Opublikowano 29 czerwca 201410 l Zabrakło 5 minut żebym znał się na piłce Żebyście to widzieli na żywo, przed meczem mówiłem koledze, że jak zagra Sneijder i inni środkowi pomocnicy a nie Depay, to będzie absurdalna decyzja i Holandia nie wygra, później cały mecz powtarzanie, że Sneijder znowu jest bezużyteczny... bo jest... bo był... Łączę się w bólu. To kto kręci filmik "Sneijder ty kurwo" ?
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Grecy zasnęli przy pierwszej bramce, a chwilę później zasnęli sędziowie przy zagraniu ręką przez obrońcę.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Autor No kurde może jest to nieco zaskakujące, ale przyznajmy, że Grecja jest w ciul lepsza w tym meczu i na pewno nie chcą karnych.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Ja się obawiam, że ta Grecja postawi autobus w meczu z Holandią. Nie no, to jest oczywiste. Zwycięstwo Kostaryki w karnych. Tak, tego chcę.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Autor Niech już lepiej stawiają ten autobus, bo jak atakują to dopiero jest żałośnie. Kurna kilkanaście okazji w dogrywce i nic, kolesie potrafią kompletnie zwalić kontrę pięciu na dwóch.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Szpakowski po tylu lat komentowania nie wie, że jeden pojedynczy gwizdek nie kończy spotkania.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l No niewykorzystanie tylu dobrych dośrodkowań to też jakiś rodzaj skilla xD
Opublikowano 29 czerwca 201410 l ah ta kontra 5 na 2.... Cambell z przodu ledwo sie na nogach trzyma, tyle strat ;/
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Autor Zdajcie sobie sprawę, gdyby Brazylia trafiła na jedną z tych ekip to dość możliwe, że by odpadła.