sie dzieki tej grze znowu jak maly 15-letni chlopczyk. Co oni odyebali to koniec swiata przeciez
Opublikowano 28 marca 20178 l Niestety branża obecnie jest mocno nakierowana na właściwości techniczne gier, gameplay i przygodę odsuwając na dalszy plan. Nie zrozumie tego raczej nikt, póki nie spędzi z konsolami i grami N nieco czasu. I wcale nie trzeba być nintendofagiem, sam na N gram jedynie w Zeldy i kilka innych gier z doskoku. Akurat można to połączyć patrz Wiedźmin 3. Świetną przygodą również są gry z serii Dark Souls gdzie jest ta radość i chęć odkrywania nowych krain. W moim przypadku świetnie sprawdza się połączenie konsol od Nintendo i PCta:P Edytowane 28 marca 20178 l przez Ukukuki
Opublikowano 28 marca 20178 l Potwierdzam 3x kontra tarczą Nie umiem w Guardiany. Nadal mnie koszą jak chcą. Musze popracować nad tą kontrą, ale mam problmy nawet ze zwykłym przeciwnikiem
Opublikowano 28 marca 20178 l Poćwicz na jakimś leszczu w początkowym Shrine. Jak już załapiesz moment kiedy trzeba wcisnąć, to będziesz rozstawiał ich po kątach.
Opublikowano 28 marca 20178 l Ja dopiero załapałem że bumerang po rzuceniu się łapie wciskając w odpowiednim czasie przycisk Wreszcie Nintendo zrozumiało że automaty są dla leszczy.
Opublikowano 28 marca 20178 l Temat zeldy na PClabie w dziale PC A tak właśnie żałowałem, że nie ma będzie porta na PC, a swicz to szajs za 2k. Cóż za niespodzianka Jeszcze gdyby się tak dało z Horizon Zero Dawn ...
Opublikowano 28 marca 20178 l Jakiś japończyk przeleciał 7,5 kilometrów bez dotykania ziemi. https://www.youtube.com/watch?v=mQBXBFzcn88&feature=youtu.be I ta nagroda... Edytowane 28 marca 20178 l przez S_600
Opublikowano 29 marca 20178 l Co trzeba zrobić by pokazywało nam dystans? Jakieś ulepszenie, odpowiedni strój?
Opublikowano 29 marca 20178 l Koleś, który jest na wieży prosi abyś zeskoczył z paragliderem i poleciał jak najdalej. Nie można mierzyć dystansu w inny sposób.