Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 202,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

GOTY mistrzostwa - typer to czysta loteria, jeszcze chyba nigdy na zadnej imprezie poziom praktycznie wszystkich druzyn nie byl tak wyrownany

Opublikowano

Kurde, wypuścił mu za mocno. Szkoda akcji, a sytuacja robi się masakrycznie rajcująca. Co zrobią Ozzies???

Van Piersi wyjaśnił moje wątpliwości.

Opublikowano

Kurde dobry mecz, spodziewalem sie raczej ostrej porazki kangurow.

Opublikowano

co za mecz XD 3-2 dla holendrów

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Fajnie, że go pokryli. Wszyscy od niego uciekali. Wstyd kangury, wstyd!

Opublikowano
  • Autor

Wyrównany mecz. To teraz znaczy, że Australia jest sensacją mistrzostw czy że koniec ery Holandii?

Drugi mecz z rzędu nie mam za bardzo pojęcia, po co na boisku jest Wesley Sneijder. Ja wiem, że zabił Brazylię 4 lata temu, no ale...

Depay, wiadomo, wejście smoka, gracz meczu. Niby od tylu lat już jest w tym PSV dobry, a dopiero ma 20 lat i pierwszy gol w kadrze. Ogólnie nieco potwierdza się przypuszczenie me, że te 5-2-3 to było dobre na rywali kontrolujących grę, a na Grecje niekoniecznie, chociaż w sumie obie połowy były wyrównane tak samo. Ta obrona po prostu nie jest jakoś strasznie mocna, a Daryl Janmaat po wspaniałym ostatnim meczu dziś był beznadziejny. Indi czy Guzmana też za wiele nie można pochwalić.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No, co prawda było ciężko momentami, ale 3 punkty są i wyjście z grupy już pewne.

Opublikowano

Sneijder przeciętny, co nie przeszkodziło mu asystować przy golu na 2-2.

Opublikowano
  • Autor

Gdzie? Depay chyba. Albo to, albo jestem niewidomy, albo Sneijder znacząco zmienił kolor ostatnimi czasy... i numer koszulki.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Kolejny kapitalny mecz, brawo dla Australii za walkę, ale doświadczenie graczy holenderskich, indywidualności no i trochę szczęścia przy trzecim golu przeważyło na ich korzyść.

Opublikowano

depay asystował i jednocześnie strzelał, czekamy teraz na wnikliwą analize ogqozo tej sytuacji

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Mam pytanko apropo wczorajszego meczu Koreańczyków: Kerhżakov nie był na spalonym przed wyrównaniem?

Opublikowano
  • Autor

depay asystował i jednocześnie strzelał, czekamy teraz na wnikliwą analize ogqozo tej sytuacji

Oglądaliśmy inny mecz? Gol na 2-2, 58. minuta, Depay puszcza prostopadłą piłkę do Van Persie'ego, ten przyjmuje i strzela gola. Nie wiem, co chcecie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano
  • Autor

Diego Costa na boisku, szykujcie karne. Zmiany - Martinez za Pique, Pedro w ataku, Iniesta za Xaviego.

W Chile zamiast Valdivii (kontuzja?) zagra za napastnikami Francisco Silva, nie wyróżniający się nijak specjalnie w Osasunie.

Cztery lata temu mistrz odpadł w grupie, co teraz? Postawiłem remis na forum, chociaż kasy bym na to nie dał... nie przy równym kursie. X2 przy kursie 2,40 wydał się kuszący, chociaż wiemy, że kłóci się z moim typem, że Hiszpania wygra mistrza. Żaden wynik mnie nie zdziwi, Chile to dobra ekipa i chyba pierwsze pytanie brzmi, na ile będą zadowoleni z remisu - bo Hiszpanie raczej w ogóle, ale to nie zawsze jest ekipa, której służy pośpiech do strzelenia gola. Tak czy siak, powinno być dość efektownie...

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

W trakcie meczu nie pokazali czytelnej powtórki dlatego zapytałem. Rozumiem, że ktoś widział replay z linią spalonego. Węszę spisek.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
  • Autor

Wydaje się, że nie było. Starałem się uchwycić jak najdokładniej moment dotknięcia piłki przez Jeszczenkę - działo się to dość szybko, piłka tylko się od niego w końcu odbiła.

oCSKngd.jpg

Edytowane przez ogqozo