Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Będą leciały już ulepszone wersje egzotyków

Ulepszone? Czyli co np. Nowy lepszy Vex? A co z legendami? Też będą od teraz na 331?

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Nie nowy lepszy, a wszystkie bronie będą z nowymi statystykami z dodatku. Do jutra na Vog bronie z dropa są jeszcze na starych statystykach.

Opublikowano

Nie nowy lepszy, a wszystkie bronie będą z nowymi statystykami z dodatku. Do jutra na Vog bronie z dropa są jeszcze na starych statystykach.

Czyli co? Polecieli w Chooya i np Atheona trzeba będzie znowu wydropić i wymaksować? To samo tyczy Vision i Fatebringera? Czad...padam u stóp...gram od dnia premiery i po raz kolejny czuję się wydymany bo z całym szacunkiem ale nowy dostaje już na starcie lepszą broń niż stary wyjadacz który wpakował w grę sporo czasu i serca...bez urazy do nowych graczy ale tacy jak ja mają się prawo wkurzyć...o ile w ogóle dobrze to wszystko rozumiem ale z 30lvl w sumie zrobili to samo.. teraz 31 można sobie... kupić...

Ps. Nadal ciekawi mnie sprawa Vexa.. będzie nowy Vex? czy zostaje na 323? Kolejny brak konsekwencji u Bungie?

Opublikowano

Egzotyki będą tylko mocniejsze (czyli gra będzie dropić takie egzo jakie ma obecnie Xur) w VoG. Patch nie zmieni statów dla raidowych broni. 

Dzisiaj po 18:00 próbuję flawless. Powinna być ekipa, ale zawsze przydaliby się jacyś rezerwowi. Zainteresowani niech dają znać. 

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Za szybko się denerwujesz. Chodzi tylko o bronie Egzotyczne ;) VoC, Fatebringera itp wszystko zostaje bez zmian. Broni legendarnych nigdzie nie da się upgreadować. Exotici mozesz wraz z dodatkiem upgreadowac u xura. Egzotyczne bronie które wypadały na VoG były do 300 i trzeba było im robić UP u Cygana, teraz już nie będzie trzeba ponieważ od razu wypadną z tymi lepszymi statystykami

Opublikowano

W notce od Bungie jest mowa wyłącznie o egzotykach, więc legendarne powinny wypadać po staremu :)

Vault of Glass – Updates
  • Exotic weapon drops in the Vault of Glass are now Level 32

Vex Mythoclast jest egzotykiem więc zgodnie z notką powinien lecieć mocniejszy.
    Tak ja to rozumiem :)

Ktoś ma ochotę dziś o 21 zagrać ostatni checkpoint VoG na hard ?
Opublikowano

W notce od Bungie jest mowa wyłącznie o egzotykach, więc legendarne powinny wypadać po staremu :)

Vault of Glass – Updates
  • Exotic weapon drops in the Vault of Glass are now Level 32

Vex Mythoclast jest egzotykiem więc zgodnie z notką powinien lecieć mocniejszy.

Tak ja to rozumiem :)

Ktoś ma ochotę dziś o 21 zagrać ostatni checkpoint VoG na hard ?

ja chętnie pogram. Mam 31 level na warlocku. 

Opublikowano

Wziąłem randomowo z randomami odpaliłem wczoraj templara na hardzie bo nigdy mi fatebringer nie wypadł... szybkie 5min i w końcu wypadł. Z broni Legendary Raid Hard i egzotycznych brakuje mi więc tylko Red Death i Vision of Confluence... nie jest źle.

Opublikowano

Dzisiaj po sesyjce multi wypadł mi black suros . To jest ten suros regime tylko jakaś odmiana black?

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Dzisiaj po sesyjce multi wypadł mi black suros . To jest ten suros regime tylko jakaś odmiana black?

Niestety nie.

SUROS Regime jest jedynym egzotykiem wśród Surosów. Reszta to chyba tylko klamki typu RARE :)

Opublikowano

Oficjalnie niepotwierdzona, lista itemów itp  z nadchodzącego dodatku.

PBQFn20.jpg

Edytowane przez Frredy

Opublikowano

Jutro reset. Ciekawi mnie jakich rzeczy nie dostanę znowu w nightfallu -_-

Opublikowano

Weź nic nie mów.... w tym tygodniu znajomemu 3ci raz wpadł SUROS Regime, 3ci raz za Nightfall.
A ja dostałem także egzotyka.... shotguna :) A za Raid ? Shotgun.... 

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Weź nic nie mów.... w tym tygodniu znajomemu 3ci raz wpadł SUROS Regime, 3ci raz za Nightfall.

A ja dostałem także egzotyka.... shotguna :) A za Raid ? Shotgun.... 

Wy to chociaż egzotyki dostajecie. Ja dostałem raz Plan C, którego już miałem i niedawno Thunderlorda(ten naprawdę spoko). Zeżreć pada idzie jak czytasz i słyszysz co inni dostają,

Swoją drogą. To po jutrzejszym patchu coś ma się zmienić w przyznawaniu nagród na VoG i Crota, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale koleś z którym grałem gadał coś o tym, że niby egzotyki mają wypadać tylko ludziom mającym 32 lvl, czy jakoś tak. Prawda to?

Opublikowano

Bzdura. Wszystkie zmiany masz opisane na Bungie.net - w dropach zmienia się jedynie wartość ataku egzotyków z VoG (nie będą lecieć stare, tylko ulepszone) oraz przesunięcie dotychczasowych nagród z pierwszej skrzynki Croty (2x materiał, klasowy item i szansa na egzotyka) na Deathsingerkę. Skrzynka jednak pozostanie, ale okrojona do samych materiałów radiantowych. To wszystko w tej kwestii.

Opublikowano

Na twitchu po 10:00 widziałem jak goście przelecieli ją w 25 minut, bez glitchów :mog:

Opublikowano

Na twitchu po 10:00 widziałem jak goście przelecieli ją w 25 minut, bez glitchów :mog:

Crota to kobieta?? I czy na pewno to był twitch ?? :)

Odnośnie samego Raidu to naprawdę nie jest on trudny jak to się wszystkim wydaje. Trzeba przejść parę razy zginąć 20 razy i się człowiek naumie ;)

Edytowane przez Frredy

Opublikowano

Nie ma jak dostać w nightfallu jakąś g.ównianą, legendarną wyrzutnię rakiet, którą mógłbym mieć od Dead Orbit gdyby chciało mi się bawić we frakcje, a inni oczywista First Light. Moje wkufienie złagodziło delikatnie tylko to, że skończyłem wreszcie bounty na Pocket Infinity.

Opublikowano

Nie ma jak dostać w nightfallu jakąś g.ównianą, legendarną wyrzutnię rakiet, którą mógłbym mieć od Dead Orbit gdyby chciało mi się bawić we frakcje, a inni oczywista First Light. Moje wkufienie złagodziło delikatnie tylko to, że skończyłem wreszcie bounty na Pocket Infinity.

Ja dostałem 10x Ascendant Shard :)

Opublikowano

Co z tego że tyle narzekamy, i tak wszyscy dalej gramy. ;) Co tydzień czekamy na Cygana który w piątek nic ciekawego nie przynosi. Co tydzień gramy we wtorek strajki wszystkimi postaciami. :) 

Opublikowano

ja juz nie gram ahhh soooo gooooood  :sorcerer:  :yes2:

Opublikowano

Frredy to ja bardzo proszę abyś udzielił mi kilka lekcji .

Bo postacią tytana dochodzę max do drugiej lampy.

Nie mam z kim tam się wybrać.

Jedyna satysfakcja jak odpale filmik na YouTube i sobie pooglądam.

pozdrawiam.

Edytowane przez Bandi229