Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Robert Kubica - wiadomości, plotki i pogaduszki.

Featured Replies

Opublikowano

Kubica w 2h pobił czas wczorajszego testera Renault :)

i co z tego, ze pobil? czasy nie sa wazne, moze wczorajszy tester wykonal lepiej zaplanowana robote, mial stare opony i dwie tony paliwa?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 223,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Australia 25 marca 2018, niedziela. Zostało 30 minut do rozpoczęcia wyścigu.Nico stoi w garażu williamsa i gwizdając pod nosem robi kawe.-Aj,cwaj,draj... chyba wystarczy. No dobra dam jeszcze dziesięć

• ;)

Opublikowano

Kubica w 2h pobił czas wczorajszego testera Renault :)

i co z tego, ze pobil? czasy nie sa wazne, moze wczorajszy tester wykonal lepiej zaplanowana robote, mial stare opony i dwie tony paliwa?
A może był słabym obsranym lamusem? :)
Opublikowano

O 21 na Eleven będzie całe podsumowanie dzisiejszych testów, także jak ktoś ma możliwość to niech sobie obejrzy, pewnie będzie wiele smaczków, a może nawet Robert coś powie po dzisiejszym dniu :)

Opublikowano

W RMF mówią, że ma czas o sekundę lepszy od wczorajszego występu Palmera na tych samych oponach i że "PRAWDOPODOBNIE" jedzie cięższym bolidem. Fajnie jakby to się okazało prawdą.

Opublikowano

W RMF mówią, że ma czas o sekundę lepszy od wczorajszego występu Palmera na tych samych oponach i że "PRAWDOPODOBNIE" jedzie cięższym bolidem. Fajnie jakby to się okazało prawdą.

Takie rzeczy wie tylko zespół..
Opublikowano

Czasu z wyścigu raczej nie ma co porównywać. W końcu inaczej się jedzie w wyścigu jak masz kogoś przed sobą. Sensowne jest porównanie do czasu w Q2, bo do Q3 nie wszedł.

Opublikowano

widze ze idioci z działów gierkowych przejmuja temat, idzcie lepiej pograc w wipeouta albo innego nfsa

Opublikowano

widze ze idioci z działów gierkowych przejmuja temat, idzcie lepiej pograc w wipeouta albo innego nfsa

Okres masz?

Opublikowano

bedzie kubica w formule od codemarsters czy nie? bo nie wiem czy kupowac

Opublikowano

A może Ty zmień sobie forum, bo chyba nie wiesz na jakim jesteś.

Okres masz?

o, uderz w stół, was dwoch miedzy innymi mialem na mysli, dobrze ze sami sie triggerujecie

Opublikowano

69 okrazen i 7 czas xd, niech lepiej wraca do tych rajdow i porzadnie uwaza na drzewa

Opublikowano

A 7 czas to dobrze czy zle bo nie wiem czy smiac sie i hejtowac czy moze pisac z najwyzszym szacunkiem i uznaniem.

Nie znam sie to sie zapytam?

Opublikowano

A ci panowie Auer, Norris i Russel to dobrzy są? Ile mają punktów w F1? " :yao: "

Nie no ogólnie to myślałem, że Robert będzie chciał pokazać, że jest mocny i powalczy o BARDZO DOBRY czas, a ten wynik jest raczej... no po prostu jest taki, że najwięksi fani mówią, że czas jest nieważny

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No tak tez myslalem bo za 4 juz nie ma nagrody i teoceum wiec troszkę lipka.

Nie wiem czy wy też to macie ale poczciwy polski chlop nie jakas tam gwiazda smiga w F1 i to jest z a j e b i s t e

Opublikowano

Akurat do 1 czasu to nie ma szans się zbliżyć. Widać było w niedzielę w wyścigu, że ten tor i Ferrari to jedność.

Pewnie w drugiej części testu dadzą mu podobne ustawienia jak w kwalifikacjach były i zobaczymy co wykręci :) Jak będzie w granicach 1.18 to będzie super tym bolidem.

Opublikowano

nie podoba sie czas? to idz na tor i zrob lepszy

Opublikowano

Z pewnego źródła wiem, że Kubica ustanowił rekord tego toru przeparkowując auto jadąc tyłem, więc no chyba miałem prawo liczyć na 1:17 no nie?

Edytowane przez Yakubu