darkos 4 294 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jeśli sony sprezentuje PS4 Slim to znam osoby które wystawią swoją konsolę na allegro i będą chcieli kupić Slima więc warto poczekać. Mógłbyś PS4 kupić już za 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Czy Pierwsze Dead Rising trafi na PS4? Na stronce exophase wrzucili liste trofików z pierwszej częsci Dead Rising https://www.exophase.com/game/dead-rising-ps4/trophies/ Ciekawe czy oznacza to, że Dead Rising 3 też trafi na PS4 (bo DR 4 to chyba już na pewno). Edytowane 17 Lipca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 W pierwszym dead Rising strasznie denerwowało Ograniczenie czasowe, człowiek nie mógł się w pełni nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Nadal chciałbym trójkę, bo dwie pierwsze niezbyt mi się podobają, a zapowiadana czwórka zbyt do nich podobna - pamiętam, że DR3 się jarałem po pierwszych materiałach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 A co takiego jest w trójce ze niby nie podobna do pozostałych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jakaś taka bardziej szara i mniej wesoła, a przeto bardziej poważna się wydaje - takie moje odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Powiedzcie mi jak teraz pobrać jakieś demo jak jest nowy layout? a może gdzieś jest jakiś dział z nimi jak na starej wersji sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Sklep > Gry > Wersje demonstracyjne Albo przez www: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/wersje-demonstracyjne/cid=STORE-MSF75508-DEMOS Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 THX a z poziomu konsoli? Bo szczerze przez www jestem tam 2 raz:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Sklep > Gry > Wersje demonstracyjne Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Usunęło mi trochę posta na tel. Ale jesteś WrednyPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam dwa pytanka odnośnie gier przypisanych do konta PSN, choć w sumie sprowadzają się chyba do jednego. Na Allegro popularne są "gry cyfrowe za XX zł", co jest równoznaczne z udostępnieniem przez kogoś konta. Ja np. chciałbym rzecz jasna za friko udostępnić ziomkowi kupiony legalnie na PSN remake Ratchet & Clank, bo chciałby ograć. Czy w tych przypadkach jest to całkowicie bezpieczne i nie grozi zawieszeniem/zbanowaniem konta przez Sony? Tj. loguję się u niego na PS4, ściągam R&C na dysk, wylogowuję się, on się loguje i gra na swoim koncie? Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Twoje konto musi być u Niego ustawione jako Podstawowe, żeby mógł grać na swoim koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie ma w trofeach tematu o samych trofeach, wiec wypowiem sie tutaj. Chodzi o to, ze możemy kontrolować, jak długo ma wyskakiwać powiadomienie o zdobytym trofeum. One nie będzie widniało, tak długo jak tego chcemy, tylko wciąż będzie sie pojawiać na nowo na ekranie w rogu, tam gdzie zwykle. Przykład poniżej w spoilerze z gry Metal Gear Solid 5: PP. Testowałem to na platynie, nie wiem, czy na innych trofeach działa, ale na pewno na platynowych. Sprawa jest prosta. Kiedy trofeum sie pojawia, konsola robi zrzut ekranu. Teraz jezeli my zrobimy manualny zrzut, przez wduszenie przycisku w tej samej chwili, konsola sie zmiesza i zrobi go ponownie, po chwili. Możemy tak w kółko, aż uzyskamy satysfakcjonujący nas efekt, czego mnie sie własnie udało. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez iMEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Od dawna już jest ta opcja, działa na wszystkich trofeach Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jaka opcja, bo chyba sie nie rozumiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Chodziło o tą opcję, że gdy zdobywasz trofeum to konsola sama robi zdjęcie, w tej konkretnej chwili. Dotyczy każdego trofeum, ale czasami jest tak że zdjęcie jest zrobione po jakimś czasie i moment przepada i jedynie wydać puchar na czarnym tle ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Mevekowi chyba chodzi o to, że "jego" sposobem możesz sobie wybrać zdjęcie, które zapisze konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Az tak chaotycznie to opisalem, ze niemal niezrozumiale, czy to z wami, cos jest nie teges? Ta opcja jest od dawien dawna u55r, wiec po co mialbym marnowac posta na cos nieodkrywczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Czy na 32 calach widać dużą różnicę między telewizorem full HD i HD ready? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zależy z jakiego bliska siedzisz tego tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Czy na 32 calach widać dużą różnicę między telewizorem full HD i HD ready? Nie pchaj się w szkiełko hd ready, bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Teść dał nam taki telewizor do mieszkania gdy chcieliśmy nowy kupić, więc wyboru nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Czy bez wykupionego abonamentu ps+ mozna podejrzec jakos zawartosc "chmury"? Chce sprawdzic czy zrzucalem save do Wiedzmina na dysk internetowy ale nie mam ps+ obecnie wykupionego Cytuj Odnośnik do komentarza
fakir87 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Cosmos różnica jest niewielka i na tak małym TV nawet jej nie zauważysz generalnie im większy masz tv i im bliżej siedzisz tym więcej widać a na 32" to na tyle mały ekran, że spokojnie jakość obrazu da radę a FullHD niem masz co kupować. Lepiej trochę odłóż i zainwestuj w 4k bo na dzień dzisiejszy wyrzucisz tylko kasę kupując FullHD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi