[InSaNe] 2 477 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Ja mam prośbę, żeby jakiś psychofan konsol od somy nie kasował mi tematów/postów ani nie blokował statusów, bo przegina pałę. Jeśli już, to podaj mi podstawę na dane przewinienie, jeśli takowe było, a nie arbitralnie jakiś typ sobie kasuje, co mu się nie podoba. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Latasz po całym forum i obrażasz ciągle jednego i tego samego usera. A że posty znikają to widać nie dało Ci to do myślenia wiec ok. Następnym razem dostaniesz uzasadnienie i podstawę. Razem z ostrzeżeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Oby - mam tu konto, nie chce mi się sprawdzać, ale chyba ponad 10 lat i żadnych ostrzeżeń/upomnień. Wrodzone dysmózgowie niektórych jednostek natomiast będę piętnował bez litości, tak mi Panie dopomóż. Natomiast czemu zniknął temat z Pchliego Targu? Już raz mi tu usiłowano wmówić, że ussr to moje drugie konto, więc zastanów się dwa razy, zanim coś wywalisz lub wyciągniesz nieuzasadnione wnioski. Nie jestem tutaj od robienia syfu i wystarczy mi napisać raz, choćby na privie, a nie wypierniczać posty i tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 A te warny z 2011 to co? Ponad 10 lat na forum i nie pojął, że jak coś znika z PT to jest niezgodne z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ponad 10 lat na forum a nie wiesz że prywata jest zabroniona w Console Wars? Masz coś do kogoś to wyjaśnij to z nim na PW a nie robisz sobie prywatne podjazdy po kimś w statusach i w temacie do tego nie przeznaczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jedno pytanie dlaczego Yano, który notorycznie przekręca nicki userów nie dostaje bana, blokady itp a dotknęło to Figaro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Tyle w temacie. 4. Użytkownik chcący zgłosić naruszenie regulaminu powinien skorzystać z opcji "Raportuj" przy danym poście, zaznaczając w treści raportu powód jego wysłania. Raporty nie będą publikowane. Nie służą one jednak załatwianiu osobistych "porachunków" i nie powinny być w ten sposób nadużywane. http://www.psxextreme.info/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Cytuj Odnośnik do komentarza
Szatanek 116 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ban na czat za przypadkowe wklejenie yt ( brak edycji ) i statusy za nazwanie blaszek blaszkami ma jakiś okres czy " jak się nie upomni to dożywotnio" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Trzeba było być grzecznym jak ja i przestrzegać regulamin! Szanuj forum swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jedno pytanie dlaczego Yano, który notorycznie przekręca nicki userów nie dostaje bana, blokady itp a dotknęło to Figaro? Ja bym to nazwał przewiniem ściganym z wniosku poszkodowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Yano nie przekręca nicków, on je upiększa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Kto i za co zablokował mi dostęp do shoutboxa oraz statusów? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Za całokształt :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Przy okazji uprzejmie donoszę, że użytkownik [inSaNe] notorycznie przekręca mój nick. Edytowane 9 Września 2014 przez Iras Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 http://www.psxextreme.info/user/4115-miras/ Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Uspokój się, Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 czy administacja forum mogłaby zmienić użytkownikowi eX4cT_PL nick na jakiś prostszy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 czy administacja forum mogłaby zmienić użytkownikowi eX4cT_PL nick na jakiś prostszy? Polecam zmienić na klapek. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 albo np. taka poprawka do regulaminu, że za zwracanie się do ww. użytkownika per "klapek_pl" nie grozi ban. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Przy okazji uprzejmie donoszę, że użytkownik [inSaNe] notorycznie przekręca mój nick. Dobry z ciebie typ skoro na forum o gierkach wyzywasz userów od podludzi a sam strzelasz z ucha bo ktoś twój nick przekręcił Co ty bredzisz zielony podczłowieku? Edytowane 9 Września 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 niedawno był też "fjutek". proszę się przyjrzeć temu użytkownikowi. podstawy netykiety muszą być przestrzegane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 niedawno był też "fjutek". Tak, cały czas czekam, aż któryś mod mnie za to ukarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) M.Bizon24 to jest gościu do bana permanentnego, a w najlepszym wypadku na jakiś czas. Niech sobie admin prześledzi jego posty np. w temacie MGS V - treść i forma tych wypowiedzi to jest przecież jawny trolling. Poniżej najświeższy przykład: moze bb ma jakas du pe o ktorej nie wiemy i on walczy a ta sie puszcza w trakcie na lewo i prawo to nic dziwnego, ze uroslo o 10 cm Edytowane 10 Września 2014 przez Kasias 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 oj to przepraszam i kajam sie przed wszystkimi, nie sadzilem ze temat o gierce komputerowej to mega extra powaga i trzeba przychodzic w smokingu to juz amerykanie o WTC potrafia opowiadac bez spinania tylka i z dystansem a tu widze kult gry wideo w jednym temacie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpYGaminGPL 0 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dlaczego wszystkie moje posty zostały wykasowane? Zamieściłem ledwie 3 lub 4, wszystkie zgodne z tematem i regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi