Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Dobry ruch. Przyciągnąć ludzi ponownie tuż przed TTK, niech się pobawią, znowu wciągną, a od września pogoń za jakimś nowym hornem
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Dali Ghorna wtedy jak zauważyli odpływ zirytowanych ludzi którym od czasu premiery nie wypadł a mieli nabite 600 godzin w grze. Za kilkanaście tygodni ta pukawka będzie do wy(pipi)ania. Przyda się dla zbieraczy. Masakra. Ale ten dzień musiał kiedyś nastąpić ;D
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Dobry ruch. Przyciągnąć ludzi ponownie tuż przed TTK, niech się pobawią, znowu wciągną, a od września pogoń za jakimś nowym hornem Powiedziałbym, że pół-dobry. Na mnie nie zadziałał
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Szkoda ,że nie doczekałem tego momentu w Destiny jak wszyscy mają G-horny i nikt już nie zada magicznego pytania grając z randomami
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l To koniec pewnej ery... Wiem, że pewnie przemawia przeze mnie fakt posiadania tej giwery, ale szkoda, że już nie będzie tego nieuchwytnego, "białego króliczka", który dla wielu był tym punktem, w którym uznawało się Destiny za "ukończone" (nawet bardziej niż platyna/calak)... Smutny to dzień, bo tym ruchem kolejny raz potwierdzają, że Gjallarhorn zostanie zdrowo osłabiony...
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Karwa nie zdążę zrobić 20 lvlu i wyfarmić 17 strange coinów do jutra do 11 ;/ Zaraz chyba bierę na XBL tą wersję z oboma dodatkami i legendarnym shellem ghosta ;P
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Podobno jest jakiś trik z zapisaniem się do newslettera Bungie i dostaje się 9 coinów. ed. o, coś takiego https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/3gyi9l/sga_want_the_ghorn_but_you_dont_have_enough/ ed2. o, ale i tak nie zdążysz, piszą, że w piątki robione są dostawy coinów Edytowane 15 sierpnia 20159 l przez mugen
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Tak, to prawda z coinami. Wczoraj dostałem kolejne 9, co spowodowało że zrobiło mi się ich ponad 550 i nie mam na co ich wydawać.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Nie szkodzi, wyobraź sobie te uczucie - dismantling 20 Gjalahornów pod rząd
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l http://www.twitch.tv/bungie Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez Zeratul
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Można jeszcze ich wspomóc? Nie ma już takiej możliwości, była to limitowana akcja ew koszulki można nabyć na zagranicznych portalach aukcyjnych
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Dobilem do lvl20, fajnie sie grac choc teraz nie mam co robic, w reef nic nie ma dlamnie a nastepna misja na ziemi to lvl24 cos zapominam czy to taka bieda miedzy koncem gry a poczatkiem dlc?
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Kup/zdobądź lepsze uzbrojenie i podwyższ sobie poziom. A jak chcesz to mogę Ci pomóc z misjami na wyższych poziomach.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Biorę Legendary Edition jak wyjdzie TTK. Zeratul mam nadzieję że pomozesz szybko wbić rozsądny poziom
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Będzie możliwość szybkiego podniesienia poziomu do 25 bez potrzeby grania tak więc potem wystarczy pozbierać marki i kupujesz lepsze uzbrojenie, które otwiera Ci drogę do 40 poziomu.