Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Nie wiadomo jak będzie. Mimo wszystko warto wziąć :-P

Opublikowano

Dobry ruch. Przyciągnąć ludzi ponownie tuż przed TTK, niech się pobawią, znowu wciągną, a od września pogoń za jakimś nowym hornem :)

Opublikowano

Cholera, wreszcie ! Czulem w kosciach ze bedzie ta pukawa :)

Opublikowano

Dali Ghorna wtedy jak zauważyli odpływ zirytowanych ludzi którym od czasu premiery nie wypadł a mieli nabite 600 godzin w grze. Za kilkanaście tygodni ta pukawka będzie do wy(pipi)ania. Przyda się dla zbieraczy. Masakra. Ale ten dzień musiał kiedyś nastąpić ;D

Opublikowano

Dobry ruch. Przyciągnąć ludzi ponownie tuż przed TTK, niech się pobawią, znowu wciągną, a od września pogoń za jakimś nowym hornem :)

Powiedziałbym, że pół-dobry. Na mnie nie zadziałał :)

Opublikowano

Szkoda ,że nie doczekałem tego momentu w Destiny jak wszyscy mają G-horny i nikt już nie zada magicznego pytania grając z randomami  :sorcerer:

Opublikowano

To koniec pewnej ery... :cray:

Wiem, że pewnie przemawia przeze mnie fakt posiadania tej giwery, ale szkoda, że już nie będzie tego nieuchwytnego, "białego króliczka", który dla wielu był tym punktem, w którym uznawało się Destiny za "ukończone" (nawet bardziej niż platyna/calak)...

Smutny to dzień, bo tym ruchem kolejny raz potwierdzają, że Gjallarhorn zostanie zdrowo osłabiony...

Opublikowano

Karwa nie zdążę zrobić 20 lvlu i wyfarmić 17 strange coinów do jutra do 11 ;/ Zaraz chyba bierę na XBL tą wersję z oboma dodatkami i legendarnym shellem ghosta ;P 

Opublikowano

Tak, to prawda z coinami. Wczoraj dostałem kolejne 9, co spowodowało że zrobiło mi się ich ponad 550 :) i nie mam na co ich wydawać.

Opublikowano

Nie szkodzi, wyobraź sobie te uczucie - dismantling 20 Gjalahornów pod rząd  :banderas:

Opublikowano

Można jeszcze ich wspomóc?

Nie ma już takiej możliwości, była to limitowana akcja ew koszulki można nabyć na zagranicznych portalach aukcyjnych

Opublikowano

Dobilem do lvl20, fajnie sie grac choc teraz nie mam co robic, w reef nic nie ma dlamnie a nastepna misja na ziemi to lvl24

cos zapominam czy to taka bieda miedzy koncem gry a poczatkiem dlc?

Opublikowano

Będzie możliwość szybkiego podniesienia poziomu do 25 bez potrzeby grania :) tak więc potem wystarczy pozbierać marki i kupujesz lepsze uzbrojenie, które otwiera Ci drogę do 40 poziomu.