Tokugawa1982 95 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Kula world na Oculussa Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Pupeteer! Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Last Guardian TLOU Dragon's Crown Motorstorm (najlepiej ponownie w tropikalnych klimatach Pacific Rift) Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Shenmue 3 i Star Wars Kotor. I gwiazdkę z nieba... A z realnych to Deus Ex. Poza tym życzyłbym sobie śmierci Codów i innych tego typu płytkich oraz pustych gówien a w zamian powrotu gier przywołujących wspomnienia z ery amigi. ps. To nie ja jestem już stary a po prostu 99,9% obecnych gier to śmieci. TLOU przywróciło mi ostatnio nadzieję. Edytowane 9 Maja 2014 przez konsolopececiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 wlacha cos z swiata SW. np republic commando albo kotor...ehh zbyt piekne Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Sniper Ghost Warrior 3 w nextgenowych szatach i z wykorzystanie ficzerów pada. 1-ke przeszedłem ale była słaba. 2ka to już inna bajka, chyba mieli kilka x większy budżet i więcej ludzi. Przepaść jest między tymi grami. Ukończyłem 2 x + fabularne DLC b.dobre swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza
NinjaAssassinPL 5 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Motorstorm Syphon Filter Dino Crisis Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) MDK3 takie jak buk przykazał i jest mesjasz gamingu. Drugi mesjasz, tak samo z ręki samego bożyszka ale jako gra z PC, Severance: Blade of Darkness 2. Jeszcze czeci mesjasz, sam buk we własnej osobie: Dark Messiah of Might and Magic 2. Tym razem z pełną możliwością wyboru własnego stylu gry i jeszcze większą interkakcją z otoczeniem. To wstyd, że taki grywalny szpil nie doczekał się kontynuacji. Edytowane 19 Lipca 2014 przez Marian446 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tulkaion 0 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Elite: Dangerous Fallout Elder Scrolls Total War (nie wiem, czy to realne ) Wipeout Alan Wake Wings (te amigowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Z ogromną przyjemnością zagrałbym w kolejną cześć Front Mission, a najlepiej (byłby to pewniak) reedycję fenomenalnej części trzeciej.Nie obraziłbym się na powrót w pięknym stylu takiego Twisted Metal, bądź kultowego z czasów PSX Vigilante 8.Bez wahania kupiłbym nową Castlevanię, ale nie kontynuację LoS, ale coś w deseń mojej ulubionej Symfonii Nocy, tyle, że na silniku takiego nowego Guilty Gear.Chętnie powróciłbym do podwodnego Rapture by zmierzyć się potraktowanym przez taki UE4 Big Daddym. Bio bedący kontynuatorem w prostej linii tego co przyniosły dwie pierwsze części.Cenię serię GTA. Szósta odsłona to naturalna kolej rzeczy, jednakże po głowie chodzi mi Mafia kolejna, gdyż przy drugiej odsłonie cyklu bawiłem się wprost rewelacyjnie.WarCraft 4, to także byłoby coś. Brak mi wybornego przedstawiciela gatunku RTS.Demon's Souls to moja ulubiona gra poprzedniej generacji, uwielbiam także Dark Souls, zatem kolejny Souls mile widziany i to w zamówieniu przedpremierowym u mnie jest.Red Faction był nieco niedoceniany. Chętnie zagrałbym w niego, podobnie jak w Fallout 4.Nie obrażę się na zwieńczenie trylogii Prototype, ale niech w końcu ta gra prezentuje się równie fantastycznie co seria inFamous.Burnout nowej generacji też by się przydał i niech pozamiata jak Paradise.Z mordobić to z pewnością nowa Virtua i SF, ponieważ mam już dość tych kolejnych wersji (to samo tyczy się BlazBlue).Jeżeli Plants vs Zombie II ukaże się na PS4, też nie poczuję się źle z tego tytułu.Resistance 4 tudzież Max Payne 4 to tez pozycje nie w kij dmuchał.Szkoda tylko, że o Marvel vs Capcom 4 raczej możemy zapomnieć.Army of Two kolejne także mają miejsce na mojej liście ewentualnych zakupów.Ostatni, ale nie mniej ważny - Tenchu.No i dawać tę Bayo na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Uncharted będzie więc to pominę Ciąg dalszy lub Prequel Red Dead Redemption, Mafia 3, Just Cause 3 - i będę się czuł spełniony A i ten nowy TR leży mi cierniem na sercu. W sumie to do końca dalej nie wiadomo, czy zobaczmy tą gre na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Crash bandicoot oraz Shemnue obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Takie, które chce bardzo: - OKAMI 2 - Mafia III - Red Dead ................. - Coś nowego z serii CRASH (od ND) - Shemnue III - Test Drive Unlimited III (jednak bliżej jedynki aniżeli dwójki) - Alan Wake 2 - Max Payne IV (trójka to jedna z najlepszych i najbardziej niedocenionych gier zeszłęj generacji) i choć zawiodły mnie obie, to THE FORCE UNLEASHED III (Lub coś opartego na mechanice GoW w świecie Star Wars) Takie, których oczekuje, ale nie umrę jak nie będzie: - Project Gotham Racing 5 - Darksiders III - Hitman ? - Homefront 2 - The Darkness III I kilka innych by się znalazło Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 mi się zawsze podobał klimat Dino Crisis z psx, ciekawym jakby teraz to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Miałem to samo pisać, nawet ostatnio mi się gierka przyśniła - Dino Crisis. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Bezposrednia kontynuacja Dino Crisis 2. Nie wiem jakby to rozwiazali, ale jaralbym sie chyba bardziej niz Masorz remakiem Residenta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nidy nie powstanie 3 część tej goty gierki, chociaż gram teraz w dwójke i nie za bardzo podobają mi się te zmiany w gameplayu, większość jest gorsza niż w jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Tylko że trójka wyszła na xboxa i jest to crap niemilosierny. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 dwójka DC była już zupełnie innym gatunkiem gry. mi prócz rimejku RE2 marzy się dyptyk Parasite Eve 1&2 z utrzymaniem nacisku na elementy rpg i klasycznego survival horroru, zamiast (godnoł) shootera tpp z wbijaniem leveli jak miało to miejsce w w Third BirthDay na psp. https://www.youtube.com/watch?v=ekbvXsZdMvQ Cudeńko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 a pamiętacie stare dobre Syphon Filter, jak jarałem się tym za dzieciaka. To była druga gra po Mgsie Cytuj Odnośnik do komentarza
One™ 0 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja to bym najchętniej widział jakąkolwiek strzelaninę w klimatach II WŚ. Mam nadzieję, że plotki o następnym CoDzie są prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja chciałbym ujrzeć nowe Parasite Eve (nie remaster) i nowego Fallouta oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
funnylukePLG 2 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ghost Recon Advanced Warfighter ... co by nie powiedzieć złego o tej produkcji, to nadal pozostaje ona unikatem pośród fps-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jedyna prawilna wersja Ghost Recon:AW jest wersja konsolowa TPS Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 dwójka DC była już zupełnie innym gatunkiem gry. mi prócz rimejku RE2 marzy się dyptyk Parasite Eve 1&2 z utrzymaniem nacisku na elementy rpg i klasycznego survival horroru, zamiast (godnoł) shootera tpp z wbijaniem leveli jak miało to miejsce w w Third BirthDay na psp. https://www.youtube.com/watch?v=ekbvXsZdMvQ Cudeńko. Plus zarówno za RE Dwa, oraz obie PE. Szczególnie miło pierwszą odsłonę wspominam. Cóż to była za gra. Nie obraziłbym się, gdyby w planach wydawniczych widniało Ring of Red II. Milo pierwszą odsłonę z PS Drugiego wspominam. Takich gier brakuje, zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi