Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

To może to jest ten zapowiadany gameplay z PS4? :dynia:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Z tego co czytałem, to będziesz mógł, ale rejestracja na GOG jest niby potrzebna do ściągania aktualizacji, przyszłych DLC itd.

Opublikowano

Fanek zaraz gameplay rozlozy na czynniki pierwsze i sie dowiemy w ilu klatkach to chodzi

Opublikowano

Ta podstawowa wersja jest bogatsza niż niektóre kolekcjonerki. ;) Dla mnie sprawa była prosta - nie chce mi się iść o 1 w nocy pod paczkomat i zarywać noc, szczególnie że to nie weekend. Dodatkowo aż grzech nie brać wersji pudełkowej skoro tyle dodatków.. Przyjedzie kurier i jak wrócę do domu to wtedy będę się delektował. :)

Opublikowano

To może to jest ten zapowiadany gameplay z PS4? :dynia:

Wlaczylem filmik tylko po to zeby im dac dislike'a za lecenie w ch*a

Gotowi na dzisiejszy livestream? :)

http://www.twitch.tv/gogcom

O, nie wiedzialem ze to dzis, oby tylko nie polecieli w czlona jak ostatnio, odpalili filmik z jutuba ktory kazdy ogladal i sobie komentowali :facepalmz:

Opublikowano

musisz miec kinge w znajomych :Coolface:

Opublikowano

lol znowu go zdjeli?

Co za banda patalachow w tym Sony PL siedzi to ja nawet nie, nawet terminu nie potrafia dotrzymac :yao:

Opublikowano

Znowu zdjęli? To ile oni jeszcze wersji tego samego materiału zamierzają wypuścić?

Opublikowano

Widać syndrom patcha DC nie był jednorazowym przypadkiem.

Opublikowano

To co wrzuciliście to nie był gameplay, tylko pogadanka o speedrunach, dostępna już wcześniej, kilka dni temu.

Z niewiadomych przyczyn po tym jak ktoś wrzucił link na gafa film stał się znowu prywatny :D.

Opublikowano

A nie było tam czasem nowych scen z gry? Hmm, nie pamiętam tamtego materiału ;)

Opublikowano

Jest w necie jakiś sensowny recap wydarzeń z W1 & W2? Bo opowiadanka + sagę zdążę przeczytać (już chyba 4ty czy 5ty raz  :wub: ), ale na ogranie poprzedników W3 mi czasu zabraknie a czuję, że trochę uleciało z pamięci.

Edytowane przez TheAceOfSpades

Opublikowano

Eurogamer polski wrzucil streszczenie pierwszej czesci juz, streszczenie drugiej w tym tygodniu.

Opublikowano

Jest w necie jakiś sensowny recap wydarzeń z W1 & W2? Bo opowiadanka + sagę zdążę przeczytać (już chyba 4ty czy 5ty raz  :wub: ), ale na ogranie poprzedników W3 mi czasu zabraknie a czuję, że trochę uleciało z pamięci.

Opublikowano

Chwila to to 2 minutowe gófienko to był ten szumnie zapowiadany gameplay z ps4?