Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W tej chwili w grze znajduje się przynajmniej jedna zagadka, którą mało kto - jakieś 1% graczy - będzie kiedykolwiek w stanie rozwiązać.

http://www.pssite.com/news-44541-wiekszosc_z_nas_nie_ukonczy_the_witness_na_100_.html

Ciekawe, jak to z tym będzie. Teorii jest wiele.

IMO tylko FEZ jest naprawdę wymagającą wirtualna grą logiczna, jaka kiedykolwiek powstała. 

Ciekawe, czy ta jej dorówna? 

Edytowane przez MEVEK

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 27 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jednak daje sobie spokoj z ta gierka, za duzo dobrych tytulow na PC zeby sie bawic w kropki

• Dobrze, że gra nie stała się widmem, jak Shadow of The Beast. Ale za tą wstępną datę premiery, to ktoś powinien polecieć. To już jest jawne plucie w twarz. Który już to taki numer Sony odwala?

• Lol co ja czytam. Z punktu widzenia gracza, ważne żeby gra była za(pipi)ista, co nas obchodzi, czy produkcja kosztowała developera milion czy sto. Z takimi opiniami o przesadzonej cenie się wstrzymajc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie jeszcze oficjalnie nie potwierdzono wersji Xboxa, gra nawet nie wyszła, tak samo jak Tomb Raider nowy nadal w dziale MS

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

w sumie mało słyszałem o tej grze a teraz nagle zaczęła mi się podobać, będzie grane

Opublikowano

Blow już w lutym 2013 pisał, że jakiś czas po PS4 i PC gra może wyjść na inne platformy, ale z tym przenoszeniem niech się boty jeszcze wstrzymają:

fASRhlj.png

Opublikowano

W zasadzie to samo info, tylko po polsku ;)

Jonathan Blow napisał na swoim Twitterze, że The Witness nie trafi na Xbox One - przynajmniej w najbliższych miesiącach. Dlaczego zatem wpis dotyczący wersji na XOne pojawił się na stronach urzędu ESRB? Deweloper wyjaśnił, że gdyby chciał wydać w przyszłości The Witness na innych platfomach, nie musiałby w takim przypadku jeszcze raz ubiegać się o wydanie werdyktu przez ESRB. W ten sposób rzeczone studio indie zostawiło sobie po prostu otwartą furtkę dla ewentualnego stworzenia gry na Xbox One w przyszłości. Póki co oficjalne stanowisko firmy jest takie, że taka wersja nie powstaje.

Druga informacja będzie chyba bardziej wesoła. Jonathan Blow napisał już, że ukończono pracę nad The Witness na PS4. Gra dorobiła się już nawet podpisów we wszystkich szykowanych wersjach językowych. Teraz już nic nie zagrozi ustalonej dacie premiery produkcji, która wyznaczona jest na 26 stycznia 2016 r.

http://www.ppe.pl/news/41258/the-witness-jednak-nie-dla-xbox-one-prace-nad-tytulem-zakonczone.html

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

z ceną to pojechał

Opublikowano

takie talos prin(nene)le - 19,99 i tyle powinna kosztować taka gierka

Opublikowano

No bo kosztuje prawie tyle co nowa gra AAA. Nie chodzi o jakość The Witness, bo gra pewnie będzie dobra, ale o koszty jej produkcji.

Powinna być tańsza.

Opublikowano

Podobno do ukonczenia gry potrzeba od 60 do 70h. Ile w tym prawdy dowiemy sie po premierze.

Opublikowano

z ceną to pojechał

A dlaczego?

Bo takie jest moje zdanie.

Opublikowano

takie talos prin(nene)le - 19,99 i tyle powinna kosztować taka gierka

gdzie? u mnie 79zł

Opublikowano

Premiera za kilka dni, a złożyć prędzej order ciężko.

Opublikowano

Cena $40 jest absolutnie nieuzasadniona. Dzisiejsze blockbustery sprzedawane za $60+$30 Season Pass posiadają kampanie marketingowe które 2-3 krotnie przewyższają cenę produkcji gry. Do tego dochodzą wyższe koszta dystrybucji fizycznych nośników i marża dla sklepów retailowych, a także opłacanie studiów deweloperskich które posiadają 100-400 pracowników. W przypadku The Witness te koszta nie występują.

Opublikowano

Lol co ja czytam. Z punktu widzenia gracza, ważne żeby gra była za(pipi)ista, co nas obchodzi, czy produkcja kosztowała developera milion czy sto. Z takimi opiniami o przesadzonej cenie się wstrzymajcie może zanim zagracie/wyjdą recenzje.

Opublikowano

Nie zastanawia Was, że za chwilę premiera, a przez 2 lata od zapowiedzi właściwie nic z tej produkcji nie pokazali :P

Opublikowano
  • VideoGamer - 100 
  • We Got This Covered - 100 
  • Destructoid - 100 
  • IGN - 100 
  • Game Revolution - 100 
  • Game Informer - 93 
  • PCWorld - 90 
  • GameSpot - 90 
  • PlayStation LifeStyle - 90

:obama:

Edytowane przez YETI