Skocz do zawartości

Pokemon X/Y

Featured Replies

Opublikowano

ja sie zastanawiam co dokładnie miał na myśli mówiac "kompatybilne" ?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 186,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GOTG  

• Niesamowita gra. W każdym momencie przypominają mi się dawne czasy jak grałem w Pokemony na emulatorze i jarałem się każdą odznaką, ewolucją. Wtedy nawet nie marzyłem, że Pokemony mogą wyglądać tak ja

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W następnym tygodniu powinny pojawić się skany CCM, a w nich type chart Fairy, nowe pokemony i nowe mega ewolucje, plus patrząc na to, że to ostatni CCM przed premierą, to jestem pewien, że trochę teg

Opublikowano

Będzie przez osobną aplikacje poke bank ktora pozwala skladowac w chmurze poki i przesylac między grami. Jednak w xy prawie wszystkie poki i tak sa mozliwe do zlapania w grze i na safari (oprócz legrnd ale pewnie one sie pojawią w eventach)

Opublikowano

GTS GOTY! Dostałem Xerneasa za Tyranitara lvl 55 :D.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Znacie jakiegoś Poka, który byłby dobrym HM slavem? Chce w końcu w jakiegoś wpakować Strength, rock smash i cut.

Opublikowano

Linoone. Dodatkowo, jego ability Pickup sprawia, że co każdą walkę masz szanse zdobyć jakiś item.

Opublikowano

Ja polecam Krabby'ego: Strength + Cut + Sutf + Rock Smash (nie wiem, czy może mieć Waterfall).

Opublikowano

Dzięki. Jeszcze myślałem, nad Smeargle'em, bo jego akurat mam i na serebi niby jest napisane, że może mieć te 3 ruchy plus fly. Dziś pokombinuję.

Opublikowano

Jest drugi Mewtwo! :D Kocham GTS...

Opublikowano

Ja mam. Możesz go dorwać w Anistar City od laski w PokeCenter. To jakiego tma dostaniesz zależy od pory dnia. Powtórzysz proces codziennie o róznych porach i masz komplet (tm 92,35,77)

Opublikowano

Gdzie najlepiej levelować?

Opublikowano

Ja mam. Możesz go dorwać w Anistar City od laski w PokeCenter. To jakiego tma dostaniesz zależy od pory dnia. Powtórzysz proces codziennie o róznych porach i masz komplet (tm 92,35,77)

Wiem, jakies juz dostalem, ale nie chce mi sie czekac do jutra. Moge Ci wyslac poka i nauczysz go flamethrower zamiast heat wave?

Opublikowano

Nie mogę się wymienić w GTS, ciągle wyskakuje jakiś error. Ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

Ja wczoraj miałem 2 razy błąd przy próbie wymiany na Sylveona (2x ten sam), inne wymiany przebiegły pomyślnie (w tym kilka dzisiaj).

Opublikowano

Ja dziś miałem chyba z 10 błędów, ale w końcu się udało...

Opublikowano

Z różnymi osobami? U mnie na szczęście spokój poza wspomnianym Sylveonem, właśnie zdobyłem 7. legendę z GTS ;).

Opublikowano

Tak z różnymi. Polowałem na starter i nieraz dobre okazje mi przez ten błąd uciekły. Na szczęście w końcu się udało.

Opublikowano

Z różnymi osobami? U mnie na szczęście spokój poza wspomnianym Sylveonem, właśnie zdobyłem 7. legendę z GTS ;).

Jakim cudem tak szybko łykasz te legendy? ;o Próbowałem zdobywać je w zamian za Ditto, ale bez skutku :<

Opublikowano

Fart + cierpliwość :). W weekend nabiłem ok. 20h, skupiając się na GTS-ie. Jutro udostępnię link do listy moich wymian (podgląd na koncie na Global Linku). W tej chwili mam nadprogramowo: 3x Xerneas, 2x Mewtwo, Zygarde i Moltres (wymieniony za Xerneasa), a także 2x Scizor (jest dość wysoko ceniony, za trzeciego dostałem Xerneasa). Z "hitów" dostałem Mewtwo za Kangaskhana oraz Zygarde za Heracrossa. Dwa razy wymieniłem Tyranitara level 55 za Xerneasa. Przed grudniem postaram się zebrać jak najwięcej Xernsasów oraz Yveltali, bo będą wtedy najbardziej cenione spośród obecnie dostępnych legend. Aktualnie ludzie często chcą - poza Scizorem - m.in. Ampharosa i Sylveona, a także Poki na levelach 71+. Niektórzy trollują, wystawiając np. legendę za Charizarda level 1-10.

Opublikowano

No ja w poprzednich generacjach skutecznie łykałem legendy na Ditto, bo ludzie chcą się bawić w Masuda Method. Jeśli nie ditto, to rozejrzę się za innymi metodami, tak bym mógł w spokoju nałykać leged i wymieniać je za mega kamyczki.

Opublikowano

Ditto chcieli w zeszłym tygodniu, teraz bardzo rzadko (a jeśli chcą, to najczęściej level 21-30).

Opublikowano

Tiny a jakie kamienie chcesz wymieniac? Tylko dwóch sie nie da zdobyc dla charizarda i mewtwo z przeciwnej wersji

Opublikowano

Mam pytanko bo ja nowy w temacie pokemonów. (grałem coś na gba ale dawno) czy ta gra jest strasznie skomplikowana dla nowicjusza bo tu taki slang idzie że nic nie rozumiem czy da radę zwykły śmiertelnik pograć bez napinki. Tzn sam ze sobą i może po dłuższym czasie z kimś ?

Może krócej:)  :   Czy casual pokemonowy też będzie miał z tego fun ? :)