Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 5

Featured Replies

Opublikowano

Nie będzie lepszej symulacji od Forzy 5 do czasu... Forzy 6. Tak jest od 3ki i raczej się nie zmieni.

Forza zdobyła tron przy części 5-tej, GT6 nawet bardzo od niej nie odstaje ale mimo wszystko jednak jest w tyle.

• Odpowiedzi 588
  • Wyświetleń 66,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Linki do fotek w 1080p (oczywiscie podj.ebany AA )   http://images.gamersyde.com/image_forza_motorsport_5-22122-2721_0001.jpg http://images.gamersyde.com/image_forza_motorsport_5-22122-2721_0002.jp

• http://www.youtube.com/watch?v=K-okY2QUhuI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=OPWNXcW4EGs&feature=player_embedded   Gdzie można zobaczyć tą dodatkową prezentację FM5, kt

Opublikowano

Jeszcze na konsolach po drodze jest Project Cars. Mam nadzieję, że sporo namiesza na rynku konsolowych simów.

O carsy jestem spokojny. Ma on obecnie jeden z najbardziej zaawansowanych silników fizycznych z simów na PC, gmotor 2 od ISI.

Jeśli chodzi o sprzedaż, to  na pewno nie będą mieć żadnych szans pobicia, czy nawet zbliżenia się do Forzy, trochę inny target. 

Edytowane przez iDAK

Opublikowano

Macie problem z "pierdzacym" dźwiękiem w czasie jazdy? Szczególnie na trasie Praga. Gra w wersji cyfrowej.

Opublikowano

Kilka razy zauważyłem u siebie tę przypadłość, choć nie wiem czym to jest spowodowane. Raz dźwięk pierdzi a raz nie, dzieje się to wyłącznie podczas wyścigu. Gra w wersji cyfrowej.

Opublikowano

też tak miałem kilka razy. wystarczy wyłączyć i włączyć grę. też cyfrówka.

Opublikowano

A jakie macie głośniki i ustawienia w konsoli? Ja mam podłączone pod zestaw 5.1, bitstream na DTS no i czasami coś pierdzi. Również wersja cyfrowa.

Edytowane przez marcin33

Opublikowano

Po Hdmi do tv, a pózniej optykiem do kina 5.1. Rok po premierze gry a żadnego patcha na to nie wydali....

Opublikowano

ejjj ludki ma ktos ochote porobic acziki za malowanie/ustawienia i reszte tego comunity badziewka?

Opublikowano

jakby coś to się podpinam pod te achievy - ale dajcie cynk co i jak bo w forzę szarpię od wczoraj :P

Opublikowano

nakładasz cudze malowanie + setup i walisz drag race na multi samodzielnie. ktoś robi to samo z twoim malowaniem + setupem i tobie nabija.

uprzedzam = nie jest to szybkie. bardzo powolne, szczególnie za malowania bo trzeba ileś tam wyścigów dziennie jechać żeby w ogóle zaczął z tego hajs lecieć. jak kilka osób weźmie czyjeś malowanie to szybciej pójdzie ale i tak długotrwały boosting.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się jakoś linie wyłączyć? Ni cholery tych opcji nie widzę. A i wspomaganie przy hamowaniu jak wyłączyć albo zmniejszyć Przynajmniej

Juz znalazłem

Poziom trudności Mona zmienić czy jest tylko jeden?

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa

Opublikowano

Poziom trudności Mona zmienić czy jest tylko jeden?

Poziom trudności zmieniasz poprzez zmianę poziomu umiejętności drivatar'ów :)

Opublikowano

jak ustawisz to będzie ale i tak mają małe spalanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niesamowicie w tej grze wygląda Long Beach. Widziałem wiele torów/tras w grach wyścigowych i symulatorach, wliczając Assetto Corse i pCARS, ale to co zobaczyłem tutaj wbiło mnie w fotel. Fotorealizm! Trzeba być mistrzem, żeby na bebechach Xone stworzyć coś takiego. Jestem pod wrażeniem.

Tak bym sobie życzył, aby w nowej odsłonie, każdy tor był wykonany na podobnym poziomie. Do tego by się przydała jeszcze implementacja systemu dynamicznej pogody, gdyż obecnie tory wyglądają sterylnie. Ścigamy się ciągle o tej samej porze dnia, i cały czas słońce oślepia kierowce w tym samym miejscu na danym torze :P

Muszą tchnąć w tory więcej życia!

Edytowane przez iDAK

Opublikowano

dzisiaj w skrzynce znalazłem auto podarowane od T10. jak ktoś dawno nie odpalał to niech sobie pobierze :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Forza 5 ma jakies problemy z multiplayerem, czy po prostu zdechla smiercia naturalna ? 

Od jakiegos czasu probuje z kims pograc online, to albo dolacza do lobby w nieskonczonosc, albo wyswietla komunikat ze nie mozna dolaczyc do sesji.

Opublikowano

Sprawdze to u siebie, ale... cóż. Nie zdziwiłbym się, gdyby nie szło już pograć w multi tej gry :/

Jak kupiłem Forzę 5 w czerwcu, to trochę pośmigałem online, ale nie odpalałem tej gry od wakacji.

Opublikowano

Czyli to jednak przez brak graczy. Szkoda troche, najlepszy symulator na rynku i tak szybko ludzie od niego odeszli.