Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Punkt krytyczny

Featured Replies

Opublikowano

Jeden kumpel po kawie staje się senny. Kiedyś razem pracowaliśmy i jak przychodziła 18:00, to on kawka i za moment padał.

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 32,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W marcu miałem przerwę od wchodzenia, bo kilka dni walczyłem o życie mojego psa, co się ostatecznie nie powiodło i tak jakoś zapomniałem przez jakiś czas o chęciach do życia a o rozrywkach typu forum

• ostatnio punkt krytyczny mam juz po przekorczeniu progu silowni

• Rezerwą jest charakter,jak się go nie ma to się odpuszcza.

Opublikowano

Tchibo Gold jest słabe jak rosół ze stołówki. Ja pije w sumie 2-3 kawy codziennie, dlatego że lubię. Jesli ożywa to raczej nie fizycznie tylko psychcznie. Chociaż jakiś czas temu okoliczności sprzyjały do napicia sie kawy w godzinach wieczornych (zazwyczaj ostatnia piję 17-18) i ku mojemu zdziwieniu działanie było x3 bardziej odczuwalne o tej porze.

ten temat to jeden wielki offtopic XD

Edytowane przez humanno

Opublikowano

Mała filiżanka kawy + jabłko. Często taki zestaw pomaga... ale istnieje też ryzyko, że można się ze.srać. Warto wypróbować :)

Opublikowano

Na samą myśl puściłem bąka. Dlaczego jabłko? T jakieś magiczne połaczenie?

Opublikowano

Kiedyś znalazłem takie połączenie w magazynie 'Dieta', specjalnym wydaniu Men's Health. Wypróbowałem i jako tako podziałało, ale raz, że smakowo kompletnie mi taki mix nie odpowiada, a dwa, że w żołądku jakoś dziwnie bulgotało.

Opublikowano

owoców nie powinno sie łączyc z innym jedzeniem bo fermentują, to sam chyba z kawa

• 8 lat później...
Opublikowano
Cytat

“We are very good at preparing to live, but not very good at living. We know how to sacrifice ten years for a diploma, and we are willing to work very hard to get a job, a car, a house, and so on. But we have difficulty remembering that we are alive in the present moment, the only moment there is for us to be alive.” 

― Thích Nhất Hạnh

Opublikowano

8 lat temu :obama:

To byly czasy, M w spartakusie. Krupek czerpiacy wiedze z mens health, Litwin handlujacy narkotykami.

To se ne vrati

Opublikowano
11 godzin temu, areka napisał:

A teraz Krupka dziewczyna rzuciła i przestał na forum pisać xd 

kolejna? :/ 

:frog: 

Opublikowano

Albo znowu ludzie skrzywdzili jakoś naszą planetę

Opublikowano

W marcu miałem przerwę od wchodzenia, bo kilka dni walczyłem o życie mojego psa, co się ostatecznie nie powiodło i tak jakoś zapomniałem przez jakiś czas o chęciach do życia a o rozrywkach typu forum tym bardziej. Zajrzałem po jakimś czasie, ale pisać jakoś za bardzo mi się nie chce i mam nadzieję, że się już nie za chce, bo w sumie nie mam o czym. Zajebany robotą po uszy to gierki wypadły z życia.  Zaglądam poczytać temat o inwestycjach, czy jakieś dyrdymały. Jak zajrzałem po przerwie i zobaczyłem, że ludzie dyskutują z korami pokroju cirexa, czy naćpanego frostiego, albo reagują na prowo forumowych patusów, cytują ich i plusują to trochę się zdziwiłem, co się porobiło :lapka:

Opublikowano

Kolejny presji nie wytrzymal (*)

ale fakt, ze za samo cytowanie frostiego powinien byc ban ostrzegawczy. 

Opublikowano

Dopóki jadl mięso zdecydowanie lepiej sobie radzil z forumowym stresem

Opublikowano

Czytanie rzygowiny, która rozlała się po forum nie jest stresujące, tylko męczące, więc po co się produkować bez sensu.