Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

A to nie było tak, że ta ekspedycja to wyjście awaryjne wobec Reaperów i została wysłana przed wydarzeniami z trójki, bo nie wiadomo było co się stanie?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 184,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• :rose:   W sumie obrazek nadal aktualny 

• Człowiek chciał poczytać opinie o grze, a tymczasem mam wrażenie, że wszedłem na Kwejka     Kilka słów ode mnie po pierwszych godzinach gry.   PLUSY: - niezły fabularnie wstęp, ale na razie trudno

• raven_raven
    raven_raven

Podobno w tej odsłonie jest więcej dialogów niż strzelania, więc skoro patrzysz na mordy przez połowę czasu jaki spędzisz z tą grą to warto, by nie powodowały naprzemian odruchów wymiotnych, salw śmie

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem ma być konkretne info z okazji n7 day. Okładka i pierwsze szczegóły z dzisiaj to przeciek z jednego ze sklepów który trochę się pospieszyl z wystawieniem gry.

Opublikowano

Wiosna 2017 :banderas: Dobry trailer, kurna, jaram się w opór.

Opublikowano

Może być ciekawie, ale montaż trailera to jakbym oglądał trailer jakiegoś coda. :P

Opublikowano

Zbyt wiele nie pokazali... Ale to dobrze, bo mam już dość wysypu potężnych spoilerów w trailerach. Pewnie artykuły w Game Informerze będą bardziej treściwe.

Znamy już zawartość edycji kolekcjonerskiej - będzie to pojazd Nomad dostępny w dwóch odsłonach, steelbox i... tyle. W niektórych wydaniach nie będzie nawet gry :/  Więcej info tutaj: https://www.masseffect.com/pl-pl/buy/collectors-edition

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Trailer 6/10, ale będę się oszukiwał ze 2 dni, że mesjasz.

BTW. głos lektora brzmi zupełnie jak tego Pana:

566614-kelvinlookingtough.jpg

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Słaby trailer, niepotrzebnie idący w epickość i akcję, jakby to było komuś do szczęścia potrzebne w grze z gatunku RPG.

Opublikowano

Ważna fabularna wskazówka (spoiler z oficjalnej strony ME) - dotyczy roku, w którym toczy się akcja gry:

Inicjatywa Andromeda rozpoczęła się w 2185 roku, czyli rok przed inwazją Żniwiarzy na Ziemię. Oficjalny opis brzmi tak:

"Planowane jest rozpoczęcie misji Inicjatywy Andromeda. Finansowana ze środków prywatnych i działająca niezależnie od Przymierza Układów Inicjatywa ma odbyć 600-letnią podróż do galaktyki Andromeda z nadzieją, że uda się tam znaleźć nową planetę macierzystą. Ta międzygalaktyczna podróż jest najambitniejszym przedsięwzięciem, na jakie porwała się kiedykolwiek jakakolwiek rasa z Drogi Mlecznej..."

Wychodzi na to, że akcja ME:A będzie toczyć się koło 2800 roku!

Poza tym polecam zapoznać się z odprawą Inicjatywy Andromeda dostępną na stronie Mass Effect. Już pierwszy filmik jest bardziej klimatyczny niż udostępniony dzisiaj trailer  :banderas:  Można go tej obejrzeć poniżej:

Za przejście całości można odblokować hełm dostępny w pełnej wersji gry. Kolejne części odprawy będą udostępniane w odstępach czasowych.

EDIT: Zawartość edycji Deluxe:

Zgarnij grę Mass Effect: Andromeda - Edycja Deluxe już dziś, żeby przygotować się na wszystkie ewentualności dzięki dodatkowym zestawom pancerzy i strojów, elitarnemu zestawowi uzbrojenia i nowej skórce dla pojazdu Nomad. Dostaniesz również Pakiet Doładowań Wieloosobowych i Wieloosobowy Pakiet Startowy Deluxe, cyfrową ścieżkę dźwiękową z ME: A oraz kosmiczną małpkę, która będzie ci dotrzymywać towarzystwa na pokładzie.

Będzie też edycja Super Deluxe  :bad: 

Mass Effect: Andromeda - Edycja Super Deluxe zapewni ci całe niesamowite wyposażenie dodatkowe z Edycji Deluxe, ale wzbogaci je także o dodatkowe Pakiety Doładowań Wieloosobowych. Zdominuj rozgrywkę we współpracy dzięki pakietowi premium dostarczanemu co tydzień przez 20 tygodni.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

kocham, czekam, biere DAY FUCKING ONE

:bandorebame:

#yebachejterow

Opublikowano

No już bardziej atmosferę podkręca ten filmik z Andromeda Initiative, tak czy siak czekam, byle lokacje nie miały struktury podobnej do tej z MMO, gdzie mieliśmy ogromne Huby i milion nie zapadających w pamięć questów jak to było w przypadku Inkwizycji.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ból doopy o multi w ME XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

E: A, było już stronę wcześniej. Sorka. 

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Na stronie https://beacon.bioware.com/ można ubiegać się o dostęp do technicznych testów multiplayera Mass Effect: Andromeda. Testy odbędą się tylko na PS4/XOne. Uwaga, zadanie wcale nie jest takie łatwe - do wypełnienia jest ankieta, w której pojawiają się też pytania otwarte.

EDIT: Zaczynają już wychodzić newsy z GameInformera. Zainteresowanym polecam śledzić ten temat: http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=1309671  Na razie nie kopiuję zawartych tam informacji, jako że są jeszcze aktualizowane.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Czy tylko ja na tych screenach widzę DA: Inkwyzycja "Kosmiczna przygoda"? To ten sam silnik chyba, więc podobieństwa muszą być, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że już gdzieś to widziałem...

http%3A%2F%2Fmashable.com%2Fwp-content%2

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Panowie, ma być epicko, to przecież wykręcona kosmiczna przygoda. Co byście chcieli w teaserze, pół godziny opcji dialogowych? ;)

Opublikowano

@Cedric

No zarówno DA:I jak i ME: A działają na Frostbite 3. Właśnie tego najbardziej się boję, że to będzie re-skin z Dragon Age'a. :/ 

Opublikowano

EDIT: Zaczynają już wychodzić newsy z GameInformera. Zainteresowanym polecam śledzić ten temat: http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=1309671  Na razie nie kopiuję zawartych tam informacji, jako że są jeszcze aktualizowane.

Combat:

-Many familiar weapons return, as well as new melee options like swords and hammers

:I

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

Ja pamiętam trochę grałem. Jedyne "Horda" poza Hordą i Firefight, gdzie faktycznie coś pograłem. Któregoś dnia z ciekawości sobie odpalę w BC na Xone.