Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Featured Replies

• Odpowiedzi 809
  • Wyświetleń 173,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Żeby jeszcze jakieś sensowne te rozmowy był. Tu jest cały czas  

• Jak ktoś jeszcze nie wie, to od jakiegoś czasu jest już OST do ściągnięcia. Epickość po maxie, polecam. http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=447841

• nie rób tego. manga to gó.wno obe.srane jakich mało.

Opublikowano

Ja przeczytalem wszystkie spoilery i juz wiem skad sa tytani i jak sie sprawy maja. Nie dziwi mnie to. Jak pisalem kiedys - stary schemat, zero zaskoczenia.

to nigdy nie była produkcja wysokich lotów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ova z Levim nawet spoko

Edytowane przez Shen

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sezon 2 zdecydowanie dużo mniej epickich momentów z fajnie wkomponowaną muzyką. Pierwszy sezon to najlepszy OST jaki słyszałem i gdy wchodziła muzyka już było czuć dreszczyk , tutaj tego nie ma no i jak na moje o połowe odcinków za mało . Sezon 2 ogarnąłem w 3-4 godziny za jednym posiedzeniem , no i pooglądałem trochę na YT o mandze by dowiedzieć się co i jak a nie czekać na kolejne sezony i jakoś specjalnie się nie zawiodłem bo na pewien sposób składa się to w logiczną całość. Tylko zastanawia mnie (chyba można potraktować to jako spoiler z mangi) 

Dobrze to wszystko rozumuje i jest na świecie tylko 8 tytanów? Z tego co obejrzałem ponoć było 9 ale ojciec Erena posiadł moce 2 tytanów . Czy źle kombinuje i tu nie o to chodzi z tymi ludzkimi tytanami?

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ile bedzie odcinkow w s03? 12?

Opublikowano

No 02 obejrzalem tylko raz i w sumie niewiele pamietam (dobrze ze sa retrospekcje) kiedy pierwszy sezon meczylem zdrowo. W 3cim poki co fajnie, ze dali odpoczac od tytanow. Ale ta narracja gdzie ucinaja nagle watek "bo ktos cos powiedzial, ale nie pokazemy jeszcze co", mimo ze trzyma w napieciu, juz sie troche zuzyla.

Mialem czekac az wszystko wyemituja ale zaneciles Livajem i sie skusilem. Troche rozczarowanie bo spodziewalem sie czegos na ksztalt walki z Annie. No ale nie jest zle. Poki co.

Opublikowano

nawet fajne te dwa odcinki :wujaszek: a już straciłem nadzieje po drugim sezonie że coś z tego jeszcze będzie

Opublikowano

Coś podejrzanie dobrze się ten sezon ogląda, ale na szczęście już zaczyna się pierdololo o tytanach. Ten pożera tego, a tamten tamtego i ten jest tym a tamten tamtym. Już teraz brzmi to absurdalnie i aż strach jakimi rewelacyjnymi wyjaśnieniami nas uraczą. Ta historia ludzi za murem też się bekowo zapowiada xd

Opublikowano

Historia nie bedzie motzno odkrywcza. Ale jesli w ep 3 juz zaczyna sie temat pozerania to mozecie sie domyslic pewnych faktow. Potem niestety z tego co pamietam z wiki nie bedzie lepiej jesli idzie o wyjasnianie skad i dlaczego. Jak chyba kiedys pisalem, bardzo podobne to do Claymore.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal dobrze się ogląda mimo ewidentnego brnięcia w telenowelowy schemat, gdzie niemal wszyscy są ze sobą jakoś powiązani i każdy albo jest tytanem, albo ma z nimi jakiś związek.

Moc manipulowania wspomnieniami? Bardzo wyszukany plot device xd

Opublikowano

To juz wyjawili kim byl i skad eren ma moc tytana? Ktory to teraz ep leci? Bo w tym tempie sezon 03 bedzie ostatnim.

Opublikowano

43 xD Ale jak ja mam to policzyc ;/ Ktory to epizod trzeciego sezonu? 5, 6?