Frredy 33 Opublikowano 4 września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 września 2015 Pany zastanawiam się nad zareklamowaniem pada. Skrzypi mi R2. Gwarancja jest na 12 miechów, czy 24? Gwarancja producenta jest na 12 miesięcy. Gwarancja producenta jest na 12 miesięcy, ale jeśli już udzielasz rady to dodaj że jeśli kupił pada w sklepie na terenie Polski to obowiązuje gwarancja 24 miesiące od daty zakupu towaru. Pamiętaj tylko o tym aby nie dać się przegonić w sklepie i żeby na kwicie że dałeś pada do gwarancji było napisane do sprzedawcy a nie do producenta. Skrzypiące R2 jest jak najbardziej defektem towaru wiec muszą ci go przyjąć do naprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 września 2015 a może spróbuj je rozchodzić? mi też skrzypiały przez jakiś czas, pograłem w jakieś fpsy i same przestały Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 4 września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 września 2015 Właśnie po graniu w Killzona i DC zaczęły skrzypieć. A w tych grach raczej są dobrze rozruszane Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Idź, zgłoś uszkodzenie. Mają 14 dni roboczych na usunięcie awarii, podczas zgłoszenia powiedz że chcesz wymiany na nowy, w razie ich spóźnienia sie co do terminu musisz dostać nowy. Ja swój też oddałem ale niestety nie dość że zmieścili się w terminie to jeszcze go naprawili. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 A mój biały DS4 cały tak skrzeczy i trzeszczy gdy go mocniej ścisnę, jest to spowodowane tym że nie mogę go dobrze skręcić po tym jak wymieniałem Grzybki bo łączenia nie są idealnie spasowane. Ale mi to nie przeszkadza bo same triggery i przyciski są ciche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 A mój biały DS4 cały tak skrzeczy i trzeszczy gdy go mocniej ścisnę, jest to spowodowane tym że nie mogę go dobrze skręcić po tym jak wymieniałem Grzybki bo łączenia nie są idealnie spasowane. Ale mi to nie przeszkadza bo same triggery i przyciski są ciche. Ja nie będę ryzykował takiej wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Przy padzie wyrobiła się wtyczka usb, podczas ładowania zalezy jak ułożony jest kabel przerywa. Ma ktoś podobny przypadek ? Da się ten szajs jakoś podreperować metodą domową ? Konsole mam 11 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 a może kabel uwalony nie wtyczka w padzie, próbowałeś na innym kablu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) juz zamontowane. dzis w nocy testuje na mesjaszu tymczasem ładowanie w toku... przełożone na weekend. nie dam rady grac dziś w nocy. Edytowane 8 września 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) a może kabel uwalony nie wtyczka w padzie, próbowałeś na innym kablu? jednak kabel przy okazji od teraz na bogato... 3METRY od TV !!! Edytowane 7 września 2015 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 11 września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 września 2015 juz zamontowane. dzis w nocy testuje na mesjaszu tymczasem ładowanie w toku... przełożone na weekend. nie dam rady grac dziś w nocy. Dopiero po 5h grania w mesjasza, spadła mi jedna kreska baterii. Całkiem, całkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 11 września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 września 2015 Chyba będę musiał pomyśleć o tym aku. Mi przez 5-6 godzin spada cała bateria w ds4. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 11 września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 września 2015 U chińczyków można kupić zamienniki do akumlatora o pojemności ok 2000mah za ok 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 września 2015 Dopiero po 5h grania w mesjasza, spadła mi jedna kreska baterii. Całkiem, całkiem.. Czyli teoretycznie powinna starczyć na 12-15h co już byłoby dobrym wynikiem, daj znać koniecznie ile wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 11 września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 września 2015 (edytowane) Dopiero po 5h grania w mesjasza, spadła mi jedna kreska baterii. Całkiem, całkiem.. Czyli teoretycznie powinna starczyć na 12-15h co już byłoby dobrym wynikiem, daj znać koniecznie ile wyjdzie D zis będę grał dalej, bez lądowania, wiec odezwę sie. Trzeba pamiętać jeszcze, ze ten okres wydłuży sie, kiedy bateria sie ułoży (kilka raza rozładuje i naładuje), w tedy będzie używać swojej pełnej pojemności. Edytowane 11 września 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 11 września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 września 2015 Ułamał mi się plastikowy bolec w R2 który trzymał te sprężynkę i przez to R2 już nie odskakiwał. Więc chciałem to super klejem przykleić myślę sobie będzie trzymać. Ale zanim zacząłem szukać kleju zajrzałem na allegro bo skoro całe grzybki wymieniam bez problemów więc może i Triggery są. A jak patrze a tam 4,50 za sztukę to kupiłem ich 5 bo sama wysyłka droższa niż zakup. A podczas montażu nie było problemów. R2 znów działa. Sony takie dobre, robi takie badziewne Grzybki i Triggery bo dba oto żebym był dobrym DualShock4 mechanikiem. :facepalmz: Po lewej nowy Trigger z dwoma bolcami i sprężynką, po prawej stary przybrudzony i ułamany bolec. Mówię wam, wymiana Starej gumy na nową oraz triggera który już nie odbija to nie czarna magia. Grzybki kupuje w całości 2,50 sztuka. A Trigger 4,50. Czy na prawdę warto za takie pieniądze odsyłać pada i czekać ?? Dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 września 2015 Wiadomo gdzie i za ile bedzie mozna dostac szare pady z 20-lecia serii? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 11 września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 września 2015 (edytowane) W gamestop'ach w US już chyba są bo status w sklepach mają dostępny, a na amazonie i game.co.uk trzeba pre-order składać. U nas pewnie będzie cena 259 zł. Edytowane 11 września 2015 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić Dualshocka 4 20th anniversary? Będzie on w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 (edytowane) Znam tylko datę premiery, 18 września ale czy w polsce będzie tego nie wiem. Można za amazona zamówić ale jest nie korzystny kurs 3.97 i za drogo wychodzi. Edytowane 16 września 2015 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 No właśnie data premiery w EU jest dzisiaj, a nigdzie nie widzę ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 (edytowane) Nie wiem czy się przyglądałeś ale to chyba ściema z tymi 20th Anniversary. Popatrz na touch pada w tej wersji oddzielnie sprzedawanej. A niżej przypatrz się touchpadowi. Widzisz te znaczki :square18x18: :circle18x18: :Cross18x18: :Triangle18x18: Coś mi tu śmierdzi. Sam szary kolor nie wystarczy. Ten touchpad wygląda bardzo fajnie w padzie dodawanych do zestawu a tu już wkładają normalny. Nawet pady które sprzedają na amazonie mają zwykły touchpad. Edytowane 16 września 2015 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Bo tak te pady wyglądają. Tylko te z zestawów mają inny touchpad. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Moim skromnym zdaniem brak tego touch pada odbiera te wyjątkową 20th Anniversary'ność Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 http://www.eukasa.pl/gamepad-sony-dual-shock-4-pro-ps4-20th-anniversary-edition-ps719818847/ Cena 267 zł (wysyłka gratis). Pytałem skąd jest pad i jak wygląda gwarancja: Dzień dobry,produkt z dystrybucji europejskiej. Gwarancja realizowana przez SonyPolska.PozdrawiamPaweł MilaTel.: 801-000-415E-mail: komputery@eukasa.plEUKASA.plhttp://www.eukasa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi