Opublikowano 18 lipca 201410 l Ja wczoraj nie za bardzo mialem z kim grac (tak rzadko odpalam konsole ze nie mam znajomych ;( ) i w takiej formie Destiny imo wypada slabo. Po prostu zwykly shooter. W coopie podejrzewam, ze moze byc ogien i miod. Fajnie, ze jest beta bo teraz wiem ze to nie jest gra dla mnie
Opublikowano 18 lipca 201410 l Ja wczoraj nie za bardzo mialem z kim grac (tak rzadko odpalam konsole ze nie mam znajomych ;( ) i w takiej formie Destiny imo wypada slabo. Po prostu zwykly shooter. W coopie podejrzewam, ze moze byc ogien i miod. Fajnie, ze jest beta bo teraz wiem ze to nie jest gra dla mnie To jest gra jednak głównie do Co-opa
Opublikowano 18 lipca 201410 l Plus za mnogość przedmiotów i sznyt RPG-owy. Klimat i okoliczności przyrody też ciekawe. Czytałem o podnietach poziomem grafiki min. w PSX Extreme ale niestety w tej materii spodziewałem się więcej, co gorsza gra potrafi srogo zwolnić. Tryb Story z kolei może być najnudniejszym w historii gier Zresztą te misje w Co-opie też znudzą się po czasie bo zmienia się poziom przeciwników i ich ilość. Zobaczymy PvP może tu jest nadzieja Na koniec kod dla Państwa, enjoy: GC5M-9ANB-G6EF Edytowane 18 lipca 201410 l przez da$io
Opublikowano 18 lipca 201410 l sekrety z bety: http://uk.ign.com/videos/2014/07/15/destiny-7-secrets-bungie-doesnt-want-you-to-miss-in-the-beta-ign-first
Opublikowano 18 lipca 201410 l Grafika nie jest rewelacyjna, jest raczej średnia, ale gra sporo nadrabia widoczkami, a raczej wszystko nadrabia, bo wygląda to świetnie. PvP jest bardzo dobre, szkoda, że znowu ten sam tryb, no ale w końcu dobry multi w stylu Halo na konsolach PlayStation. Sporo czasu trzeba się było naczekać
Opublikowano 18 lipca 201410 l Wątek główny na tym etapie zasysa donga,ale to tylko kilka pierwszych misji,wiec może potem będzie lepiej.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Porównanie grafiki PS3/PS4 - różnica niewielka , ale dla mnie to nie ważne hybryda mimo/co op + puree skill Multi sprawdza się doskonale , miodu starczy na rok grania na obu platformach
Opublikowano 18 lipca 201410 l Jak dla mnie grafika jest super. Widoczki, różnorodne mapki, zmieniające się pory dnia. Jeśli chodzi o fabułę to zwykle jest tak, że im bardziej otwarty świat w grze, większa ilość ludzi z którymi możesz grać i bezosobowo-bezimienny bohater (którego sami tworzymy), tym fabuła jest raczej drętwa. W grze chodzi głównie o co-opa, i o multiplayer niczym z Halo. Jeśli chodzi o multika, to cały czas mam wrażenie jakbym grał w Halo 3. Nawet mapki są podobnie zrobione.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Widzę, że spokojnie można pograć na PS3, ale zdecydowanie będzie żal dynamicznego oświetlenia i lepszych tekstur z ps4. Edytowane 18 lipca 201410 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 18 lipca 201410 l jakby jakis człek miał chętnie przyjme zbyteczny kod na bete. btw. po porównaniu szczerze spodziewłem się wiekszych różnic w grafice a nie rozdziałka i oświetlenie.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Nie bardzo, jedna mapa w multi oraz sa 3 misje fabularne ktorych w alphie nie bylo, level cap to tez 8. Edytowane 18 lipca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 18 lipca 201410 l Destiny ma kilka unikalnych kart, były ponoć one rozdawane przez Bungie na różnych wydarzeń ubiegłego roku. Na każdej karcie znajdują się kody(prawdopodobnie do dodaków) a tutaj znajdziecie cała ich liste: http://gamefreaks.pl/index.php?file=News&op=suite&news_id=124 Dla tych którzy potrzebują kodów na Bete to jeszcze grupa https://www.facebook.com/gamefreakspl będzie wrzucać co jakiś czas. Edytowane 18 lipca 201410 l przez Salwador
Opublikowano 18 lipca 201410 l Nie bardzo, jedna mapa w multi oraz sa 3 misje fabularne ktorych w alphie nie bylo, level cap to tez 8. 2 mapy multi, Księżyc i Wenus. Ogólnie bardzo fajna "szczelanka", jednak na ps3 nikt z moich znajomych nie gra ;C
Opublikowano 18 lipca 201410 l Mam mieszane uczucia co do tego multi. Na razie wydaje mi się średnio zbalansowane. Jak grałem Hunterem na 4lvl to nic nie byłem w stanie zrobić. Z jednej strony bronie podobno się skalują, a z drugiej strony na 4 poziomie moja postać pada jak kaczka.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Ale pvp jest chyba dostępne dopiero od 5 poziomu. Ja tam nie mam problemów, miałem 5 i często w pierwszej trójce w tabeli, a nic specjalnego na sobie nie miałem.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Destiny ma kilka unikalnych kart, były ponoć one rozdawane przez Bungie na różnych wydarzeń ubiegłego roku. Na każdej karcie znajdują się kody(prawdopodobnie do dodaków) a tutaj znajdziecie cała ich liste: http://gamefreaks.pl/index.php?file=News&op=suite&news_id=124 Dla tych którzy potrzebują kodów na Bete to jeszcze grupa https://www.facebook.com/gamefreakspl będzie wrzucać co jakiś czas. Dzięki za info Kody na ps4 KJGH-K7NK-NL94 QB5G-DHNP-KA9E Górny już nie działa. Sam go użyłem
Opublikowano 18 lipca 201410 l Wiecie może jak się przelaczyc na broń ciężka? Chodzi mi o bazooke i miniguna