Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Tak sie czepiam, jak wszystko to wszystko tym bardziej ze jak to piszesz same menu.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l W ostatnim trailerze z E3 przecież są teksty wypowiadane przez chłopca. Wątpię aby to było tylko na potrzeby trailera więc szykujcie się dubbing.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l No i ile tych tesktów bedzie? Jak wyglądały dialogi w SOTC? Dubbing w grze TeamIco to byłaby patologia i krzywda dla gry. Zresztą, gra nie jest adresowana dla Januszy jak Uncharted, więc żadnego dubbingu pewnie nie będzie.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l W ostatnim trailerze z E3 przecież są teksty wypowiadane przez chłopca. Wątpię aby to było tylko na potrzeby trailera więc szykujcie się dubbing. Dubbing dla wymyślonego języka?
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Gra będzie miała polskie napisy nie będą cudować.Tak było np z BloodBornem No chyba ,że Pan Boberek będzie chciał wziąć byka za rogi i dubbingować obcy język hehe Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l No i ile tych tesktów bedzie? Jak wyglądały dialogi w SOTC? Dubbing w grze TeamIco to byłaby patologia i krzywda dla gry. Zresztą, gra nie jest adresowana dla Januszy jak Uncharted, więc żadnego dubbingu pewnie nie będzie. Oby bo to byłaby faktycznie patola.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Niestety ale boję się, że mogą to próbować dubbingować. Linii pewno nie będzie za dużo więc koszty niski, a naklejka na pudełko PEŁNA POLSKA WERSJA JĘZYKOWA - w roli chłopca Maciej Musiał będzie wspaniałą informacją dla Janków. Z drugiej strony czuję, że SCEP będzie tą grę promowało jako szpil dla młodszych xD Żeby tylko była opcja oryginalnego audio i reszta mnie wali.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Nie jestem na bieżąco z technologią, ale nie można w PS4 ustawić języka systemowego na angielski i mieć wszystkie gry po angielsku? Były jakieś gry, które miały tylko język polski na płycie? A kolekcjonerka prewencyjnie w empiku zamówiona, dawno nie widziałem sklepu internetowego, który wysyła gry pocztą za pobraniem. Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Niestety ale boję się, że mogą to próbować dubbingować. Linii pewno nie będzie za dużo więc koszty niski, a naklejka na pudełko PEŁNA POLSKA WERSJA JĘZYKOWA - w roli chłopca Maciej Musiał będzie wspaniałą informacją dla Janków. Z drugiej strony czuję, że SCEP będzie tą grę promowało jako szpil dla młodszych xD Żeby tylko była opcja oryginalnego audio i reszta mnie wali. Co Ty chcesz dubbingowac? Wymyslony język? xd na bank beda napisy
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Niestety, też mam obawy, że ci geniusze z SCEP będą to dubbingować. Już widziałem pytania ludzi, którzy nie mają zielonego pojęcia o grach TeamIco, kto sie wcieli w role chłopca. Przecież te wymyślone języki to fundament gier Uedy. Bez tego, gra będzie nieporozumieniem. A zresztą, czym się przejmuje? Ktoś kto wie o co chodzi w grach Japończyka, nawet uwagi na taką opcję nie zwróci. A zdanie Januszy mnie chu.ja co obchodzi.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l No jak?! SCEP zrobi hasło reklamowe jako NIESAMOWITA I EPICKA OPIEKA NAD ZWIERZĄTKIEM! Tak czy owak taxi nowak jaram się bardzo TLG i mam nadzieję, że będę się czuł tak wyśmienicie jak w 2 poprzednich ich grach. No i chcę znowu poczuć że moje PS2 daje radę!
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Nikt z januszy tego nie kupi zresztą. ja kupie ale tylko z dubbingiem Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Żeby się nikt nie zdziwił jak ta gra okaże się słaba po tylu latach developingu, a maksyma działa dalej, żeby remember no preorders. Ogólnie team jest ok i starają się jak mogą, żeby nie dać ciała, tylko różnie to już bywało z grami i nie hajpują aż tak tej gry, co jest plusem, bo nie chcą się wywyższać. Sam czekam na tę grę, bo grałem w SOTC i ICO, co wyszło im wyśmienicie. Tylko są obawy co do tej gry, od takie moje bajdurzenie.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Nikt z januszy tego nie kupi zresztą. Mam ci przypomnieć co było z bloodbornem? Janusze kupowali bo hype, super oceny a nastepnego dnia już na allegro bo za trudne.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l ja podziwiam tych co już wydają na kolekcjonerki w ciemno. Ja tam poczekam na recenzje a potem kupie na allegro . Wyczuwam cene poniżej 200 zł tydzień po premierze
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l a co jest zlego w preorderze na kolekcjonerki? wrecz czesto preorder na kolekcjonerki to jedyna okazja na wyrwanie jej w znosnej cenie (np wiedzmin3 czy pewnie zaraz persona5), do tego czesto nawet srednie gry maja kapitalne wydania kolekcjonerskie preorderowac zwykle edycje to jest imo glupota bo w dniu premiery w tej samej cenie gre mozna kupic w kazdym sklepie, a po tygodniu uzywki lataja juz sporo taniej, no chyba ze sie mieszka na wsiach i ma sie ograniczony zasieg, wtedy to jedynie jeszcze zrozumie Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l ja podziwiam tych co już wydają na kolekcjonerki w ciemno. Takie edycje lepiej brać w ciemno jak tylko się pojawia pre-order. Taki przykład - Ni No Kuni, piękny japoński RPG z wypasioną i nie drogą kolekcjonerką. Wyprzedało się na pniu i potem latało w chorych cenach na aukcjach. Z exami lepiej uważać i brać w ciemno. A o samą grę jestem spokojny, choć obawiam się że będzie dość krótka.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Czyli bardzo duzo jak na dzisiejsze czasy. No i sporo wiecej niz Ico.