KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Maciomaniak dał linka,nakładki z ps3 bez problemu pasują na ps4.Jeśli ktoś gra w fpsy uwierzcie zaplacicie raz,ale ta gałka starczy wam na lata.Ja swoją mam 5lat i wygląda jak wyjęta z sklepu.Zakup naprawdę opłacalny jak lubisz postrzalać czy to do bramki albo do ludzi:D Tylko ja piszę o oryginalnych fps fraeak,z strony oficjalnej.Iinnych nie miałem.Takiej precyzji w strzelaniu nie miałem nawet na chwalonym padzie 360.Oczywiście jeśli ktoś nie ogarnia strzelanek to te nakładki nie są wybawieniem.One pomagają,ale od ciebie będzie zależało czy umiesz je wykorzystać. Edytowane 14 Lutego 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 bardziej by mi pasowaly te Maciomaniaka - Xboxowe - sa naprawdę spoko i pewnie wygodniejsze niż te z niepotrzebnymi kuleczkami dookoła... Na upartego te kuleczki można łatwo wyciąć żyletką, albo dobrymi nożyczkami. Ja tak zrobiłem i jest malina. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Mi nie trzeba, przy fifie wazne jest to, by palec nie slizgal sie po calym analogu, przed czym chronia te kuleczki.Duzo lepsze prowadzenie zawodnika, polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 W sumie racja ale ja mimo wszystko wolę płaskie. Materiał na szczęście jest trochę szorstki. Dla mnie największy plus to że dzięki tym gumkom, gałki już nie są tak wklęsłe . Gra się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 da się jakoś pogłośnić ten "super" headset dodany do zestawu z ps4 ? strasznie cicho przez niego słychać Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 da się jakoś pogłośnić ten "super" headset dodany do zestawu z ps4 ? strasznie cicho przez niego sł W ustawieniach w xmb jest gdzieś taka opcja. Ja na starcie też miałem cicho, po podgłośnieniu już ok Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 przytrzymaj PS button tam jest suwak Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Macie jakiś pomysł na to je...e światełko z DS4? Dopiero kupiłem konsolę z Rivals i mega mi to przeszkadza, światło się odbija od TV konkretnie. Jak już tak razi w kolorowych wyścigach to nie chcę myśleć co będzie w ciemnych przygodówkach. Powiedzcie mi kto wpadł na taki bzdurny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Kup sobie nalepke http://www.ebay.co.uk/itm/Playstation-4-Light-Bar-Decal-Sticker-Dualshock-PS4-Controller-Huge-Choice-/221369753365?pt=UK_Home_HomeDecor_Frames&var=&hash=item338aaa5f15 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ok dzięki, tylko na Ebay'u można kupić? Szukałem gdzieś na Allegro czy w innych punktach PL i nic nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jak ktos znajdzie ta naklejki gdzies w Polszy to dajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Kupcie byle jaką większą naklejkę i wytnijcie na kształt tego światełka. Zaklejacie i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Znalazlem na allegro gre: NFS Rivals wersja cyfrowa, w opisie koles napisal: Czy muszę grać na pańskim profilu? Nie, z mojego konta jedynie ściąga się grę. Po ściągnięciu można ją odpalić na dowolnym profilu Faktycznie tak to dziala?Moge kupic bez problemu i grac u siebie ?Cena atrakcyjna, niby 3x mniejsza od wersji z cd. Tylko np fifa potrzebuje cd do rozruchu a a nfs czy knack ? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 No jeśli grę można kupić na psn to po co do niej płyta?? Przecież oto chodzi że kupujesz wersje cyfrową. Więc będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 "Jeśli kupisz grę/playstation+ na koncie głównym (X) to wszystkie osoby logujące się na Twoją konsole będą miały możliwość korzystania z gier i subskrypcji PS+.Będziesz mógł także skorzystać ze swojego konta głównego (X), gier i subskrypcji na konsoli kolegi. W tym jednak przypadku kolega, ani żadne z jego kont nie będzie mogło korzystać z gier/ps+, które zostały ściągnięte na jego konsole. Będzie to możliwe wyłącznie po zalogowaniu się na Twoje konto.Cebulenie było by możliwe wyłącznie, kiedy kolega posiadał by na swojej konsoli Twoje konto główne (X), a Ty byś miał je u siebie ustawione jako konto dodatkowe.Kolega by wtedy mógł grać z jakiegokolwiek konta w gre którą kupiłeś, a Ty na swojej konsoli korzystał byś z konta (X) jako konta dodatkowego." Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A więc pozmieniali? Sadziłem że psn na ps4 będzie taki sam jak na ps3, tam jest wygodniej. Więc jeśli założysz jego konto na swojej konsoli jako konto poboczne to gra nie zadziała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 No wlasnie wiem, ze tak fajnie bylo na ps3, i tylko to znalazlem na ten temat. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dostałem wczoraj te nakładki co Maciomaniak no i w końcu można grać bez stresu. ANALogi leżą bardzo dobrze, nie ślizgają się to najważniejsze. Z początku może wydawać się dziwnie (założyłem te wklęsłe niskie) bo po założeniu w BFie mi nie szło ale po godzince już było ok:) W Fifce tak samo lepsza precyzja prowadzenia zawodnika. Polecam mimo, że 4 dyszki kosztują ale warto mimo to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mozna jakis link do tych nakladek? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Było stronę wcześniej albo dwie http://allegro.pl/zestaw-nakladek-8w1kontrolera-sony-ps4-i3948204814.html Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Pierwszy post na poprzedniej stronie - na dole pod zdjęciami masz link do allegro - powinien być jeszcze aktywny, chyba, że już wykupiono... Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ok , dzieki, kupione, zobaczymy czy takie super :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Pierwszy post na poprzedniej stronie - na dole pod zdjęciami masz link do allegro - powinien być jeszcze aktywny, chyba, że już wykupiono... Nakładki ekstra ^ ^ Po dniu grania z nimi już nie mógłbym grać bez nich w takiego bfa :E Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie sądzicie że to trochę śmieszne, iż konsola siódmej generacji w 21 wieku, z możliwością graficzną blisko fotorealizmowi, potrzebuje do swoich kontrolerów jakichś nalepek, nakładek i Bóg wie czego jeszcze? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi