Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Prawda jest taka, że ludzie wraz z nową generacją oczekują gruszek na wierzbie a w praktyce nie zmieni się nic poza oprawą. Wątpię, żeby nagle devi zmieniali specjalnie sprawdzone formuły. Oczywiście, pojawi się szereg nowych animacji, itd. ale nic poza tym.

Edytowane przez Nemesis US

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

I nagle wszystkie Xboty zapomniały o Halo bo pojawiła sie okładka z GTA V XDDDDDD

Opublikowano

Osobiście akcję nowego Batmana widziałbym albo w Blackgate albo sandboks pełną gębą czyli Gotham.

Dla mnie to bez różnicy, ale raczej już z obranej drogi z otwartym światem nie odejdą.

Opublikowano

Smęty, smęty...

1tlcpi.jpg

Ciekawe w co teraz PSboty grają, my Xboty jak widać mamy sam syf na topie :confused: Dobrze, że MS nie robi więcej swoich gównianych gier, bo reszta TOP10 też by tak wyglądała...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Smęty, smęty...

1tlcpi.jpg

Ciekawe w co teraz PSboty grają,

Assassins Creed 3,BF3/MW3,FIFA 13,Need for Speed,Dishonored i wiele wiele innych.

Opublikowano

Pewno chodziło ofc o exy :)

Uprzedzę Daddiego

lbpkarting.jpg

Nie no co ty, po co grać w syfiaste ex'y.

Opublikowano

Jestem w szoku, od 3 stron nikt nie próbuje polemizować z Mendrkiem, Boro nie napisał żadnego zretardowanego posta i od razu temat zaczyna mieć sens.

Opublikowano

Minecraft pewnie to też ex na xboxa. Pomijam fakt że odpali go bardzo stary komputer

Opublikowano

Jestem w szoku, od 3 stron nikt nie próbuje polemizować z Mendrkiem, Boro nie napisał żadnego zretardowanego posta i od razu temat zaczyna mieć sens.

ten temat nigdy nie miał sensu...

Opublikowano

A tylko Ty Don w Minecrafta naku.rwiasz :(

No niestety ostatnio tylko sprawdzałem ile mln graczy na leaderboardsie jest w Minecrafcie i nabiłem 35h w jakimś X-com'ie :(

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Minecraft pewnie to też ex na xboxa. Pomijam fakt że odpali go bardzo stary komputer

Chyba w Minecrafta nie grałeś nigdy Lolnel, bo do tej gierki, by naprawdę komfortowo grać, to przydałaby się całkiem niezła maszyna.

Opublikowano

Nie kracz bo zapeszysz :whistling:
Opublikowano

Grałem. Nawet mój stary komputer z 2GB RAMU odpalał Minecrafta i grało się całkiem ok(pogralem z 2h i znudzilo mi się)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

ten temat nigdy nie miał sensu...

No wiadomo, z założenia. Ale teraz przynajmniej nie mam wrażenia, że cały czas czytam tą samą stroną. Pewno ten stan potrwa do następnego posta M

Opublikowano

silence.....GTAV (pipi)a!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit - zdeeytowane, thx Hela...co to robi z człowieka podniecenie GTAV :P

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

GTA IV+SA+RDR= TEREN W GTA V

Jakim cudem oni to zrobią na tych konsolach?

Opublikowano

Nooo zapowiada się mega ciekawie. To może być najlepszy sandbox w dziejach jeśli spełnią te wszystkie obietnice. Najbardziej mnie jednak męczy... kiedy będzie dostępne w plusie?

Opublikowano

2015,RDR w plusie pojawil się po 2 latach :D

Opublikowano

GTA IV+SA+RDR= TEREN W GTA V

Jakim cudem oni to zrobią na tych konsolach?

tak samo jak w rdr.

Duzy teren i za(pipi)iscie pusty :P

lub wersja na xbox'a:

10 plyt dvd i przymusowa istalka

na ps3

2xbd i instalka :P

Opublikowano

Nie było mnie z tydzień na necie ( :( ) więc po prostu spytam:

jak ogólne przyjęcie Halo 4? Jak się sprzedało?

Opublikowano

87 % na metacritc czyli crap i krasnale a sprzedało się tak jak zwykle czyli zaj'ebiscie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.