Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wypruj Zg(red.)a- czyli pytania do redaktorów PE.

Featured Replies

Opublikowano

To dobrze , że chociaż słychać. Nie ma lepszego sandboxa z takim modelem jazdy.

• Odpowiedzi 213
  • Wyświetleń 67,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Monia.liveteam
    Monia.liveteam

A co? Zakisilbys ogora?

• Powoli odnoszę wrażenie, że Andrew czai się w każdym kąciku forum czekając tylko na okazję do zakiszenia ;D

• Gość Orson
    Gość Orson

już widzę Andrzeja przed sądem   "wysoki sędzio, prowokowała , pytała czy chcę zakisić. Uznałem to za zachętę bo ja zawsze chce zakisić ,kazdy to wie, po co by w takim razie pytała" ?

Opublikowano

Od kilku lat nic nie słysze o Norbim (co z nim) ? Jest tam jeszcze z wami? WTF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co przeskrobali Kali, Myq i HIV ze wszyscy w najnowszym numerze PE po nich jada? :) Standardowe spoznienie czy jeszcze jakies inne smaczki? :)

Ja tam nawet specjalnie sie nie spoznilem, bo mowimy o 10 godzinach, przy bardzo natezonej pracy (krotszej, niz regulaminowo). Tyle tylko, ze byly to Walentynki, wiec mozna bylo sie wsciec - takze i z mojego punktu widzenia (przepraszanie dziewczyny, ze w Dniu Zakochanych ucialem sobie randke z klawiatura;).

Opublikowano

Czy ktoś z redakcji był na Captivate w tym roku? Kali?;>

Opublikowano

Nie:). Captivate odpadlo ze wzgledu na niejasna sytuacje jezeli chodzi o wydawce gier Capcom w PL (CDP nie ma juz calego lineupu). Ale malo brakowalo, abym znowu nawiedzil Vegas w zwiazku z inna gra;).

Opublikowano

Co z tym powrotem Stara? Jest jakas szansa?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W kąciku RPGowym tu na forum masz o tym cały temat.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem. Mam starego xboxa 20Gb i chce kupić now konsole. Zastanawiam się nad nowym Xboxem a Ps3 . Co wybrac?

Opublikowano

Mam problem. Mam starego xboxa 20Gb i chce kupić now konsole. Zastanawiam się nad nowym Xboxem a Ps3 . Co wybrac?

Yapyerdole.

1.Nie ma to jak trafny wybór tematu.

2.Wybierz 'ruskie jajka'

3.Jak chcesz puknąć panne , to też piszesz posta z pytaniem od tylca , czy po bożemu? bierz to co ci sie podoba a nie pytaj innych żeby za ciebie podejmowali decyzje.

p.s. w sumie najlepiej spytaj mame

Opublikowano

A ja widziałem Butchera na hyper. Siedział na konferencji związanej z live 'em . Był strasznie poważny :P . I gdzie w Krakowie mozna kupić tanie gry? 

Opublikowano

jak nie po dobroci to klasycznie trzeba ci wytłumaczyć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakowoż że to temat "pytania do zgredów" to zadam pytanie do Butchera :thumbsup: !

Ciekawi mnie ten projekt ze "strunową pado-gitarą" Ło to chodzi> http://www.ppe.pl/news-1309-Kolejny_do_muzycznego_stolu.html:D Właśnie b(i)utcher w hyde parku w PE 155 widziałem Cie z ową na fotce ale w artykule w temacie E3 cosik o tym nic:(Wiadomo coś więcej o tym:/Szkoda by było jakby skasowano projekt mimo wszystko :confused: !!

Edytowane przez m_waszka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko, macie gdzieś może wasz opis do ff7, Star by pewnie miał ale nikt nie wie co się z nim dzieje. Nie chodzi mi w sumie o sam opis przejścia a o wsparcie dotyczące czokobo, materii, sumonów itd

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanko, macie gdzieś może wasz opis do ff7, Star by pewnie miał ale nikt nie wie co się z nim dzieje. Nie chodzi mi w sumie o sam opis przejścia a o wsparcie dotyczące czokobo, materii, sumonów itd

Wystaczy zaopatrzyc sie w PE7 z najlepsza okladka w historii pisma.

A co do powrotu stara - moze kiedys, jest szansa.

Edytowane przez Mr_Sciera

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A co do powrotu stara - moze kiedys, jest szansa.

No to swietna wiadomosc.

A chcialbym sie dowiedziec co z pomyslem sprzedawania PE w wersji elektronicznej? Kiedys o tym czytalem w magazynie. Czy zrezygnowaliscie z tego planu?

Opublikowano

kosoe.jpg

Jak to się stało że Koso pisuje do konkurencji? Wiem, że już od jakiegoś czasu, ale ciężko mi sięz tym pogodzić. Koso, nie odpowiadało Tobie w PE? :|

W "Extrimie" miałeś taką krzywą głowę, a tu taki "poważniak":)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

kosoe.jpg

Jak to się stało że Koso pisuje do konkurencji? Wiem, że już od jakiegoś czasu, ale ciężko mi sięz tym pogodzić. Koso, nie odpowiadało Tobie w PE? :|

W "Extrimie" miałeś taką krzywą głowę, a tu taki "poważniak":)

Prowadzę Gamezillę, Playa mam dosłownie "za ścianą", więc zawsze coś dla nich skrobnę. PE to aktualnie miły dodatek. Kto nie stoi cofając się, ten idzie w miejscu etc.

Muszę nosić okulary, bo nie mogę soczewek - zapalenie spojówek od DJ Hero :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ural, jak Ci sie podobalo w GT5 RoadShow w Kato? Widzialem Cie miedzy kabinami jak dyskutowales z wiara :)

Opublikowano

No inicjatywa jak najbardziej spoko - poszedłem to właśnie obczaić :). Tylko średnio mi się podobało, że de facto można było próbować tam jeździć w nieskończoność (tj. podchodzić wielokrotnie) i że wbijali się też ludzie, którzy brali udział w imprezie we wcześniejszych miastach, bo przez to niezbyt równe szanse były, no ale... i tak dobrze, że coś takiego zorganizowano, no i fajnie, że sporo ludzi się wkręciło - ogólnie pozytywnie :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie do Butchera, jaki masz PSN ID, przeczytałem w najnowszym Hyde Park'u, że pogrywasz w COD: BO (PS3) :)