Opublikowano 28 listopada 202528 lis A tak, my bad, 350 listopad 2026, 360 to wrzesień 2027. Luty liczyłem dalej na 2025 i ze starą numeracją (numer styczniowy w grudniu)
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru 43 minuty temu, Tokugawa1982 napisał(a):A u mnie dalej nowego numeru nie ma. DziwneJak nie dotrze tak max do jutra daj znać na sklep@psxextreme.pl. Niestety okres przedświąteczny + poczta = potencjalnie więcej obsuw niż zazwyczaj.
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Jak Prezes dociągnie biznes do 360, to już żal by nie było potem do 400 dociągnąć
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru 8 minut temu, Pix napisał(a):Jak Prezes dociągnie biznes do 360, to już żal by nie było potem do 400 dociągnąć
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Zaimkowcy z konkurencji juz przegonieni w ilosci numerow czy jeszcze brakuje?
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Promki na najbliższy tydzień:książki po 49,99 zł + dodatkowa dyszka przy zamówieniu minimum dwóch - jak ktoś jeszcze nie ma obu pozycji to dobra okazja do nadrobienia (chociaż tu chyba większość ma :)) - https://www.psxextreme.pl/kategoria-produktu/ksiazki/pakiet gadżetów (koszulka, kubek, otwieracz, przypinka, naklejka) po 79,90 zł i darmowa wysyłka w PL - https://www.psxextreme.pl/sklep/Za tydzień ostatnie promo na prenumeratę i kończymy rok. Dzięki!
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Miałem właśnie przeznaczyć 80 zł na grę, ale Perez wyjechał z kompletem gadżetów...
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Polecamy się! :) Swoją drogą mieliście rację z pakietem bez wydawnictw - tych z książką/specjalem poszło przez tydzień z 10, a bez na tę chwilę już ze 6.
Opublikowano 13 grudnia 202513 gru Mam nadzieję, że dostępność pakietu XL z czasem wróci. Spóźniłem się, a mój bebzol do L raczej nie wróci😄
Opublikowano 18 grudnia 202518 gru Ma ktoś fotkę jak wygląda zwykłe pakowanie oraz to premium dla prenumeraty PE?Rozważam zakup prenumeraty na 2026
Opublikowano 18 grudnia 202518 gru 37 minut temu, Scythe napisał(a):Ma ktoś fotkę jak wygląda zwykłe pakowanie oraz to premium dla prenumeraty PE?Rozważam zakup prenumeraty na 2026Zwykłe to po prostu foliowanie, premium to tekturowa koperta.
Opublikowano 19 grudnia 202519 gru Premka przedluzona. Tyle czytania za to promocyjne 199 zeta to żal nie brać.
Opublikowano 19 grudnia 202519 gru 39 minut temu, LeifErikson napisał(a):Premka przedluzona. Tyle czytania za to promocyjne 199 zeta to żal nie brać. Dzięki :) Natomiast no będzie trzeba pomyśleć nad ceną, jeszcze zobaczę, co poczta na 2026 szykuje, bo w tym roku podnieśli, ale symbolicznie, więc nie ruszałem.
Opublikowano 19 grudnia 202519 gru Jako nabywca pewnie nie powinienem tak mowic, ale no chyba juz czas, bo ok. 16 zeta za numer dostarczony pod drzwi to troche niedzisiejsza cena. ;)
Opublikowano 24 grudnia 202524 gru Prenumerata drugi raz odnowiona, dobrze że tym razem trafiłem na promocję.
Opublikowano 24 grudnia 202524 gru Pytanie do Pana Prezesa Pereza. Czy można zamówić prenumeratę od numeru obecnego już na rynku tj. 339? W grudniu zamknęli salon w którym kupowałem PE, w innym nie było a nie bardzo mi się chce biegać po mieście i szukać.
Opublikowano 24 grudnia 202524 gru 4 minuty temu, Michu_M napisał(a):Pytanie do Pana Prezesa Pereza. Czy można zamówić prenumeratę od numeru obecnego już na rynku tj. 339? W grudniu zamknęli salon w którym kupowałem PE, w innym nie było a nie bardzo mi się chce biegać po mieście i szukać.Jasne, przy zamawianiu jest opcja wskazania numeru startu - do bodaj 4 sztuki wstecz/do przodu od aktualnego.
Opublikowano 25 grudnia 202525 gru 14 godzin temu, Perez napisał(a):Jasne, przy zamawianiu jest opcja wskazania numeru startu - do bodaj 4 sztuki wstecz/do przodu od aktualnego.Chłop nawet w wigilie na posterunku, ciężkie życie prywaciarza
Opublikowano 7 stycznia7 sty Pytanko do kindlarzy - czy kindle normalnie odpala naszą gazetkę na ekranie czy trzeba kombinować (przerabiać format w programach zewnętrznych czy cos)?
Opublikowano 7 stycznia7 sty 3 godziny temu, oFi napisał(a):Pytanko do kindlarzy - czy kindle normalnie odpala naszą gazetkę na ekranie czy trzeba kombinować (przerabiać format w programach zewnętrznych czy cos)?Odpala normalnie, sam czasem wrzucam na maila i robię sync - oczywiście trzeba sobie powiększać, żeby dało się czytać w miaaarę komfortowo, więc nie jest to tak wygodne, jak czytanie papierowego Szmatławca na kiblu. Edytowane 7 stycznia7 sty przez TomciooPL
Opublikowano 7 stycznia7 sty Bardziej bym kupil z myślą o edgu i jemu podobnych, bo chętnie bym sobie poczytal na bieżąco zagraniczną prasę, a wysyłka z tamtych egzotycznych krajów to skórka za wyprawkę.
Opublikowano 28 marca28 mar Prezesie kochany czy planujesz jakąś promocje na prenumeratę? choćby na zajączka czy dopiero na Mikołaja?