Skocz do zawartości

Lords of the Fallen

Featured Replies

• Odpowiedzi 435
  • Wyświetleń 96,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LOTF miał być dla mnie grą, które wymaże awersję do serii Souls, z tego względu, że jest prostszy. Okazał się gwoździem do trumny, nigdy nie sięgnę już po grę tego typu, o Bloodborne zapominam już kom

• moja pełna recenzja gry: http://gramgry.blogspot.com/2014/10/lords-of-fallen-recenzja.html   zapraszam

• Odinstalowac ja

Opublikowano

Liczę na kawał dobrego kodu do ogrania. Będzie PVP jak w Soulsach, czy może jakiś coop?

Opublikowano

Miałem stawiać na Evil Within ale poczekam zdaje się na Lordsów - z jednego też prozaicznego powodu. Czarne pasy na ekranie w TEW są nie do przyjęcia w dzisiejszych standardach. Sorry, ale mam 42' za(pipi)istego tivika i chcę mieć obraz na cały ekran. Po to wyplułem 3500zł na TV, żeby z niego korzystać a nie słuchać pierdów od Devów że to dla efektu filmowości. <bitch please>

Opublikowano

No na moje potrzeby z opcją smart, FHD/3D jest wystarczający ;) TEW na pewno zagram ale mocno oklepaną używkę. EOT ;)

Opublikowano

To był trolling, spoko masz TV ;)

Lordy to absolutny must have, ale TEW też powinno się dać szansę, bo mimo że to techniczny potworek, to dysponuje za to niesamowitym klimatem.

Czerne pasy są ok, wyszczuplają optycznie ;)

Opublikowano

Nie będzie pvp, ani innego multi.

Opublikowano

Tym lepiej dla mnie. Jedyne multi które miało sens dla mnie to GoW 1 i 2. Reszta nie ma sensu. Choć inwazje czy coop w DS były znakomite :)

Opublikowano

5h z gry :)

Opublikowano

całkiem fajnie wygląda ten gameplay, dużo lepiej niż myślałem, dla fanów tych klimatów dobra pozycja

Opublikowano

No wlasnie...W CD Action gra zostala bardzo pochlebnie potraktowana, ale mam wrazenie, ze jest ona (recenzja)  troche "kolesiowska"...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

oglądam stream nitka na twitch a wcześniej widziałem na youtubie filmy i jestem na tak bardziej z tego powodu Recenzja po prostu przechyliła szale :)

Na czacie streama jest tomek gop :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Czytam recenzje w CDA i szukam preordera na wersje ps4. Gdzie najtaniej ? :D

Jaka ocena?

Opublikowano

co w minusach podali ?

-interfejs mozna by bylo usprawnic

-jeden z krotszych erpegow

-zbrojna moda

W tym ostatnim punkcie recenzent czepia sie modeli zbroi Harkena...

Opublikowano

To mnie zaciekawiłeś z tą długością,bo reszta minusów to kosmetyka.Podali jakieś konkretne liczby ? Soulsy da się spokojnie skończyć w ~20h jeśli nie jest się jełopem ginącym co chwilę :)

Opublikowano

lotf_ocena.jpg

Opublikowano

Mi też.Zawsze można odpalić grę na hard i pewnie czas trochę podskoczy.Gra na materiałach wygląda bardzo dobrze i liczę na dobre oceny.
LoF i Dragon Age(wierzę,że bioware umie nadal robić dobre rpg,bo DA1 im wyszedł,ale ME to już kulawe pif pafy z dialogami) to chyba najbardziej wyczekiwane przeze mnie gry w tym roku.

Opublikowano

wat????? miało być 20h do 35h jak się będzie szpierać, żal.

Opublikowano

hehe 13-15 to aby

"skończyć grę nie powtarzając nic"

. Uwierz mi większość  (czytaj ci co dark souls albo monster hunter znają tylko z opowieści) będzie musiała minimum 20 kilka godzin spędzić.  Ja chcę więcej gier na 10-15 h. Nie mam czasu już grać tak dużo a chcę jednak większośc nowości ograć. Aliena który starczył na 15 godzin ogrywałem tydzień. Teraz aliena sprzedałem i mam pieniądze na bayonette. Mi to pasuje. Są gry które pożerają więcej czasu ale na przykładzie Jrpg ostatnio widzę że ja tego czasu nie mam.