Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SimCity (2013)

Featured Replies

Opublikowano

Testowałem VPN z Kanady i US, i nie mogę ściągnąć.....trzeba czekać żeby ściągnąć żeby potem czekać żeby połączyć sie z serverem....az nie mogę się doczekać...będzie symulator czekania

• Odpowiedzi 228
  • Wyświetleń 33,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak dalej bedziecie bronic takich praktyk i mowic "nie widze problemu" to na wyjezdzie nie pogracie juz w "cos innego" tylko w NIC bo wszystko bedzie wymagalo bycia online 100%.   A co do mobilnego

• Sorry, ale do niczego nie muszę ani ja ani mi podobni się przyzwyczajać. Ja głosuję portfelem i w przypadku nowego SimCity mój powiedział "walcie się na cyce panowie z EA".A że nie mam w zwyczaju z ni

• Chyba najtrafniejsza recenzja SC:  http://www.jonathancresswell.co.uk/2013/03/review-simcity/

Opublikowano

Co z tego, że serwery z rana są puste jak: "W tej chwili nie można utworzyć miasta. Zajmij miasto ponownie'. I tak w nieskończoność. 120 zł wyrzucone w błoto ?

Opublikowano

U mnie pomogla zmiana serwera

Opublikowano

Na jaki ? Bo na wszystkich europejskich cały czas ten sam błąd, a na amerykańskie i oceanie nie umiem się zalogować..

Opublikowano

u mnie 2 razy dało się uruchomić grę, ale tylko do etapu menu. w tej chwili nawet nie startuje nic, poza uruchomieniem się origina; w task manager widać, że na chwilę uruchamia się aplikacja simcity, ale po chwili znika z listy; tez tak macie? to wina online'u czy lokalny problem, tzn na komputerze?

w ogóle jak tak na to patrzę, to się za głowę łapię, jak zaraz wiadra z pomyjami polecą na developera i marketing; żona kupiła grę przedwczoraj i wściekła się, że nie może nawet jej zainstalować; chore; wczoraj dowiedziała się, że kupując grę w dniach 7-10 dostanie promo cenę, na nowy dodatek do Simsów - 29zł; wychodzi na to, że kupiła grę wcześniej, tylko po to, by przeleżała sobie na półce i jeszcze nie mogła skorzystać z promo ceny;

dziś od rana na fb widziała informacje, że serwery nie wyrabiają i ludzie nie mogą grać, a kiedy chciałem jej przygotować grę do odpalenia, okazuje się, że w ogóle nie pogra dziś; rewelka.

wracamy do czasów początku steam'a, gdzie po wydaniu Half Life 2 wielu ludziom udało się odpalić grę dopiero po tym, jak scrackowano grę; trzeba było ściągnąć crack do swojej oryginalnej kopii, żeby ominąć połączenie ze steam; jak ktoś znajdzie crack do simcity to puśćcie proszę PW, bo ja póki co nie widzę :/

Opublikowano

Chciałem kupic pierwszą grę na PC od kilku dobrych lat, ale jak panowie w EA (pipi)ają taką manianę, to jednak odkurzę pudełko z czwóreczką ;).

Opublikowano

Tanieje w oczach, na Allegro w ciągu 3 dni ceny spadły ~30zł.

Opublikowano
  • Autor

D3 z tego co pamiętam było strasznie nierówne. Bo 2 dni działało, dwa nie, dwa działało, potem znów przerwa. Chyba z tydzień minął nim nie rozwiązali tych wszystkich "37" ;)

Opublikowano

Dobry pomysł. Tylko, żeby razem grać musimy być na jednym serwerze, czy nie ma takiej konieczności?

Opublikowano

Mistrzowie. Standardowa gatka z EA. Nie moga Ci banowac konta z chargebacka lol. Postrasz ich UE.

Nie trac czasu na gadanie z Kebabami (caly support EA jest w indiach) na chatcie. Oni nic nie zrobia nigdy.