Voytec 2 761 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Najlepsze jest to, że jeżeli dla kogoś Shepard był ciepłą kluchą to znaczy, że ten co grał to ciepłe kluchy :D Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Shep zaje.bisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Pograłem z godzinkę i pierwsze wrażenia dość pozytywne. Grafika jest całkiem ładna, obraz odpowiednio wygładzony na xbox one, dobrze się na to patrzy. Gorzej, że lubi ostro chrupnąć podczas starć, co zabija trochę przyjemność z zabawy. Mordy są faktycznie trochę śmieszne, ale bez przesady. Animacja jest OK. Starcia są całkiem przyjemne ze względu na dobre sterowanie, moce biotyczne, i całkiem niezłe bronie. Ogólnie pod względem gameplayu jest poprawnie, nie tak jak np. w ME1, gdzie starcia lekko odpychały od gierki na początku i dopiero rozwój wydarzeń ją ratował. Grałem Sarą Ryder, więc ciężko mi coś powiedzieć nt. kreatora postaci. Jeśli chodzi o fabułę, to na początek jest dość intrygująca, ale też trochę głupia. Ludzkość przybywa z giwerami na inną planetę, rozpier,dalają się statkami na powierzchni i się dziwią, że nie zostali powitani kwiatami i uściskiem dłoni prezesa. Fakt, zachowanie obcych jest gorsze niż mogłoby się wydawać i to jest motorem napędowym, ale i tak założenia trochę głupiutkie. Ale to tylko pierwsze wrażenie na razie, co dalej to się okaże. BTW, gdyby nie pioner stary Sary, to wszystkie ważniejsze postaci na statku to byłyby kobiety, takie przynajmniej odnoszę wrażenie :D. Szefowa statku dodatkowo ma azjatyckie rasy. 9/10 od Polygonu się szykuje, 10/10 byłoby jakby była czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Najlepsze jest to, że jeżeli dla kogoś Shepard był ciepłą kluchą to znaczy, że ten co grał to ciepłe kluchy :D No tak czyli rozumiem że zdjęcie a awku jest twoje. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Najlepsze jest to, że jeżeli dla kogoś Shepard był ciepłą kluchą to znaczy, że ten co grał to ciepłe kluchy :D Dokladnie, szczerze to nie kojarze gry w ktorej mozna np (spoilery z calej trylogii) Zabijac czlonkow swojej druzyny, byc kompletnym rasista dazacym do totalnej dominacji ludzkosci, skazac swoich przelozonych na smierc, zabijac postronne osoby, pozwalac swoim podwladnym zabijac postronnych (wiecie ze jak np. taki garus w zaleznosci od charakteru sheparda tez moze byc zly i np zastrzelic ashley?), doprowadzic do calkowitej zaglady jednej rasy To tak na szybko z glowy, na pewno jest tego wiecej. W andromedzie juz widze ze moze byc gorzej bo odpowiedzi sa bardziej ugrzeczniane a shepardem mozna bylo byc pyskatym nawet zanim wyladowalismy na eden prime Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Jest jakiś domyślny mężczyzna czy tylko laske zrobili? Ja w RPG nie lubię grać kobietą jak mam wybór. A edytorów twarzy nie lubię Edytowane 16 Marca 2017 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 no moglismy podejmowac kontrowersyjne i odwazne decyzje podczas przygody ale czy to czyniło z sheparda ciekawa postać? raczej dawano graczowi wolność wyboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Triala skończyłem i chyba najmocniejszą stroną tej części będzie historia. To nie będzie korytarzyk jak w 2 czy 3 tylko gra która pokazuje jak powinna wyglądać obecnie jedynka gdyby zrobiono jej remake. Analogii trochę jest i to jak dla mnie na plus. Ryder zostający niespodziewanie Pathfinderem jak Shepard Widmem, tajemnicze pozostałości obcej rasy jak po Proteanach czy Żniwiarzach, wizje i halucynacje głównego bohatera, eksploracja Nomadem jak Mako, tylko znacznie ulepszona itd. Gra wybitna oczywiście nie będzie, ale dla fanów uniwersum myślę, że będzie idealna, czekam na fulla z niecierpliwością. Edytowane 16 Marca 2017 przez MYSZa7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Przecież jest domyślny gościu jakiś, nawet na poprzedniej stronie jest z nim gif chyba że się myle Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jest jakiś domyślny mężczyzna czy tylko laske zrobili? Ja w RPG nie lubię grać kobietą jak mam wybór. A edytorów twarzy nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza
kyzio 0 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Czy tylko ja mam wrazenie, że od kiedy odeszli ojcowie-założyciele BioWare (Greg Zeschuk i Ray Muzyka), wydają coraz gorsze gry? ME zapowiada się na średniaka :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Jest jakiś domyślny mężczyzna czy tylko laske zrobili? Ja w RPG nie lubię grać kobietą jak mam wybór. A edytorów twarzy nie lubię Możesz też wybrać jedną z 9 wcześniej przygotowanych twarzy, pamiętaj tylko wybrać opcję "Stwórz własną postać" a nie "Szybki start", gdyż przy drugiej opcji wskoczy Ci domyślny Scott Ryder z obrazka powyżej. Poza tym wkrótce będzie można dzielić się swoimi twarzami z innymi za pomocą strony Mass Effect Archive. Edytowane 16 Marca 2017 przez Vexilium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 możliwość udostępnienia stworzonej twarzy? Bardzo spoko opcja Nigdy nie miałem talentu do zabawy w kreatory postaci, za każdym razem po 30 min przesuwania suwaków wychodzi mi straszny paździerz. A tutaj jest nadzieja, że community dostarczy znacznie lepiej wykreowanych postaci niż graficy z BioWare Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Fajnie, licze na to ze ktos zrobi twarz Nicolasa Cage'a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ja bym gral monica belluci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Fajnie, licze na to ze ktos zrobi twarz Nicolasa Cage'aJim carrey tez bylby dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja zawsze wybieram domyślną postać. Zawsze.Tak zrobiłem z Shepardem w 1-3. Nic nie zmieniałem. Po prostu wychodzę z założenia, że domyślna morda została przez twórców najlepepiej dopracowana co do szczegółów, ma najlepszą animację i inne niuanse. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Domyślny Shepard to taki noname, że niedałbym rady się z nim zidentyfikować. #team_custom Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 jim carrey z tym silnikiem mimiki wygladalby jak po wylewie Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 W OG trylogii tez defaultowym shepardem gralem ale tutaj tylko twarz Nicholasa da mi sile do wykonywania tych wszystkich mmo questow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 jim carrey z tym silnikiem mimiki wygladalby jak po wylewieNo ale on tak wyglada jak zaczyna sie wydurniac. XD I to jest piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 #teamfemshep Domyślny shepard był do bani. a andromeda #nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jest nadzieja, że da się w kreatorze zrobić przyzwoitą (nawet lepszą niż domyślna) twarz: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Teraz jeszcze trzymac kciuki zeby mimika sie na kola nie wywrocila przy takiej twarzy. http://i.imgur.com/6gXZZqf.gif xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Bansai też dokłada swoją cegiełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi