Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Panowie, to juz oficjalne, przysluzylem sie developingowi Wieska! :D

Red wlasnie napisal w moim temacie ze okazuje sie ze jednak krew nie pojawiajaca sie na ziemi po uderzeniu to bug (tak jak wielu z nas w tamtym temacie myslalo) ktory bedzie mozna naprawic!

I checked the issue with people in the company and the lack of blood decals during a fight, of human opponents, monsters and Geralt, is a bug that can be fixed.

http://forums.cdprojektred.com/threads/34773-Blood-Decals?p=1645115&viewfull=1#post1645115

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Panowie jak zamowie preorder W3 na cdp i przeleje kaske nawet dzis to tez dostane gre 19-20.05? Czy to jest jakos w kolejnosci zamowien/przelewow i Ci co zamawiaja najpozniej dostana gre z opoznieniem jakims?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jak ktoś ma wersję pecetową z GOG-a, jak ja, może już pobierać pliki gry. Nigdzie tego jeszcze nie ogłosili, ale odpaliłem swoje konto na GOG Galaxy i pojawiła się taka możliwość. 26 GB do pobrania.

Opublikowano

Ja teraz chciałem zamówić na cdp.pl wersje na PS4 i pokazuje mi komunikat, że brak produktu :/

Opublikowano

Nie mają tej ze steelbokiem, zwykła jest dostępna.

Opublikowano

W3 jest na cdp tylko pewnie sprawdzales ze steelbokiem, tej wersji juz nie ma. Jest dostepna zwykla bez sb w tej samej cenie.

Opublikowano

Steelbook (tylko trochę inny) jest jeszcze w Euro. Szybko kurde zamawiacie Wieśka :D

Opublikowano

Faktycznie sprawdzałem wersje ze stelbookiem. Mogę się bez niego obejść, więc zamawiam zwykłą wersje.

Opublikowano

Ja gram postawiłem wszystko na jedna karte bez preorderów etc..

Nawet jeśli zamówie to i tak kurier jak zwykle przywiezie gre godzine przed moim wyjściem do roboty a w sklepach gry będa stać i czekać, przerabiałem to kilka razy.

Wbijam w południe 19 maja do marketów na moim zapupiu i wychodze z któregoś z grą. 

Wał będzie jak wróce do domu z pustymi łapami :sorcerer:

Opublikowano

Bansai od razu namow ich, aby w ktoryms z dlc wprowadzili mozliwosc lowienia rybek :7

Opublikowano

jeszcze troche ponad tydzien i :

kolekcjonerka juz sie zbliza,

juz puka do mych drzwi,

pobiegne ja przywitac,

z radosci serce drzy

<wesole nutki>

Opublikowano

Ponawiam pytanko:

Panowie jak zamowie preorder W3 na cdp i przeleje kaske nawet dzis to tez dostane gre 19-20.05? Czy to jest jakos w kolejnosci zamowien/przelewow i Ci co zamawiaja najpozniej dostana gre z opoznieniem jakims?

Opublikowano

Ponawiam pytanko:

Najprędzej poprostu zadzwoń na infolinię CDP. Przecież tu nikt tego nie wie. 

Opublikowano

Szczurku masz zwykla czy kolekcjonerke zamowiona?

Opublikowano

Jeśli zrobią to o czym myśle...  :fsg:

a o czym myślisz?

u mnie też jest po staremu- Czeka na premierę

Opublikowano

Same here: czeka na premierę, ogólnie nie obraziłbym się na wcześniejszą wysyłkę, jednakowoż wydaje się to mało realne.

Opublikowano

Obstawiam, że dla rodaków mogą wysyłać wcześniej. 

Opublikowano

Jeśli zrobią to o czym myśle...  :fsg:

a o czym myślisz?

Ja znam bardzo dobrze tok myslenia pawcia wiec odpowiem, pewnie mysli o tym ze mu CDP wysle gre wczesniej :Coolface:

Opublikowano

Chyba nikt z nas by nie płakał, gdyby wysłali wcześniej. Choć bardzo to mało prawdopodobne w przypadku Ultimy u mnie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

pewnie udostępnią jedynie wersję na GOG-u równocześnie z ocenami GOTY w branży

ale byłby shit storm