Opublikowano 11 maja 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Panowie, to juz oficjalne, przysluzylem sie developingowi Wieska! Red wlasnie napisal w moim temacie ze okazuje sie ze jednak krew nie pojawiajaca sie na ziemi po uderzeniu to bug (tak jak wielu z nas w tamtym temacie myslalo) ktory bedzie mozna naprawic! I checked the issue with people in the company and the lack of blood decals during a fight, of human opponents, monsters and Geralt, is a bug that can be fixed. http://forums.cdprojektred.com/threads/34773-Blood-Decals?p=1645115&viewfull=1#post1645115
Opublikowano 11 maja 20159 l Panowie jak zamowie preorder W3 na cdp i przeleje kaske nawet dzis to tez dostane gre 19-20.05? Czy to jest jakos w kolejnosci zamowien/przelewow i Ci co zamawiaja najpozniej dostana gre z opoznieniem jakims? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 maja 20159 l Jak ktoś ma wersję pecetową z GOG-a, jak ja, może już pobierać pliki gry. Nigdzie tego jeszcze nie ogłosili, ale odpaliłem swoje konto na GOG Galaxy i pojawiła się taka możliwość. 26 GB do pobrania.
Opublikowano 11 maja 20159 l Ja teraz chciałem zamówić na cdp.pl wersje na PS4 i pokazuje mi komunikat, że brak produktu
Opublikowano 11 maja 20159 l W3 jest na cdp tylko pewnie sprawdzales ze steelbokiem, tej wersji juz nie ma. Jest dostepna zwykla bez sb w tej samej cenie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 maja 20159 l Steelbook (tylko trochę inny) jest jeszcze w Euro. Szybko kurde zamawiacie Wieśka
Opublikowano 11 maja 20159 l Faktycznie sprawdzałem wersje ze stelbookiem. Mogę się bez niego obejść, więc zamawiam zwykłą wersje.
Opublikowano 11 maja 20159 l Ja gram postawiłem wszystko na jedna karte bez preorderów etc.. Nawet jeśli zamówie to i tak kurier jak zwykle przywiezie gre godzine przed moim wyjściem do roboty a w sklepach gry będa stać i czekać, przerabiałem to kilka razy. Wbijam w południe 19 maja do marketów na moim zapupiu i wychodze z któregoś z grą. Wał będzie jak wróce do domu z pustymi łapami
Opublikowano 11 maja 20159 l Bansai od razu namow ich, aby w ktoryms z dlc wprowadzili mozliwosc lowienia rybek :7
Opublikowano 11 maja 20159 l jeszcze troche ponad tydzien i : kolekcjonerka juz sie zbliza, juz puka do mych drzwi, pobiegne ja przywitac, z radosci serce drzy <wesole nutki>
Opublikowano 11 maja 20159 l A na cdp.pl status zamówienia mi się zmienił na "w realizacji". Wysyłają wcześniej Edytowane 11 maja 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 11 maja 20159 l Ponawiam pytanko: Panowie jak zamowie preorder W3 na cdp i przeleje kaske nawet dzis to tez dostane gre 19-20.05? Czy to jest jakos w kolejnosci zamowien/przelewow i Ci co zamawiaja najpozniej dostana gre z opoznieniem jakims? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 maja 20159 l Ponawiam pytanko: Panowie jak zamowie preorder W3 na cdp i przeleje kaske nawet dzis to tez dostane gre 19-20.05? Czy to jest jakos w kolejnosci zamowien/przelewow i Ci co zamawiaja najpozniej dostana gre z opoznieniem jakims? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Najprędzej poprostu zadzwoń na infolinię CDP. Przecież tu nikt tego nie wie.
Opublikowano 11 maja 20159 l @Koleś - cdp.pl to wydawca gry, więc u nich będzie najpewniej jeśli chcesz mieć na premierę. @Ficuś - zwykłą.
Opublikowano 11 maja 20159 l Jeśli zrobią to o czym myśle... a o czym myślisz? u mnie też jest po staremu- Czeka na premierę
Opublikowano 11 maja 20159 l Same here: czeka na premierę, ogólnie nie obraziłbym się na wcześniejszą wysyłkę, jednakowoż wydaje się to mało realne.
Opublikowano 11 maja 20159 l Jeśli zrobią to o czym myśle... a o czym myślisz? Ja znam bardzo dobrze tok myslenia pawcia wiec odpowiem, pewnie mysli o tym ze mu CDP wysle gre wczesniej
Opublikowano 11 maja 20159 l Chyba nikt z nas by nie płakał, gdyby wysłali wcześniej. Choć bardzo to mało prawdopodobne w przypadku Ultimy u mnie. Edytowane 11 maja 20159 l przez Hum
Opublikowano 11 maja 20159 l pewnie udostępnią jedynie wersję na GOG-u równocześnie z ocenami GOTY w branży ale byłby shit storm