Opublikowano 12 czerwca 201311 l Ja się tak w sumie zastanawiam w czym problem zaimplementować tę noc w symulatorach? W Forzie Horizon wszystko się odbywało płynie, a gra na dodatek była samochodowym sandboxem.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Noc sama w sobie jest malo wymagajaca dla sprzetu. Problemem pewnie nie byla noc a zachod/wschod slonca (cienie itp.) Podejrzewam ze nie byli w stanie tego zoptymalizowac tak zeby zdazyc na launch. Wolalbym zeby poczekali rok i zrobili szysto jak nalezy.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Jeżeli pierwsza Forza Motorsport na Xone nie ma tych ficzerów, to żadna na Xone nie będzie ich mieć.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Mam taką teorię, że albo nie potrafią tego dobrze zrobić albo FM w obecnej formie (od FM3) jest na tyle droga w produkcji, że ledwo trzymają się w budżecie - nie ma co się oszukiwać, nakłady na tego typu grę są duże, a FM nie schodzi jak Gran Turismo. Gdzieś kompromisy muszą być.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l z fejsa: "For the first time, "Forza Motorsport 5" will feature historic grand prix racing cars and IndyCar Race Cars!" http://youtu.be/VnK_u5s30_g + nie wiem czy było ale gdyby ktoś chciał nową tapetę:
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Brak nocki i pogody boli niestety. Sa tez dobre wiesci. O ile sie nie myle to pierwszy raz w historii konsolowych racerow dostaniemy tory skanowane laserowo. w GT5 Nurb był skanowany laserowo
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Brak nocki i pogody boli niestety. Sa tez dobre wiesci. O ile sie nie myle to pierwszy raz w historii konsolowych racerow dostaniemy tory skanowane laserowo. w GT5 Nurb był skanowany laserowo ....co okazało się jedynie chwytem marketingowym Kaza.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Brak nocki i pogody boli niestety. Sa tez dobre wiesci. O ile sie nie myle to pierwszy raz w historii konsolowych racerow dostaniemy tory skanowane laserowo. w GT5 Nurb był skanowany laserowo Nie byl. Zaden tor nie byl. Aktualnie chyba jedyna gra z trasami laserowo skanowanymi jest iRacing. No i rFactor Pro. Do tego dojdzie niedlugo Asseto Corsa i Project Cars (wybrane tory). Edytowane 12 czerwca 201311 l przez Magik
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Nocy nie będzie ale czy trasy będą mieć wersje z wschodem/zachodem słońca lub zachmurzeniem? W FM4 niektóre tory miały takie wersje.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Jedna rzecz na plus. Wkoncu zmniejszyli FOV. Koniec z efektem "rybiego oka", fura juz nie ma zbyt uwypuklonego tylu. Rowniez tory beda dzieki temu beda wygladac realniej (profile zakretow, dlugosc prostych itp).
Opublikowano 12 czerwca 201311 l For the first time, “Forza Motorsport 5” will feature historic grand prix racing cars, including the 1976 McLaren M23 and the 1976 Ferrari 312-2 cars driven by Nikki Lauda and James Hunt, respectively, during the 1976 season. Czysty seks.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Jak myślicie, ile będzie aut tym razem na starcie? Ja obstawiam 600.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Biorac pod uwage ze wszystkie fury sa w Viscie to mysle ze obcieli ich liczbe. 200+
Opublikowano 12 czerwca 201311 l W FM i tak wszystkie auta mają widoki z kabin więc większość i tak muszą odwzorować, to nie GT i auta standard
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Raczej nie ma szans na tyle samochodów. Teksty promujące grę mówią o najbardziej różnorodnym zestawie aut w historii serii.. nie o największej liczbie. Poza tym skoro wcześniej zdołali zrobić w ciągu powiedzmy 2 lat 20-pare aut, to wątpliwe jest, że teraz w tym samym czasie zrobią ich dodatkowe 500. Edytowane 12 czerwca 201311 l przez Emet
Opublikowano 12 czerwca 201311 l W FM i tak wszystkie auta mają widoki z kabin więc większość i tak muszą odwzorować, to nie GT i auta standard Niby tak, ale i tak musza wszystko modelowac od nowa z otwieranymi drzwiami, tylnymi siedzeniami itp. Edytowane 12 czerwca 201311 l przez Magik
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Gameplay tym razem z Koenigsegg Agera http://gamersyde.com/stream_forza_motorsport_5_e3_gameplay_wheel-30253_en.html Może to nie jest zbyt ważne w tej grze ale muzyka w menu, przed i podczas wyścigu jest dla mnie po prostu świetna
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Dla mnie jedyna sluszna muza podczas jazdy to ryk silnika Ale w menu faktycznie muzyka jest kapitalna. Nie podoba mi sie animacja kierownicy. Tak ciezko zrobic "przeplatanke"? Chce zeby kierownicy w grze zawsze pokrywaly sie z kierownica gracza. Sa tez dobre wiesci. Zobaczcie na zakladke "Racing". Toz to zakret Eau Rouge! Zatem wkoncu bedzie Spa Francorchamps